Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה באלפיין היא כאשר באמצע תזוזה הוא נעצר על ידי גוף (אצבע דיסק וכו')

הגלגל שיניים האחורי זז מהמסלול. מתברר שזה לא "כרוני" באלפיין

אדי,האם מהרגע הראשון שהפעלת את המכשיר הוא לא היה תקין?

התשובה היא לא , הוא דיבר איתי אחרי 3 שעות ושאל על כיוון קרוס של אלפיין .ז"א שמכשיר עבד.או שמתקינים מתקדמים מכוונים לפי תחנת רדיו (רעש ורוד 20-20K)

בידיעה שאתה הולך להתקין בעצמך האם הזהירו אותך מהמכניזם העדין? אתה רציני?

לך לחנות ,תן את המכשיר,תוסיף כסף וקח מכשיר של אפריל. אחרי תיקון או לפני ? מה יהיה עם המכשיר שהיה מותקן והיה בתיקון?

וויטלי תזכור שאתה כותב כאן בנושא זה , אתה רושם בתור החנות ,לא בתור עוד משתמש. אין לי בעיה לכתוב בתור חנות.

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתם לא רציניים.

מכשיר. שדובר בעבר בפורום. (והוא עם מכניזם עדין. )

והחנות (הנציג) שהוא גולם בפורום מכיר. והוא מכיר את הלקוח.

יכול לעזור.

אגב. חבר הביא מחו"ל 9855.

אני התקנתי את המכשיר.. לפני ההתקנה בתוך הדש. הדלקתי את המכשיר ובדקתי אותו.

וראיתי שהוא תקין. ליד הלקוח.

ורק אז התקנתי אותו. ולקחתי אחריות עליו. (בתור מתקין) וגם האחריות שלי היא גבולית

עם המכשיר יתקלל בגלל תקלה פנימית. אני לא קשור.

אבל עם הוא יתקלל בגלל קצר בחוטים. מבלי שנגעו בהם אחרים. אני אשם.

וזה,זה חלק מהאחריות של להיות מתקין. זה לקחת אחריות. בגבול הנכון. ולפי מה שסוכם עם הלקוח.

ולא להתנער ישר מהאחריות. (לא אני התקנתי) מה הקשקוש הזה?

בדקתם את ההתקנה? הכל תקין. רק הפאנל דפוק? לבדוק למה? אולי תקלת יצרן? אולי פאק יצור.? אולי אדי באמת (סליחה) אהבל, והתקין לא נכון. ? אבל להגיד את האמת. מבלי לפחד המתוצאה. !

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אצלי התקינו את האלפיין 3 פעמים, הוציאו הכניסו ולא תמיד בשיא העדינות! ואני בטוח שאדי היה הרבה יותר עדין ממני וחבר שלי כשהתקין את המכשיר. אפילו אם לא נקנה דרך ייבוא של אפריל עדיין שולם עליו הרבה מאוד כסף! זה לא איזה פיוניר או JVC באלף שקל (זה לא שאין כבוד לפיוניר או JVC אני מכיר את שניהם ואלה מכשירים טובים).

אדי,האם מהרגע הראשון שהפעלת את המכשיר הוא לא היה תקין?

התשובה היא לא , הוא דיבר איתי אחרי 3 שעות ושאל על כיוון קרוס של אלפיין .

אתה בעצמך אומר שאחרי 3 שעות המכשיר עבד יפה מאוד! כלומר ההתקנה הייתה בסדר ואדי נהנה עם המכשיר כמה שעות טובות, אז איך בסוף אתה אומר שהיתה מתכת עקומה? מה אחרי 3 שעות הוא התעצבן והביא בעיטה למכשיר??

קיצר חבל על הזמן להמשיך בויכוח הזה, המכשיר נשלח למעבדות של אפריל וזה סוף הסיפור.

גם לא נראה לי יש טעם להמשיך לדבר על אופי הטיפול בחנות...

אלכס.

HU: Alpine 117E Comp: Hertz HSK165

AMP: Audison LRx 4.1k SUB: Hertz HX300D

Capacitor: Connection (Audison) 1F

פורסם

ווטלי אני מבקש מימך לפחות לא לשקר בפורום..... לפני התקנת המכשיר סללתי חיווט בכול הרכב ...המכשיר ניקנה ב4 וחצי בצוהריים והתקן אך ורק בשעה 9 בערב אחרי שפעם אחת הוכנס דיסק ובוצעו כיוונים במשך שעתיים לא הוצא אחרי שעתיים אחרי שעתיים הוצאתי כבר לא הצלחתי להוציא את הדיסק והמכשיר נימצא שבור...

משמע וויטלי שההתקנה הייתה תקינה כי המכשיר הרי עבד בפעם הריאשונה ואם באמת ההתקנה לא הייתה תקינה המכשיר לא היה עובד בכלל....לכן להגיד שאני הרסתי את מכשיר לא בא בכלל בחשבון...

