Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כמעט שבועיים שאני מתכנן לעשות תיבה זמנית כדי לשמוע את הסאב שלי בתנאים אופטימליים יחסית, תפסתי היום יוזמה.

הגעתי מהבסיס בערך שעה לפני החושך וישר רצתי החוצה לחתוך פלטות של ארון ישן שזרקו השכנים.

והתוצאה לפניכם.

התיבה יצאה אטומה לחלוטין וכל הפרוייקט לקח כשעה של חיתוכים והרכבה ועוד חצי שעה של איטום עם סיליקון.

ככה שמי שלחוץ בזמן ועדיין רוצה תיבה לפי מידות מדוייקות שלא יחשוב שהוא צריך לפנות יותר מדי זמן לכל העסק.

תגובות יתקבלו בברכה.

נ.ב.

תודה לגל blackmazdaF על חישובי המידות והנפחים המדוייקים לתיבה.

RIMG0001.jpg

RIMG0002.jpg

RIMG0003.jpg

פורסם

אם רצת עכשיו תרוץ יותר מהר

ותפרק את הרמקול כדי שאדי הסיליקון לא יעשו ממנו סאב של פייל

האדים לא בריאים לסראונד של הוופר

חכה 12 שעות לפחות שיתייבש לגמרי

פורסם

פייייייי איזה סאב! והוא רץ... והוא רץ...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לפי התמונה..

העץ שלך זה סיבית.

זה חרא של עץ. והוא יתפרק מהלחצים של הסאב.

אבל תתחדש

ותהנה כל עוד התיבה מחזיקה

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

יא טמפון! תגיע כבר אלינו שנוכל לסיים איתך ועם הבנייה שלך! עד שאני בחופש כבר הייתי מסיים לך את הבנייה 5 פעם!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אני יודע שזה סיבית.. יש רק שני פלטות MDF עליונה ותחתונה.

כמו שאמרתי התיבה אמורה לתפקד במקרה הכי ארוך חודש לכן לא היה לי חשק להשקיע בפלטה יקרה והשתמשתי בארון ישן.

אני מתכנן לסיים את התיבת פיבר שהתחלנו אצל סלבה ומיכאל לפני מעל לחודש ככה שהרבה זמן התיבה הזמנית לא תישאר בבגאז.

נ.ב.

סלבה סוף סוף הבאתי הגברה נורמאלית, ככה שאפשר לסיים את כל הבלאגן ביחד.

אז נתראה בקרוב.

פורסם

תיבה בלי פורט זאת תיבה אטומה, הבאס פחות נמרח ויותר מדויק.

אולי התכוונת לטרמינל?

:o

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

מממ... כן התכוונתי לטרמינל התבלבלו לי המילים אופסיי חחח

אני יודע את ההבדל בין תיבה פתוחה לסגורה

דשנו בזה בפורום הזה יותר מדי

פורסם

לא שחנו על זה בפורום יותר מדי

להיפך , לא דיברנו על זה מספיק.

אפשר לספור על יד אחת את האנשים בפורום שיודעים לתכנן תיבה פתוחה נורמלית

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

נירא מעולה??

חחח...

לא שאני אומר משהו נגד הבניה או נגד הבן אדם שעשה את זה. כנרא שזה מה שהוא צריך בנתיים. סתם בנית תיבה זמנית או קי. אבל בלי להעליב. GILADIATOR מה נרא מעולה פה, תיבה?

תסתכל טוב על התמונה. זה נירא מעולה?

למה אני אומר ככה...? כי אני לא מבין, בן אדם ניכנס לשרשור רואה משהו ו רושם "נירא מעולה"! אפילו לא משנה מה קורה העיקר נירא מעולה. "תתחדש נירא מעולה" זה דומה כאילו זה משפט מוכן ב COPY ,PASTE!

משפט סטנדרטי "תתחדש" "איזה יופי" "נירא מעולה" בישביל מה להגיב ו להגיד סתם בשביל היופי בשביל ש... לא יודע, פשוט לא מבין את זה אפילו כש זה לא נירא ממש מעולה אז בכל זאת "נירא מעולה תתחדש"!!!

יש מלא דברים נראים מעולה אם הבנתי נכון את המילה אבל לא נירא לי שזה לעניין. זה חמוד, זה מוזר, זה עבודה זמנית כזאת חביבה! זה בטח לא מ ע ו ל ה!

סליחה.

קורה לי לפעמים!

• תוכן חדש...