Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אתמול בלילה שאלתי את אותה השאלה בשביל חבר שלי ..

והיום אני שואל את השאלה הזאת שוב והפעם לצרכים שלי..

אז ככה:

אצלי ברכב יש מגבר של JL AUDIO 4300e

זוג קומפוננט focal 165 v1

וסאב של דראגסטאר(כמובן התקנה מקצועית עם חיווט של דראגסטאר 2 גייג')

כל זה מחובר ל HU של VDO (מבית סימנס) מדגם cd721

הוא בסדר למערכת פשוטה אך לא מתאים כאשר מכניסים למשוואה מגבר וזוג קומפוננט ..

אני מחפש משהו ברמה גבוהה ובמחיר שפוי (הייתי קופץ בשמחה על האלפיין מדגם cda9855 .. אבל המחיר שלו באמת לא שפוי והתקציב שלי מאפשר לי לכל היותר להשקיע בסביבות ה 1000 שקל .. אפשר להשתולל לכיוון ה 1200 - מה אתם אומרים ? אפשר להביא בסכום הזה "כלי" איכותי שיספק לי הפרדת צלילים ושליטה נורמלים בכל הפרמטרים החשובים של הסאונד ?

בתודה מראש, אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם

פתחת נושא לפני יום ועכשיו אתה פותח ת'רד חדש על אותו נושא. מה הרעיון?

אתה יכול להמשיך את הת'רד מאתמול.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...