אבנר לגבי הטענות שלך אני יענה לך ככה

1-בפעם הריאשונה והאחרונה הוא היה תקין וזה הפסיק לעבוד

2-לא בכלל לא דובר על התקנה או הצעה להתקנה

3-כן,אמרו לי שהתיקן במעבדת היבואן המקביל שקוראים לו אדון רמי מתל אביב והוא היבואן המקביל שיודע כול יכול והסבירו לי שאפריל טקיילן לא יודעים לעשות דבר ואם אנישולח להם הם יעבדו אלי בעיניים ויתקינו לי חלקים ישנים ומכשיר האזנה של המוסד בקיצור סרט רעה.

4-שום דבר,לא הזהירו ולא כולם לא אמרו דבר על מכניזם העדין הרי כי רק אחרי שאני אמרתי שנישבר רק אז הם ניזכרו להגיד לי שהוא עדין...במיקום לזהיר אותי ניסו לימכור לי 9835 יד שנייה ב2600שקל..

5-הלכתי לחנות ,החנות לא עובדת אם אפריל טקליין ואין עם מי לדבר לא על מכשיר חדש ולא על החזר כספי התקנת לבד לטענת המתקין שלו(ויטלי) דחפת בכוח שברת שלמת וזהו..

סאונד מן זה בידיוק מה שאני אמרתי אתמול בחנות לחברה שם בידיוק אותם מילים איך אפשר ישר ליקפוץ למסקנה שהתקנת לבד וזהו ניגמר בלי ליבדוק כלום וויטלי ניגש לאוטו בדק את המכשיר בידיוק 4 דקות והלך לליאור בצעקות שהינה הוא עיקם את ברזל הרס מכשיר חחח אני הייתי המום באותו רגע תבינו מוציאים אותי דביל כאילו אני מנסה ליגנוב או לעבוד על מישהוא בעיניים....

לסיכום אם ההתקנה באמת הייתה פוגעת במכשיר הוא היה לא עובד ישר ומתקלקל באותו רגע ובכלל לא היה הדיבור אבל ברגע שהכול עבד ואחרי פעם ריאשונה שאתה רוצה להוציא דיסק שעבד שעתיים זו כבר לא הבעיה שלי אלה בעיה במכשיר עצמו ולהגיד שאני הרסתי זה הכי קל לא ככה אנשים? ידעתי שזה היה ככה כי זה התירוץ הכי מושלם להיתחמק מאחריות.... לפחות היו אומרים המכשיר עדין נתקין לבד זהר או שיש מכניזם עדין ...שום כולם באמת שילמת הלכת..

ועזבו אותכם 2500 שקל מכשיר באחריות של טקליין יכלתי להביא ב2800 מכשיר באחריות מה זה כזה מציא מחיר של ליאור אני ממש לא חושב אחרי מה שאני עובר עכשיו עדיף כבר לשלם יותר ולהיות ראש שקט....וויטלי גבר זוכר שפעם אמרת לי שאין מצב שאני יביא טוויטרים של היברייד ב300 והבאתי אז אל תגיד שאני לא יכלתי להביא מכשיר במחיר זול כי אתה לא יודע מה עובר לי בראש ואם מי אני מדבר...אני הלכתי לליאור כי אני בטחתי בוא ב4 עיניים והעדפתי שהוא יקבל את כספי ...ו

כן וויטלי חשבתי הוא מאוד רציני מה לעשות לא מתקינים בחאפריות מזהירים לקוחות לפני שהם עומדים לירכוש משהוא זה בסיסי ידידי כמו שתגיד ללקוח לא לחבר את הכבל האדום ביחד עם מינוס ואז להכניס למגבר או להגיד לו בזמן התקנת מגבר ממולץ לפרק פלוס זה דבר בסיס במכירת מכשיר להזהיר לקוחות ..אבל אם לא איכפת לך ואתה בא רק לקחת כסף וללכת אז באמת אתה עובד כמו התגובה שלך "אתה רציני" וויטלי אני לא רוצה מימך כלום באמת שלא אתה לא שברת לי את מכשיר ולא כלום אתה אחלה של בן אדם אבל בקטע של המכשיר היה משהוא מסריח ולגלגל אחריות עלי זה הכי קל בעולם... אתם את החלק שלכם בתור מתקינים לא עשיתם ואין פה בכלל וויכוח כי באמת היה איכפת פה למישהוא אז הוא היה מזהיר אותי כי יש פה בעיה במכשיר כדי למנוע את הקטע שקורא פה עכשיו זה הרי א-ב בהתקנות.. אבל בסופו של דבר פניתי לסלבה, סלבה יצר קשר עם סוכן אפריל והמכשיר נישלח לתיקון ואני בטוח במליון אחוז שלא בגללי, אבל כמו שאמר לי חצי פורום על טעוית משלמים ולומדים...

*** הפורום אני אוהב אותכם אנשים לא סתם אתם סובלים אותי כבר קרוב ל3 שנים חח:-D

פורסם

זה ההבדל בין מתקין טוב למתקין על הפנים.

