Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תאחלס מכה עדינה ביותר יחסית למה שתיארת באשכול.

מצטרף לאח הראשי(אישפוז) שמומחה יוצא את הרכב בלי בעיות.

סוף טוב, הכל טוב.

הבטה של יוני מצאה את מקומה אצלי.

אתה קנית את הרכב ממנו?

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניתנת לתיקון, והייתי עושה זאת. רכב נהדר שנעלם והולך, יש לבדוק את מצב הגלגל וכל המערכות הקשורות אליו יתכן וספג מכה שתשפיע על המיסב והזרועות חשוב לבדוק לפני שעולים לכביש-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

מניסיון מאוד גדול,גם אני נכנסתי לפחדים הרי הרכב שאתה כל כך אוהב אולי יילך להשבתה,קודם כל ממש לא נראה לי שזו מכה שמצדיקה השבתת רכב,כי אם כן זה יהיה מאוד עצוב!

לגביי התיקון אז ככה:

גם לי היה איזה קטע שחשבו להשבית לי את הרכב,והמכה הייתה קצת יותר רצינית משלך,אבל לא נתתי להם את הצאנ'ס הכי קטן בעולם,זאת אומרת גם אם יגידו למשל המכה עולה 8000 ש"ח ויאשרו לך לתקן את הרכב ב-4000 ש"ח,זו בכלל לא בעיה,זכותך לתבוע ....וגם תזכה! אמרתי לו כמה אתה מתכוון לאשר, אמר לי, לא יותר מ 3000 ש"ח כי אמר שהרכב שלי לא שווה יותר

מ 6000 ש"ח אמרתי לו אין בעיה ,ואם זה המשכתי ותאמין לי שעוד הרווחתי,חיפשתי חלקים סגרתי איתו על עבודה ,מחיר ויאללה קום תשטוף פנים חבר יקר , פנה לאנשים שהציעו את עזרתם

"דרור" וכ'ו.... ויאללה חפש חלקים ותדאג לרכב שנראה שאתה כל כך אוהב.

בהצלחה...

"אל תלמד את אבא לעשות ילדים"

סוסיתא כרמל דוכס 1971

סובארו ליאונה 1600 (DL ) ידני...

פורסם

שלום לכולם

מה שלומך שי?

הגעתי בסוף שבוע למקום בו חנתה הנסיכה וראיתי שכבר הספקת לגרור אותה...היו לי דמעות בעיניים :cry: .

אך עם זאת, אני מאושר שהרכב יחזור לנסוע בכבישי ארצינו! וזאת הייתה הסיבה שלא רציתי להשבית את האוטו...חבל שמכונית כזאת תעלם מנוף ארצינו ויש לי הרגשה שהיא בידיים טובות!

המכה היא בהחלט לא סוף העולם ועם קצת סבלנות ועבודה קשה, הנסיכה תחזור לכבישים :wink: .

בהצלחה, וכל עזרה שתצטרך - תקבל.

מממ...אני צריך לשנות את הלוגו שלי עכשיו...:-(

בהפתעה מוחלטת, הגיעה אהבה חדשה...

פורסם

אין שום בעיה לתקן, ואפשר אפילו לתקן את מה שיש על הרכב כרגע אבל מומלץ ביותר למצוא דלת ופאנל-כנף אחורית חדשה (quarter panel) או אפילו להוריד מרכב אחר.

נראה שיהיה צריך כמה מתיחות אבל זה בכלל לא סוף העולם, צריך רק מישהו שבאמת ידע מה הוא עושה כדי שהתוצאה תיהיה ראויה.

אין לי מושג מה מצב זמינות החלפים לרכב הזה אבל אני מקווה שתצליח להשיג את מה שאתה צריך.

בהצלחה!

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

כמו שכבר ציינתי בעבר, אצל ג'וני ממצפה (מצפה מעל הכינרת, לא מצפה רמון) יש אחת כזאת בדיוק ללא רשיונות.

דבר איתו, אני בטוח שתגיעו לעמק השווה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תודה לכל המתייחסים.

אשמח לקבל את הטלפון של ג'וני ממצפה, עשוי להיות פתרון טוב (אלא אם הבטה ההיא חלודה לגמרי).

בכל מקרה גם גרירה משם אלי (דרומית לת"א) זה לא סיפור זול.

יוני - כמו שזה נראה, לבטה יהיו חיים טובים מעכשיו, אל תדאג.

הבעיה היא רק למנוע מהביאנקיות מלקנא...

שי

HPIM3302t.JPG

HPIM3303t.JPG

HPIM3304t.JPG

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
בכל מקרה גם גרירה משם אלי (דרומית לת"א) זה לא סיפור זול.שי

ידידי היקר,

אתה עושה טעות, אם לא תיקח את הרכב הזה תצתרך ליבא מחו"ל כל חלק קטן שיתקלקל לך, אז, תדבר איתי על עלויות של יבוא ואיזה באסה שבזמנו לא קנית אותה.

גרירה כזאת צריכה לעלות בסביבות ה 800 ש"ח.

את הטלפון של ג'וני אין לי, אולי מישהוא פה עוזר לשי?

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגרירות אספנות (כלומר, לא של רכב שנתקע פתאום), אבא שלי לימד אותי טריק לא רע.

תתקשר לכל הגרריסטים באזור שלך, ובאזור בו הרכב נמצא. תן לכולם את הטלפון שלך, ותגיד להם שיתקשרו אליך כשיש להם גרירה באזור. כך הם לא יסעו במיוחד בשבילך, ויוכלו לספק לך את השירות במחיר נמוך משמעותית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שי, מזל טוב ובהצלחה עם האיטלקיה, תן לה יחס הולם :) ואני מאמין שכולנו נשמח לראות אותה שוב על הכביש.

בברכה!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...