Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ערכות טיפול 10.000 - האם שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כל מיני מקומות המציעים ערכת טיפול 10.000 לרכבים שונים

חיפשתי לאונו 1987 מנוע 1000 ומצאתי את זה

http://www.yaam.co.il/scripts/Shop.dll?language=Heb&shop=1422&kind=ViewShop&idprod=31_8&random=2797564924694592

בעלות של 130 הכל ביחד.... החלקים עלצם ניראים לי בסדר...מה כבר יכול להיות לא איכותי לאונו 87 ? חחח.... אבל הפירמה של השמן הסינטטי שהם מציעים בערכה ...האם הפירמה הזו טובה?

האם משתלם לקנות כזו ערכה?

לא כדאי שמן חצי סינטטי או סינטטי מלא במקום? מה הבדלי האיכות מבחינת ביצועים בין השמנים?

ומה טווח המחירים לחלקים לטיפול 10.000 לרכבים משנתונים 86-89

?

סלחו לי על הבורות...אני פשוט לא בקיא בחומר

החלפתי לא מעט חלקים וגם התקנתי ברכב

אבל זה תמיד היה בעזרה של אבא שלי וגם כשעשיתי הכל לבדי לא הייתי צריך לקנות את החלקים בעצמי או לבחור בין הפירמות ו/או המחירים

בתודה

דביר

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם

קח בחשבון שאלו בטח חלקים לא איכותיים אבל לא נורא.

שמן כזה בטח עולה 35 ש"ח, פילטר דלק לקרבורטור עולה 5 ש"ח, פילטר שמן עולה 15 ש"ח, ואוויר 20 . מצתים עוד 45 ש"ח. (אלו המחירים לפיזו שלי).

אם השמן היה קצת יותר מוכר הייתי אומר לך ללכת על זה.

אולי תוכל להשיג את כל החלקים האלו ב 10 ש"ח פחות בחנות חלפים, אבל שם תוכל להחליט גם איזה שמן אתה רוצה.

שכחתי לרשום לך שמצתים אתה צריך לקנות כל 20 אלף ולכן אין טעם לקנות את הכל הערכה כל 10 אלפים.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

תודה על העצה!

האמת שענין השמן היה זה שהעיר לי נורה.... כי לא מספיק שזה היה שמן מינרלי הוא גם מפירמה לא מוכרת בכלל עד כמה שאני יודע

ניראה לי שעדיף למצוא את החלקים במחיר זהה בחנות לחלקי רכב ואז לבחור שמן קצת יותר נורמלי...אולי אפילו לשלם קצת ולקבל חצי סינטטי או לגמרי סינטטי

עוד שאלה:

האם כדאי בטיפול ליישור קו להחליף טיימינג? ושמן גיר כל טיפול 10.000?

את הטיפול אני מתכנן לעשות לרכב שאני אקנה בתור טיפול ליישור קו...

כל אינפורציה תתקבל בברכה!

תודה רבה לכל העזרה!!

דביר

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

פורסם
עוד שאלה:

האם כדאי בטיפול 10.000 להחליף טיימינג? ושמן גיר?

דביר

בתור ישור קו בדאי ואף מומלץ.

בתור טיפול 10000 לא צריך.

טיימינג מחליפים כל 80000-120000.

יום טוב גם לך

פורסם

אה אוקיי...תודה על העזרה שוב!

יש לי שאלה בקשר לניקוי מכלולי המנוע (אבא שלי יודע לעשות) כדאי לי לפתוח נושא חדש גם לזה?

אני מפציץ את הפורום כיוון שיש כל כך הרבה לשאול...ואני לא רוצה להיות חוצפן

או שכדאי לצרף את השאלה לפה ויענו לי בנושא הזה?

דביר

פורסם

באתר הזה המחירים בלי מעמ ומשלוח... תבדוק

בדרך כלל עדיף לקנות בחנות המוכרת כזולה

קניתי אצל הפרסי:

שמן "גאלף" מינרלי 30 ש"ח www.gulf.com

פילטר שמן 15

פילטר אויר \15

פילטר דלק 5

פלגים 40

סה"כ 105

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

מיזה הפרסי?

הוא מוכר בלי מעמ ובלי דמי משלוח? לא הבנתי

יש לו אתר לחלקי חילוף?

מה הכתובת?

בתודה

דביר

פורסם

בצע חיפוש על המילה "הפרסי" או "פרוחזאד". זו חנות חלקי חילוף וחומרים לרכב ברח' יצחק שדה בתל אביב המשמשת אחת האטרקציות המוטוריות והאנתרופולוגיות העיקריות בישראל.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...