Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דייהו רייסר שנת 94 נפח 1.5 ידנית

בתקופה האחרונה הופיע לי תקלה שאני לא ממש יודע מהי.

לאחר נסיעה של כמה דקות האוטו לפעמים נכבה ולא מניע מספר דקות, אך לפעמים נדלקת לי מנורה של check engine ולא נכבת . האוטו ממשיך לנסוע אך כאילו בשליש כוח, לפעמים גם הטורים קופצים טיפה למעלה.

אם למישהו יש עצות אני ממש אשמח.

אני מבקש גם עצות למקום שאשפר לחבר את האוטו למחשב בפתח תקווה ובערך את המחיר של השירות הזה.

user_online.gif

פורסם

אם נדלקת לך נורה זו, הרי שקוד התקלה יופיע בכל מוסך שמטפל בדייהו, עם חיבור למחשב.

כשהנורה הזאת דולקת באופן קבוע, המחשב מעביר את המנוע ל"מצב חירום" (זה מה שכתוב

בספר הרכב, אינני יודע מה הפעולה המדויקת שמתבצעת שם) והמנוע אכן חלש הרבה יותר,

עד לכיבוי האוטו ואיפוס העניין.

אצלי התקלה הזאת הובילה לשיפוץ מפלג, אבל אני מניח שיש עוד סיבות רבות ושונות,

שמוסך בעל חיבור מתאים יוכל לזהות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש לבדוק את חיישן הMAP (שבדכ לא "הולך") וצינורית הואקום שמתחברת אליו מאת סעפת היניקה שאינה קרועה/סדוקה /חופשית וכו.

יתכנו כמובן תקלות נוספות, זאת תקלה נפוצה ושניתנת לעיתים רבות לאבחון מהיר במבט עיניים.

גמר חתימה טובה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ישנה אפשרות נוספת לתקלה במפלג, גם תקלה ידועה, אם כי , בזמן זה הרכב לא אמור לפעול בצורה כזו. אבל יתכן.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...