Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוטי אחלה תמונות (רק לקנא), רק תיקון קטן, נכון שסובארו התחרו קודם עם הלאגסי, לפני שהאימפרזה יצא לאויר העולם, אולם, בתמונה שצילמת לא מדובר בלאגסי אלא מדובר ב...אאוטבק סאדן, כן יש חייה כזו כמו שעל בסיס לאגסי סטיישן מייצרת סובארו את האאוטבק הרגילה כך גם על בסיס גרסאות הסאדן (הם קוראים לזה SUS) היא עושה זו, ניתן לזהות אותה עפ"י הפגושים השונים, מכסה מנוע, גלגלים, ג'אנטים, מושבים ועוד.

אגב, גם על בסיס האימפרזה מיוצרת האאוטבק והיא נקראת (בארה"ב) OUTBACK SPORT.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

מכיוון שמדובר במשטח חלק לגמרי ומהירויות נמוכות אין שום דרישה מיוחדת להכנת הרכבים מלבד קסדה תיקנית, למעשה אפשר היה להשתתף עם כל רכב שהוא ובלבד שיהיה תקין.

בפועל הגיעו להשתתף מגוון מכוניות כביש נורמליות כמו סיוויקים, BMW סדרה 3 ישנות, ויטארה, טוארג וכמובן שלל איבו'ס ואימפרזות.

מוטי

למעשה מוטי צר לי לומר לך שאינך מבין במרוצים אם אתה כותב את השורות למעלה

1. ראלי קרוס זו תחרות לכל דבר.

2. כלי הרכב צריכים להיות על פי תקן. כלוב, כסאות ועוד...

3. הציוד למתחרה הוא על פי תקן. קסדה, חליפה, כפפות ועוד..

ראלי קרוס אינו ג'ימקנה

לך לתקנונים תלמד דבר אחד או שניים ואז תזדרז לכתוב

ברוך שליט

העמותה לספורט מוטורי

פורסם

ברוך, אני מציע שלפני שאתה קובע עובדות לגבי הידע שלי במירוצים בין אם הוא שם ובין אם אני סתם מקשקש, לפחות תטריח את עצמך בלקרוא את כל ההודעה שלי ולא לברור ממנה רק את המשפט שאפשר להוציא אותו לגמרי מההקשר :idea:.

תודה לך.

מוטי

• תוכן חדש...