Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול סוף-שבוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני וחבר שלי מתכננים ללכת ביחד להעביר איזה סוף שבוע בצפון\דרום (לא הוחלט)

התוכניות הן בתכלס ללכת עם קונוסים למגרש ריק ונטוש כלשהו, לעשות כל מיני ניסיונות קלים על הרכבים ולישון איפשהו(חוף וכדומה, לא מלון, הרעיון הוא ספונטניות)

ידוע לנו על כל הסיכונים שכרוכים בעניין, נשמח לטיפים, אין לנו שום ניסיון בדברים מהסוג הזה, וזה בסה"כ רעיון שעלה, ואנחנו רוצים לקבל קצת עיצות, דעות, טיפים וכל דבר אחר שיכול לעזור או אפילו למנוע מאיתנו מלעשות את זה (אם זה באמת כל כך מסוכן).

בין השאר מדובר על "על-האש" איפשהו.

בתכלס מדובר על לעשות סוף שבוע כיפי בלי אסונות חס וחלילה, אנחנו לא מתכננים להגזים עם הרכבים, אלא סתם לנסות ללמוד את הרכב בדרך הכי "בטוחה" שאפשר (אם אפשר לקרוא לזה ככה) .

תודה, סהר ורועי.

פורסם

זה איפשרי אבל יש כמה דברים שאתם צריכים לחשוב עליהם קודם לכן...

דבר ראשון,אתם צריכים לקחת בחשבון שמכוניות שעוברות סללומים וכדומה, נהרסות קצת..

עכשיו השאלה היא אם אתם גם ככה "קורעים" ת'מכוניות שלכם...

אני אומר את זה כי אני כבר עברתי את זה... רק בלי הקונוסים...

פשוט רציתי ליראות מה הרכב מסוגל... וזה תלוי עד כמה אתם הולכים "ליבדוק" את המכוניות שלכם...עצה שלי- עם אתם כבר הולכים לעשות את זה,אני מציע שתקחו אתכם מישהו שכבר עשה את זה (במידה ואתם מכירים אחד כזה...)

תיהנו מכל רגע!!! זאת באמת חוויה... 8)

פורסם

אין פה שום כוונה לנסות לארגן ג'ימיקנה לכל הפורום.....

זה סתם משהו שרצינו לעשות באיזה סוף-שבוע..

ומה זה משנה אם אני קורע את האוטו או לא ? :shock: החלטתי שכן, (נו שיהיה :roll: )

בכל מקרה, אני מחפש יותר המלצות כיצד לנקוט בטיחות מירבית והמלצות למקום.

תודה.

• תוכן חדש...