Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות שאלה ששאלתי פה בקשר לחבר שלי שנעצר על נהיגה בגילופין (http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129521)

וכל ההערות שנזרקו באוויר, מעניין אותי מי פה בדרך קבע עם מאחורי ההגה לא שותה בכלל, ואם כן שותה, כמה הוא שותה שהוא חושב שאחרי שהוא מתיישב לנהוג שהוא כבר לא שיכור לפי הגדרה.

פשוט אני בזמן האחרון שאלתי כמה אנשים כאשר הם יצאו, כמה הם שתו, והם לא שתו הרבה, אבל הם עברו את הגבול המותר. אני בטוח שיותר מ 50% מאלה ששותים ונוהגים חזרה הם עורים על החוק.

וחשבון פשוט באמת עכשיו, עם שתיתם שתי בירות של חצי ליטר (ואת זה את האמת אפילו לא מרגישים)

ונהגתם במהלך שעתיים שלוש הקרובות, אם שותר היה עוצר אותכם, כנירא הייתם נפרדים מהרישיון.

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא שותה, אני קטין :wink:.

וברצינות, אני לא שותה, לא חובב שתיה, אם כבר ואיפה שאני שותה אני יכול להשאר כמה שעות להתרענן.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לא שותה ונוהג.אני כמו נזיר בקטע הזה.

בלי קשר, בקבוק בירה אחד=שעה+בקבוק קולה לפני שאני מרגיש כשיר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא פעם יצא לי לשבת בים על איזה בירה או 2. (לא מרגישים את זה כלל)

אבל הרשיון קצת חשוב לי אז אני מחכה כשעתיים - שלוש לפני שאני נוהג.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כוס בירה ונוהג חצי שעה ויותר אחרי.

אם מבלה במועדון, כוס וודקה רד-בול כמה שעות לפני נהיגה ובקבוק מים לפני תחילת נסיעה.

בכל מקרה שהוא, שותה אך ורק על בטן מלאה, אחרת לא שותה אלכוהול.

פורסם

ת'אמת *** תאמת = את האמת *** מאז שיש לי ת'רשיון *** תרשיון = את הרשיון ***לא שתיתי ואז נהגתי

רק היום שתיתי בירה וחיכיתי שעה וקצת ואז נסעתי

אני מניח שיגיע מצב שאני אשתה ואז אצטרך לנהוג

אני חושב אני אתן לחבר שלא שתה לנהוג

*** עריכה - הנהלת הפורום מודה לך מקרב לב ומראש על המאמץ האדיר מצדך לכתוב עם סימני פיסוק ***

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

if you drink, don't drive.

stupid people drink and drive.

stupid people die

the problem is that stupid people kill Innocent people on the way.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

באירועים אני שותה עד אובדן חושים ואני מודה בזה שאני באירועים מסויימים גומר חצי בקבוק פינלנדיה לבד, אבל זה כשאני לא נוהג ומי שכן נוהג לא שותה.

כשאני עם האוטו אני לא מריח/מסתכל לכיוון הכוסית וודקה/בירה/ייגר/ווט אוור!

אין דבר יותר בטוח מבנאדם שפוי לחלוטין!

אני מקווה שבזה הדיון יסתיים- אני עוד יותר מקווה שאנשים לא יקבלו עידוד מהאשכול הזה לשתות את אותו בקבוק בירה ולנהוג מאוחר יותר. הבקבוק הזה משפיעה בצורה שונה על אנשים שונים. כנ"ל כוסית וודקה.

אם שותים לא נוהגים- חוק ברזל!

פורסם

לא שותים ,לא נוהגים.

ולא אני לא מקורב לחיים הכט :),חבר'ה במיוחד הנהגים בחדשים פה- אל תשתו,אל תנהגו.

חבל על החיים שלכם,על האוטו של ההורים,וחבל על המצב הלא נעים.

למכירה SONY ERICSSON W300I

מצב מושלם,יד ראשונה,אבזור מלא,כרטיס זיכרון 256 מגה :) עברית!מלאה! 0525246232

פורסם
בעקבות שאלה ששאלתי פה בקשר לחבר שלי שנעצר על נהיגה בגילופין (http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129521)

וכל ההערות שנזרקו באוויר, מעניין אותי מי פה בדרך קבע עם מאחורי ההגה לא שותה בכלל, ואם כן שותה, כמה הוא שותה שהוא חושב שאחרי שהוא מתיישב לנהוג שהוא כבר לא שיכור לפי הגדרה.

פשוט אני בזמן האחרון שאלתי כמה אנשים כאשר הם יצאו, כמה הם שתו, והם לא שתו הרבה, אבל הם עברו את הגבול המותר. אני בטוח שיותר מ 50% מאלה ששותים ונוהגים חזרה הם עורים על החוק.

וחשבון פשוט באמת עכשיו, עם שתיתם שתי בירות של חצי ליטר (ואת זה את האמת אפילו לא מרגישים)

ונהגתם במהלך שעתיים שלוש הקרובות, אם שותר היה עוצר אותכם, כנירא הייתם נפרדים מהרישיון.

ליטר בירה משפיע על כל אחד .

ואני אומר את זה בתור חובב בירה לא קטן.

השיטה של לשתות ולחכות שעה שעתיים נחמדה בצהריים, בלילה אתה אולי קצת פחות שיכור ,אבל אתה יותר עייף.

לא שאני שותה מים כשאני נוהג ,אבל גם לא ליטר בירה,כמובן שתמיד באים מים אחר כך ,ובדרך כלל חזרה דרך השטח .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אני אוהב לשתות, אבל רק בירה, לא אוהב את כל הוודקות למינהם.

אבל כשאני יודע שאני צריך לנהוג, אני לא שותה אפילו כוס. לא בריזר, לא שנדי, לא כוס בירה.

כ-ל-ו-ם.

אם אני יודע שהחיים של חברים שלי תלויים בזה (וחיים של אחרים), אני לא שותה. נקודה.

לא משנה כמה אני רוצה.

אני לוקח אחריות עד הסוף.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

אני עשיתי דבר פשוט בפעמיים שהייתי עם האוטו ושתיתי

פעם אחת זה לקרוא לחבר שלי (שלפי חוק מרפי היה ברכב השני) שינהג עד הבית

פעם שנייה זה היה לתת את המפתחות בתחילת המסיבה לאמא שלי (חינה של בן דוד, שלא תחשבו שאמא שלי מצטרפת למסיבות :o ) ולהגיד לה "את נוהגת חזרה הביתה, אני הולך לדפוק את הראש טוב טוב"

אבל אני לא כמו כולכם, אני אנוכי, אני לא רוצה להרוג את עצמי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...