Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי היה בתוכנית ברקים, אבל הוא לא התקבל לשם ונתנו לו אפשרות ללמוד להנדסת מכונות בטכניון.

הוא מתלבט האם שווה ללכת על זה או לא, מכיוון שאמרו לו שהוא יכול להדפק בתפקידים דפוקים.

האם יש פה מישהו שעבר את התהליך ויכול להמליץ? כדאי/ לא כדאי?

יש לציין שהסיבה היחידה שהוא רוצה ללכת לשם זה בשביל הניסיון ב"קורות חיים".

אין לו בעיה ללכת לאוניברסיטת באר שבע ללמוד את זה לבד אחרי הצבא(אבא שלו מלמד באוניברסיטת באר שבע).

**לפני שפירסמתי את זה פה, אותו חבר פירסם את ההודעה בפורום מוכר אבל לא נענה ע"י אף אחד.

מכיוון שאני יודע שיש פה אנשים מביני עניין החלטתי לשאול פה בשבילו.

תודה מראש :-P

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אני לא מכיר את התפקיד הצבאי, אבל בזמנו, בימים שהייתי צעיר, יפה ולפני הצבא (לגבי היפה אני לא סגור), חבר שלי החליט שהוא הולך על המסלול הזה והתחיל את הלימודים האלה בטכניון.

אותו חבר טיפוס מאוד לא טיפש, מה שלא מנע ממנו להרים ידיים במהלך הסמסטר הראשון ולפרוש מכל התוכנית הזאת, פשוט בגלל שהלימודים היו נורא קשים.

לא מכיר את החבר שלך ולא יודע מה הרמה שלו, תגיד לו שרק יקח בחשבון שהוא לא הולך ללקק דבש במהלך הלימודים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יש אוניברסיטה ויש טכניון.

אם הוא לא מתכוון לקחת את זה בעתיד כמקצוע, חבל על הזמן שלו, שלך, שלנו ושל המערכת.

לימודים קשים, מעבר לשכל צריך עבורם הרבה מאוד ישבן.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כדאי לבדוק קודם קב"א ודפ"ר. בעיקרון יש לו 2 אופציות עיקריות, חיל אוויר או חיל חימוש. ב-2 התפקידים אתה דיי טוחן. חיילים מצטיינים/מקושרים מגיעים לתפקידי פיתוח (בחימוש זה יפת"ח, רפ"ט וחט"ל, בחיל אוויר אני לא מכיר), מי שמגיע לשם דיי מסודר לכל החיים (אתה לומד המון בזמן השירות וגם יוצר קשרים עם התעשיה).

האם זה שווה? תלוי בבנאדם. אם חבר שלך מורעל ואין לו בעיה להתחיל ללמוד עכשיו ולהתגייס אחרי שכל החברים שלו יספיקו כבר לחזור משנה בהודו/תאילנד אז סבבה. אם לא אז לצאת בגיל 25 (בלי קבע) או 28 (עם קבע) מהצבא זה מאוד מבאס במיוחד אם עשית תפקיד לא מעניין/ממצה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
יש אוניברסיטה ויש טכניון.

אם הוא לא מתכוון לקחת את זה בעתיד כמקצוע, חבל על הזמן שלו, שלך, שלנו ושל המערכת.

לימודים קשים, מעבר לשכל צריך עבורם הרבה מאוד ישבן.

מה נראה לך? שהוא ילמד סתם? ברור שזה המקצוע שהוא רוצה.

אם הטכניון הרבה יותר גבוה ברמה משאר האוניברסיטאות, אז זה אומר כשהוא ירצה ללכת לעבודה יהיה לו גם יתרון יותר גדול משאר האנשים שלמדו באוניברסטאות אחרות?(כמו תל אביב נגיד?).

אם לא, אז שווה לו ללמוד בבאר שבע אז, גם אבא שלו מרצה שם וגם קרוב לבית

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אני סיימתי בית ספר תיכון למקצועות הרכב, קיבלתי שתיי תעודות מקצוע של חשמלאי רכב ומכונאי רכב בנפרד, כי הייתי במגמת אוטוטרוניקה, מיד אחרי זה דרך הצבא הלכתי כעתודאי ללמוד במכללה לטכנאי רכב ומהנדס מכונות, כעת אני סטונדט ויש לנו מרצים של אורט סינגלובסקי, והלימודים במגמה זאת הם מאוד מאוד קשים, כמה חבר'ה כבר פרשו והלכו לצבא, ולעומת זאת יש את אלה שמנסים בכל הכוח לנסות ולהבין, תמיד אתה חושב לעזוב את הלימודים כאלו כשזה מגיע לנושאים קשים! אבל סובלים ומצליחים.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
ברור שזה המקצוע שהוא רוצה.

(ובהודעה המקורית):

יש לציין שהסיבה היחידה שהוא רוצה ללכת לשם זה בשביל הניסיון ב"קורות חיים".

לפי ההודעה המקורית אי אפשר היה להבין אם הוא בכלל מעוניין! :?

הטכניון גם ברמה גבוהה יותר, ובעיקר (זה החלק החשוב יותר): נראה הרבה יותר טוב בקורות חיים.

בתחום ההיי-טק, לדוגמה, יש חברות שמסננות באופן אוטומטי כל מי שלא למד בטכניון, במקצועות מסוימים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...