Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אח... יצירות האמנות... (אני לא מתכוון ללנצ'יה, למרות שעיצובה חביב).

אתה בר מזל - אין לך מושג כמה חובבי אמנות מזילים ריר על התקרות האלה

בקתדרלות, העיטורים השונים וכל מה שנגע בו מיכאלנג'לו, כמובן.

(תוך כדי מבט על ספר תמונות מיושן, או צילום דהוי מהאנציקלופדיה :cry:)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תמונות יפות - אם כי אסור לצלם את דוד בתוך האקדמיה - נו נו נו :nono:

(כן, חזרתי היום מפירנצה - תיכף אפרסם תמונה משם, שקשורה - איך לא - לפן המוטורי).

נ.ב.

איך קראו לוילה בה התאכסנתם (אני מבין שהיא מומלצת)?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הפאנל מאחור שולט רק על המיזוג (ולוקח את השליטה מהנוסע - משאיר אותה רק בידי הנהג).

אכן, קיבלתי את הרכב מלנצ'יה. אבל שכרנו עוד רכב - רנו אספאס (מצוין!) בשביל המשפחה (היינו תשעה).

באמת אסור לצלם באקדמיה, אבל אני ישראלי, לא? :wink:

הווילה בה התאכסנו נקראת la collina והיא ממוקמת באזור הכפר ambra בערך באמצע הדרך בין ארצו לסיינה, באזור מונטאלצ'ינו. יש לה אתר באינטרנט אבל אני לא זוכר אותו כרגע, אני אחפש. וכן, היא מאוד מומלצת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זו אחת המכוניות המכוערות שראיתי מימי חיי, באמת.

לחשוב שדבר כזה יצא מסדנא איטלקית מעביר לי צמרמורות בגב.

אני מקווה שהיא מהירה כדי שיהיה אפשר להגיע ממקום למקום בזמן הכי קצר כדי להקטין את מספר האנשים שיראו אותה נוסעת על הכביש...

פורסם
זו אחת המכוניות המכוערות שראיתי מימי חיי, באמת.

לחשוב שדבר כזה יצא מסדנא איטלקית מעביר לי צמרמורות בגב.

אני מקווה שהיא מהירה כדי שיהיה אפשר להגיע ממקום למקום בזמן הכי קצר כדי להקטין את מספר האנשים שיראו אותה נוסעת על הכביש...

הכול שאלה של טעם לטעמי היא נראית די טוב,במיוחד האחורים שלה. 8)

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

תמונות מדהימות.

הקלוז-אפ על השם וההשתקפות של הוילה. פשוט אומנות, היא כבר תלויה על הדסקטופ.

בהחלט נראה שנהנתם, וכבר התחלתי לקנא. באיטליה לא הייתי, אבל בצרפת השכרנו רנו אספאס, באמת רכב מעולה!

מחכה לכתבה.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

רוני נהנתי מאוד לקרוא , נהנתי גם מהתמונות המדהימות (רק חבל שהרזולוציה נמוכה לתמונת רקע), עשית לי חשק ביחוד לאחר שראיתי חלק מהוילה המדהימה הזו שגרתם בה .

פורסם

ואו, תודה על המחמאות... ד"א אם אתם רוצים תמונה אחת לרקע, אתם מוזמנים להגיד לי איזו ואני אשים אותה ברזולוציה של 1024

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...