Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ושבת שלום לכולם.

ברשותי טויוטה קורולה 2002 יד שניה, בעבר הייתה ליסינג.

הרכב עבר 100000 ק"מ.

לרכב היו מכות פח, הוא ללא תאונות שילדה.

המחירון של הרכב הינו: 70.000 ש"ח

צצה לי החלפה עם אימפרזה טורבו מודל 99, יש שישית.

הבחור אומר שברכב יש קצה שילדה מקדימה, הייתה תאונה שתוקנה.

המחירון של הרכב 80,000 ש"ח

והוא עבר 140,000 ק"מ.

מה אתם אומרים? לקחת? לא לקחת?

שווה? לא שווה?

תנו חוות דעת.

תודה מראש.

שחר.

פורסם

מה אתה עושה צחוק?

זה שני רכבים שונים לגמריי.

בא לך בכלל רכב ספורטיבי? אתה מחפש רכב כזה?

או שבגלל שבמקרה נפלה לך כביכול הצעה ביד אז אתה שוקל אותה?

אם זה בגלל ההצעה הפתאומית - עזוב אותך. אין לך בשביל מה. אתה לא תיהנה מהנסיעה היום יומית של האימפרזה, הרבה יותר יקרה לאחזקה והרבה יותר מסוכנת.

אם אתה מחפש רכב ספורטיבי להחליף את הטויוטה שלך - תבדוק את מצב השוק של האימפרזות ותראה אם יש לך אופציות טובותת יותר.

Back to the original - NC again.

פורסם

מצטער אבל - ברכותיי על השאלה המטופשת של השבוע. לא יודע מי יותר מוזר - זה שרוצה להחליף אימפרזה טורבו בקורולה, או זה שרוצה להחליף קורולה באימפרזה טורבו.

אימפרזה טורבו שנת 99 עם 140000 ק"מ, יד שישית ותאונה עם השלכות משמעותיות - היא כנראה עסקה לא כל כך טובה. רוב הסיכויים שתיפול לתוך בור שלא תדע איך לצאת ממנו - גם בעלויות אחזקה וגם במכירה בעתיד. אבל בכל זאת, מראש עליך לחשוב אם זה מה שאתה מחפש. כי אם ברכב ספורטיבי חפצה נפשך, מומלץ למכור את הקורולה באופן הרגיל, ולתור את הארץ אחר רכב מתאים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לקורולה יש שוק נהדר, אפילו במצב שלך,

למכור אמפרזה טורבו יד שביעית עם שאסי קידמי זאת משימה כמעט בלתי אפשרית ואתה תאכל הרבה מרורים ותסכול, אם חשקה נפשך באמפרזה טורבו (וברכותיי על הרעיון) תקנה אחת במצב יותר טוב, לפחות בלי השאסי.

בהצלחה.

never drive faster than your guardian angel can fly..

פורסם

עצה חברית

תעשה סקר טוב טוב בין בעליי אימפרזות ותשקול אם זה בשבילך.

זה רכב שאוכל המון דלק,שיפורים שנעשו בחאפריות חוזרים אליך בבומרנג לאחר זמן מה ע"י בלאיי/ע"י נזקים לרכב שלא עמד בשיפורים.

טורבו ומנוע וקלאץ' אלו חלקים שמוחלפים דיי תכופות יחסית לרכב רגיל.

יש הבדל גדול מאוד בין רכב ספורט למשפחתי גם בנוחות ביום יום ובשימושיות היום יומית-אתה לא תוכל להחנות את הרכב בכל מקום מאחר וייגרמו לך נזק\ייגנבו חלקים-וזה קורה המון!\ייגנבו את הרכב-הוא חביב גניבות.

בידידות

רועי

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

קצה שילדה ברוב המקרים זה לא נורא כ"כ .

אם אתה מחפש רכב ספורטיבי ,למשל בשבלי סובארו אימפרזה זה חלום ,ולכן אם יש לי הזדמנות להגשים את החלום הזה,הייתי בודק ב 7 עיניים ,ולא פוסל ישר רק בגלל קצה שילדה.

אז החליפו כנף ודלת...אז מה.!

תבדוק טיפולים בזמן,מה הוחלף ברכב,מכלולים ועוד,מצב הטורבו שלו,אמיתות הק"מ שיש לו,שיפורים אם נעשו,איפה,למה,כמה....ורק אז תחליט.

כך אני הייתי נוהג אם הייתי במצבך.

פורסם

קצה שילדה ברוב המקרים זה לא נורא כ"כ .

לפי דעתי זה לא נורא רק אם אתה קונה את הרכב מתחת למחירון.

אבל למה לקנות רכב עם קצה שילדה במחירון?

יש לך טויוטה קורולה שזה רכב שכיר מאוד, אז למה לא למכור אותה ולחפש אחת בלי תאונה\קצה שילדה?

אז החליפו כנף ודלת...אז מה.!

מה זאת אומרת "אז מה.!"?

אם החליפו כנף ודלת זאת אומרת שהיא עברה תאונה די רצינית.

אם זאת הייתה מכה קטנה היו יכולים לתקן בפחחות, אבל להחליף דלת? אני לא מציע.

בהצלחה בכל מקרה.

פורסם

אני מציע להוסיף כלל חדש בחוקי הפורום: "רק מי שניסה למכור רכב עם קצה שלדה והצליח בקלות יחסית, יכול לטעון שקצה שלדה זה כלום".

ויפה שעה אחת קודם. למכור רכב עם קצה שלדה זה ממש לא פשוט.

לפותח השרשור: אני לא הייתי מגשים רבע חלום וקונה אימפרזה שחוטה. GT היא גם החלום שלי, וכשיהיה הממון בע"ה, אני אחפש אחת שמורה. גם אם ייקח שנה. חלום, לא?

פורסם

קצת שילדה זה בטוח לא כלום, גם אני חשבתי כמוכם ונפלתי, ואני כבר שנה וחצי מנסה למכור אמפרזה עם "קצה שילדה"... תמיד צריך לחשוב על רגע המכירה, אולי לכם זה לא מפריע אבל ל99 אחוז שמחפשים לקנות רכב יד שניה זה כן מפריע, ואף אחד מאיתנו לא רוצה להיות עם התחתונים למטה ולמכור רכב ב50 אחוז כמו הטישרטים סוף עונה בקניון.

never drive faster than your guardian angel can fly..

פורסם

בילבלתם אותי לגמרי...

ואגב אני לא קונה את הרכב במחירון אלא 10 פחות.

המחירון שלי 70 ושלו 80 ואנחנו מחליפים מפתח.

פורסם

אל תתבלבל, לא כדאי נקודה.

אימפרזה כזו אפשר למצוא גם ב60 וגם בפחות, מה גם שקשה לי להאמין שהמחירון

של 99 הוא 80000(גם בדגם המאובזר) - בדוק בלוי יצחק!!

STI 2004

• תוכן חדש...