Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא שוב, סוזוקי סוויפט 88 בעל מנוע 1000 3 צילינדרים..

לפי מה שהמוסכניק אמר לחבר שלי הוא צריך להחליף שם גומיות שסתומים

אנחנו רוצים ללכת להתייעץ בעוד מוסך

הייתי רוצה לדעת:

כמה יעלה לו להחליף גומיות שסתומים במוסך במידה והוא מביא את הגומיות החדשות + אטם מכסה שסתומים וצריך לשלם רק על העבודה ,במחיר סביר?

אמרתי לו שמומלץ על הדרך להחליף כבר את כל הגומיות..

ואם ראש המנוע יהייה זקוק לשיפוץ במקום החלפת גומיות לשסתומים בלבד?

כמה זה יעלה בערך?

אמרו לו שצריך להחליף רק 2 גומיות שסתומים...לא את כולן...האם מסוכן שהוא יסע על הרכב מבלי להחליף אותן?

אין חדירה של מים למנוע (השמן בצבע שצריך להיות ולא בגוון של טחינה)

ושאלה אחרונה, האם צורך בהחלפת גומיות שסתומים יכול להעיד על בעיה נוספת שתקרה במנוע ? או שזה דבר אינדיבידואלי

בתודה רבה

דביר

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

להתיעץ עם מוסך אחר, תמיד טוב על מנת לקבל חוות דעת שנייה ולפעמים סותרת.

לא ציינת מדוע המוסך המליץ על החלפת גומיות שסתומים, אם כי אני מניח בגלל עשן יתרלבן בעת האצת הסלד, ובגלל צריכת שמן גבוהה.

אם המוסך המליץ על החלפת שני גומיות בלבד, שחברך יחפש מוסך אחר,עלות הגומיות שולית, ולכן יש להחליף את ששת הגומיות, משום שעלות העבודה הוא הגורם המכריע, לכן אין טעם לקנות את הגומיות, ולתת למוסך להחליף, משום שבמידה והבעייה לא תפתר, המוסך יתנער מאחריות, ויטען שגומיות שהבאת לא מקוריות, והאשמה הם באיכותם.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה על האינפורמציה!

האמת ששאלה אחת די חשובה לא נענתה לי ואשמח אם מישהו יכול להטיל אור עליה.

השאלה היתה:

האם צורך בהחלפת גומיות שסתומים יכול להעיד על תקלה עתידית שתקרה למנוע?

האם זה אפקט דומינו של תקלה ומעט זמן אחריה - עוד תקלה, או שזה דבר אינדיבידואלי שקורה?

בתודה

דביר

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

הצורך להחלפת גומיות שסתומים הוא בשל חוסר אטימות של הגומיות, בגלל שהם התיבשו, ובגלל חוסר גמישותם ,הם לא מונעים מעבר שמן ממובילי השסתומים לתא השרפה, ומשם בצורת עשן לבן /כחלחל , לצינור הפליטה, ומשם לאטמוספירה, ולראותיו של הנהג והנוסעים אחריו.

בברכה

צביקה

פורסם

תודה על התשובה המפורטת והממצא על הבעיה צביקה :)

ולפי דעתך, אם חבר שלי קיבל הצעת מחיר להחלפה של הגומיות במחיר של 450-400 שקלים כולל גומיות ועבודה

זה מחיר טוב? או שכדאי לו לבדוק בעוד מוסכים?

וסליחה שאני כבר חופר אבל, האם זה שמעט שמן חודר מבעד לאטמי השסתומים למנוע יכול להזיק למנוע? או שזה קשור רק לזיהום האוויר?

בתודה

ובוקר טוב,

דביר

פורסם

המחיר סביר, הנזק למנוע, ולזיהום האוויר גם יחד.

בברכה

צביקה

פורסם

תודה על הייעוץ צביקה

בברכת בוקר טוב

דביר

פורסם

הוא שואל האם הוא יכול לנסוע מבלי להחליף גומיות שסתומים למשך חודשיים שלושה

המנוע לא אוכל הרבה שמן לפי מה שהוא בדק

מה יקרה למנוע באם הוא ימשיך לנסוע איזה חודשיים בלי להחליף את 2 גומיות השסתומים האלה

?

קראתי מודעה אחת בפורום שבה רשום שאפשר לנסוע במצב הזה די הרבה זמן ורק צריך לשים עין על מד השמן ולמלאות כנידרש

בתודה

דביר

פורסם

כמו שצביקה הסביר לך כבר, נסיעה עם הגומיות במצב כזה עלולה לגרום נזק למנוע.

היות שלא מדובר בסכום אסטרונומי - אני לא הייתי מהמר ודוחה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...