Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פגו 106MKII 99,שמתי לב לחלק מוזר ההמוקם בקצה המנוף של דוושת הדלק,אליו מחובר מאין חיט כזה ואיני יודע מה פשר תפקידו?

אשמח לחוות דעת ממכם בעניין.

תמונות מצורפות...

נ.ב:יש אצלי תופעה שכאשר לוחצים על דוושת הגז בחוזקה בפעם אחת אז הטורים לא עולים בפעם אחת אלא ב"דיליי" קטן לאחר הלחיצה.כמו כן,בהילוך 5 נגיד במהירות של 110 קמ"ש על טורים של כ2800סלד,אני צריך להדביק ממש את הדוושה לריצפה כדי שהטורים יתחילו לעלות[והם עולים די לאט גם כשהדוושה לחוצה לריצפה ],השאלה האם יש קשר כולשהו בין אותו חלק המצוי בקצה המנוף של דוושת התאוצה אצלי לבין התופעה שפירטתי להלן?

אשמח לקבל חוות דעת של מנוסים בעניין,וכמו כן בעלי 106MKII אשר מכירים את העניין מקרוב .

בתודה מראש,

אסף

P9093027.JPG

P9093028.JPG

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

ניחוש:

זהו יוניט מדליק אור בלם, בעת עזיבת דוושת התאוצה נדלקת אוטומטית נורות אור בלם, כדי לגרום לרכב מאחוריך, להאט ולשמור מרחק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

למיטב ידיעתי ה-ABW (שמו המסחרי של ה"פטנט" הדבילי הזה) עבד על ואקום בסעפת היניקה. כאשר היו עוזבים גז במכה, הואקום היה יורד ,ואז ה"מקדימור" היה חושב שאתה מתכוון לבלום ומדליק את אורות הבלימה.

פורסם

אוקיי אז אני מסיק מהנאמר פה[מפי 2 מומחים] שהדבר אחראי להדלקת אור הברקס ברגע העזיבה של רגלי מדוושת הדלק[אני יבדוק עם חבר את העניין,כאשר הוא יסע מאחוריי וידווח לי]

כמו כן בהקשר לשאלתי השניה [ הדיליי הקטן בעניין לחיצה על דוושת התאוצה אל מול תגובת הטורים ושעון הסלד,בנוסף לגבי העניין שנניח במהירות 110 קמש כשהטורים 2800 סלד ומרגע זה אני לוחץ[ממש מדביק את הדוושה לריצפה] הטורים מטפסים ממש [אבל ממש] לאט וכך גם המהירות החל מ110 מטפסת ממש לאט[בהתחלה חשבתי כי החלק הנ"ל היושב על המנוף של הדוושה אחראי בצורה ישירה/עקיפה על העניין הנ"ל]

אשמח לתגובות בעניין[התופעה] בעיקר מבעלי 106MKII.

תודה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

שמר ידידי הפעם נדמה לי שטעית ושזאת בפעם הראשונה בהיסטוריה, המקדימור יושב על דוושת התאוצה, ועובד עם עזיבת דוושת התאוצה.

בברכה

צביקה

פורסם

גם לי יש את החוט הזה, זה לא קשור לפי דעתי בשום דרך לדוושת התאוצה/בלם.

הוא במיקרה יושב על קליפס אצל אסף. אצלי זה סתם תלוי ודחפתי את זה למעלה שלא יפול.

גם אותי מעניין מה זה, חשבתי שזה אולי ה"אנטנה" של האזעקה שקולטת שידור מהשלט.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

מתעלק עם שאלה טיפה קשורה:

איך אפשר להחליף את הגומי של דוושת הברקס? הוא טיפה קרוע בצד וברצוני להחליף אותו.

פורסם
ומה בדיוק מפעיל אותו ?
עם עזיבת דוושת התאוצה, נסגר מעגל חשמלי, על ידי "פושפול", כדוגמת זה שנמצא בין משקוף הדלת להדלקת התאורה, סגירת המעגל מחוברת למערכת החשמל של אורות הבלימה, ובכך הוא מקדים, בכמה שניות את הדלקת פנסי הבלימה, וגורם לרכב מאחורייך, להאיט, ובכך לשמור מרחק, לדעת ממציאיו, ובכך הוא מציל חיי אדם, ופגיעות פח מיותרות,

אשרי המאמין.

ועל זה כברנאמר אם בזה הצלת אדם אחד או משפחה אחת, "הצלת עולם מלא".

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...