Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם, לי יש סופר לנסר אוטו' שקניתי לי וברוך השם טפו טפו מרוצה אבל יש לי כמה שאלות.

1. יש לי תכפתור הזה של הפוואר ליד הגיר ולא יודע מה הוא עושה האו שהוא לא עובד לי או משו כי אין הבדל בגיל שהוא מופעל..

2. יש עוד לחצן אחד מאחורי הדוושא של הגז שניראה לי שאני מדביק עד הסוף הוא נותן עוד כוח או משו כזה מה זה??

3. זה כבר שאלה לגבי פלסטיקה איפה אני יכול ליקנות ולהרכיב את כל החלק של הפאנל מהזגן וזה אתם יודעים השחור הזה הוא שבור לי :(

תודה לכל העונים וכן יש לי קולר לגיר .. חחחח

פורסם

שלום לך. לי לא היה סופר לנסר, אבל אני אנסה לענות לך על כמה מהשאלות.

בעניין הכפתור, הרעיון הוא שההילוכים לא יעברו, או שיעברו בטורים גבוהים יותר, ככה שאתה נהנה מיותר כוח. המון מכוניות יפניות שמו כפתור כזה בהתחלה, אבל הרבה מהן לא עשו כלום, אז אל תתרגש אם זה לא עובד לך.

המתג שמאחורי הדוושה קיים בשביל קיק-דאון. אם אתה לוחץ על הגז עד הסוף, אבל לא לוחץ עם הרגל על המתג, הוא לא יוריד הילוך, אבל אם כן, ואתה בטורים הנכונים, הוא אמור להוריד ישר.

בעניין הפאנל... בהצלחה, זה קשה להשיג, וזו תקלה נורמלית לגמרי במכוניות מהשנים האלו. נסה בפירוקיה.

• תוכן חדש...