Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכול החברים.

היום רציתי (רצון זה דבר טוב)להתקין רדיו דיסק באוטו במקום הרדיו דיסק הישן .

אחרי שפירקתי את הרדיו הישן היו כמה חוטים חשופים שלא טרחתי לשמור עליהם ,החוט האדום נגע בצוהב ואופס יש לנו קצר .

המנורה שנמצאת על התיקרה נשרפה ,כול זה קרה לאחר שפירקתי את הרדיו הישן ולפני שחיברתי את החדש.

טוב חשבתי שזו רק המנורה שנשרפה והכול בסדר,חיברתי את הרדיו דיסק ואיזה יופי הוא לא עובד .

הרדיו מחובר כמו שצריך אני חושב ששרפתי פיוז שאחרי על המערכת האם קיימת כזו חייה?

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

פורסם

עמית שלום,

מה הבעיה לבדוק את כול הפיוזים אחד אחד עם מנורה (עדיף לד) שמחוברת בצד אחד למינוס של המצבר והצד השני עלייך לגעת בשני צידי הפיוז.

פיוז תקין=המנורה דולקת בשני הצדדים של הפיוז

פיוז שרוף=מנורה דולקת רק בצד אחד של הפיוז.

איזה רכב יש ברשותך ושנה אולי יש לי סכימה של קופסאת הפיוזים.

איזה כייף לי :)

פורסם

טויוטה קורולה 2000

דודו המערכת לא הייתה מחוברת שקרה הקצר.

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

פורסם

מה הבעיה? בתיבת הפיוזים יש לך פיוז שאחראי על הרדיו דיסק + אור + מצת סיגריות ואולי גם על האור בתא מטען.

אתה מחליף אותו וניגמר הסיפור.

תסתכל בספר הרכב מה מספר הפיוז הנ"ל או שבכיסוי פלסטיק עצמו של הפיוזים או שתבדוק אחד אחד.

חשוב שתחליף בפיוז זהה.

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...