Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מצרף הצעת מחיר שקיבלתי לטיפול 180000 ליונדאי אקסנט LS שנת 95 (1500 סמ"ק ידנית)

שאלות:

1. האם הכמויות של השמנים בסדר?

2. האם המחירים בסדר?

3. האם אני יכול להביא למוסך שמן שאני קונה במקום מה שהמוסך ממליץ (זה יצא יותר זול, לא?)

תודה מראש.

price1.jpg

פורסם

לדעתי יחסית למוסך מורשה והעובדה שהחלפים מקוריים המחיר הוגן בהחלט , רק שצריך בנוסף לרצועת התזמון להחליף גם מותחן ורצוי מחזירי שמן של גל הזיזים והארכובה.

אני גם הייתי מתעקש על שמן חצי סינטטי בדרגת צמיגות 10w40

ותכולת תיבת ההילוכים אצלך היא 2.2 ליטר ולא 3 כמו שכתוב בחשבונית.

פורסם

אל תלך לאדרת ויש בסיס למה שאני אומר.

הם ממש לא מקצועיים לוקחים מחירים גבוהים והיחס מזלזל ומשפיל ואיני יודע כיצד קיבלו לידיהם להיות מוסך מורשה.

דוגמה מהביקור הראשון שהוא גם בטוח האחרון שלי אצלהם:

הטורים ירדו ועלו בלי הפסקה בD ובסרק לאחר טיפולם ברכב.

חשמלאי ראשי: '' מהנסיון שלי הלך מחשב רכב צריך להחיליף כי אנחנו לא מתקנים יעלה לך 5000-7000 ש''ח''.

מנהל המוסך:'' אין מה לעשות חוץ מלהחליף מחשב תסע ככה זה לא הורס את האוטו ולא צריך להיות לך איכפת מזה הרבה מכוניות נוסעות ככה''.

אחרי זה ניסו ללמד אותי אלקטרוניקה כאשר אני לומד להנדסאי אלקטרוניקה ומבין קצת, וכמובן דיברו שטויות.

השאירו איזולירבנד קרוע שתלוי מהלמטה של הדש בורד בקיצור חאפרי בצורה שלא תתואר.

בקיצור נסעתי למוסך המורשה בעכו באמת מוסך ברמה מאוד גבוהה תיקנו את התקלה ב500 ש''ח שזה כבר כולל מע''מ שכלל תיקון התקלה חיבור ובדיקה עם סקאנר את כל הרכב ועבודה.

לכן ממליץ לך מנסיון שמור על בריאותך ואל תתקרב למקום הזה.

• תוכן חדש...