Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

א. האם יש מישהו שיש לו נסיון בבנית JOE CELL? זהו מכשיר או רכיב שמשמש כשנאי ההופך אנרגיית אורגון לגז שמתפוצץ פנימה (IMPLODE) וישנם מספר אנשים בעולם שמניעים בעזרתו את הרכב ללא דלק. יש לי אפשרות להשיג חלקים אבל יש לזה עלות (כאלפיים ש"ח) ואני מחפש שותף, רצוי מאיזור רחובות אבל לא חובה שמתענין וירצה לבנות ביחד מכשיר כזה. יש לי כלי עבודה וחלק מהידע הדרוש.

למי שלא יודע מה זה בבקשה להתענין בגוגל לפני שפונים אליי יש הרבה אינפורמציה.

ב. בבקשה למי שבמין איזה רכבים רצוי זולים ישנם שיש בהם מנוע אלומיניום וקרבורטור?

בתודה מראש על התשובות.

פורסם

לגבי ב. אין שום בעיה - סקודה פייבוריט.

לגבי א. אני מקווה שאתה מבין שמדובר בחארטה מוחלטת, שלו התקיימה היתה מפירה את חוקי התרמודינמיקה הידועים כיום. ממציא השיטה נתבע מספר פעמים באוסטרליה לדין לפני שמת ובכל המקרים התובעים זכו.

אל תיפול גם אתה בפח.

http://en.wikipedia.org/wiki/Water_fuel_cell

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תודה על התשובה ל-ב, לגבי א-

JOE CELL זה לא תא מימן אלא ממיר אנרגיית אורגון לגז (אינני יודע את שמו של הגז אבל התכונה המיוחדת שלו היא שהוא יוצר פיצוץ פנימה שלא כמו מימן שמתפוצץ החוצה).

הקישור שנתת לי הוא של תא המימן, אשמח את תעשה חיפוש על JOE CELL ותראה על מה אני מדבר. למרות שנתקלתי בשמועה שזה לא עובד אבל יש הרבה סרטונים של אנשים פרטיים (למשל ביוטוב) שעשו ניסויים וכן הצליחו להניע רכבים בעזרת השיטה הזו והם לא מוכרים חלקים או מידע(רוב המידע הוא חינמי).

ד"א אחד ההבדלים בין הJOECELL לתא המימן שJOE לא מחובר בצורה קבועה לזרם חשמלי אלא רק "מתניע" על ידי זרם בתחילת התהליך. אני אשמח אם תשתף אותי במידע שסותר את מה שידוע לי..

פורסם

תאמין לי שאני מכיר את הסיפור של ה JOE CELL והקישור ששלחתי לך זה בדיוק זה. ספר לנו אם תצליח ואני בטוח שתגיע לחדשות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

למה לפני שאנשים עושים כל מיני צעדים הם לא עוצרים וחושבים רגע, הרי אם זה היה רעיון גאוני, למה לא משתמשים בזה?

פורסם

תחשוב אם כולם היו אומרים את מה שאמרת עכשיו אף אחד לא היה ממציא כלום :) כמו שאמרתי לפי מה שידוע לי יש אנשים שעושים את זה אבל בפס ייצור זה ל קיים כי חברות הנפט והמכוניות הרגילות מונעות מזה להתקדם.

פורסם

אני עובד באיטיות על פרוייקט של הנעת רכב במתנול או אתנול.

אם מישהו רוצה להצטרף לפרוייקט אשמח

בה"פ

מי שנוסע על

ביודיזל

לא משתולל כל פעם שמחירי הדלק משתנים

פורסם
בפס ייצור זה ל קיים כי חברות הנפט והמכוניות הרגילות מונעות מזה להתקדם.

אי אפשר להשתמש בתירוץ הזה לכל דבר, במקרה הזה אני לא קונה את זה. במקרים אחרים כן.

פורסם

בשביל השעשוע, הלכתי וקראתי.

באמת משעשע שיש אנשים ומוכנים להאמין לשטויות האלה, לאנרגיה שנוצרת משום מקום ע"י שום דבר.

[על הדרך] אני יכול להמליץ לפותח השרשור על תוכנית טלוויזיה "Mythbusters", פרק 53 או משהו כזה. הם בונים שם כזה, וכצפוי, הוא לא עובד.

אני גם ממליץ על דרך יותר טובה להשיג 2000 ש"ח, לא ע"י רמאות. הלוואה בבנק, נניח.

• תוכן חדש...