מתקין טוב יילך לקראתך ויהיה מוכן אפילו לקצץ ברווח שלו כדי שתהיה מרוצה - כי בסופו של דבר אתה תחזור אליו שוב, והרווח שלו ייגדל בעקיפין.

מתקין רע חושב איך להרוויח עליך את השקלים עכשיו. אתה בבעיה? בעיה שלך. לא מרוצה? תקנה, תקנה, תקנה. בקיצור סרט רע.

בתחום יקר כזה חשוב שיהיו לך אמא ואבא. וכן שוב- מה שזול עולה ביוקר.

סלבה- אתה ללא ספק אחד האנשים הטובים.

בברכה, שי.

פורסם

אפשר לחשוב....כולה פאנל של אלפיין שלא גולש החוצה...

מה הבעיה להביא איזה גלגל שיניים חדש ולהחליף...:screwy:

מקסימום, עם איזה שני מסמרים ב 10 אגורות אפשר בקלות להפוך אותו לפאנל נופל כמו JVC לדוגמא...לא כזה ביג דיל...אני אפילו בטוח שאפריל טקליין בעצמם לא חשבו על פתרון כזה...:roflmao:

טוב...מישהו פה חייב ללכת לישון בצורה בהולה ביותר....:sleeping:

בכול מקרה - כמו שכבר אמרתי בהודעות קודמות שלי - את הנעשה, אין להשיב.

אני בטוח ב 200 אחוז שתקבל את המכשיר שלך מתיקון במצב טיפ טופ, תנסה לעשות DELETE על כל החוויה המכוערת הזו, כמובן אחרי הפקת לקחים, שזול זה בעצם יקר (ולא רק בכסף אלא גם בבריאות), ואני מאמין שאני מדבר בשם כולם שאני אומר שאנחנו כבר מחכים לתמונות של המכשיר מותקן אצלך, וכמובן - למפגש צפון שיבוא עלינו לטובה שנוכל לחוש בו וגם לנצל אותך בשביל נרגילה....:biglaugh:

נ.ב.:

תתחדש גם על החתימה!!

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

מאד חשוב לברר ממעבדת אפריל מה בעצם היתה מהות התקלה!

רק לפי זה נוכל להסיק את המסקנה הסופית בדבר אמינות החנות.

וכמובן, סלבה אתה מספר אחד. מעטים האנשים שהיו מוכנים לעשות את מה שאתה עושה לחברים פה. ישר כח!

פורסם

עזבו אתכם משטויות - EDDY, אמרת שניסו למכור לך 9835 ? תן, תן עוד פרטים....:-D

לכל בעלי החנויות והמתקינים:

קודם כל אני לא מכיר את כל הפרטים אישית, מעבר למה שמפורט כאן בתרד, אבל אני חושב שהוצגו כאן שתי הדעות בצורה מפורטת מספיק בשביל להבין מה קרה ולפי זה אני מתייחס.

בסוף, מדובר כאן על ביש מזל - יצא מכשיר דפוק. קורה בכל סדרה כמה מכשירים כאלו.

מה שמעצבן אותי הוא העניין שבסוף, הפתרון עבור התקלה, ולא משנה מי אשם ומהי רמת האחריות - לא מגיע מהחנות/מתקין עצמו.

אתם צריכים להבין, ולא משנה מהו % הרווח בעסקה (ואני יודע שלא מרוויחים המון על מכשיר אלפיין 9855 ב 2500 ש"ח), אתם האבא והאמא, ואתם צריכים למצוא פתרון ללקוח, בסדר - במסגרת האחריות והכל. אבל לתת פתרון הוגן וראוי. ת'כלס, תשאלו את עצמכם, הבעיה של הגלישה נבעה מהתקנה לקויה ? לא יודע. אולי כן ואולי לא. אני חושב שכנראה שזה לא קשור להתקנה. זה או פאק ביצור או שימוש לקוי (שאגב לדעתי מתקינים לא מייחסים חשיבות להסבר על אופן השימוש במכשיר ויוצרים לעצמם נזקים להמשך, אבל זה כבר סיפור אחר...).

אני גם מבין את הצד שלכם שאתם לא יודעים איך התקינו ומה עבר על המכשיר. אבל ביננו, לכולם ברור שזו כזו שטות. הרי אני אתקין אצל החנות, אח"כ אני אוציא את הפאנל איזה 600 פעם (כי אני חולה נפש ומחליף 6 זוגות RCA ביום...סתם בא לי). אגיע אחרי שנה עם תקלה, וייתקנו לי בלי בעיה הכל. אבל פאנל שנתקע אחרי 3 שעות: "לא... זה לא בעיה שלנו...."

יש גם את הצד של הקונה שבמקרה זה, עשה שטות ולא התקין במקום. לא ברור לי למה. אבל זהו הלקח העיקרי שהוא צריך ללמוד ולא אחר. לפחות את ההתקנה הראשונית של הכסת'ח מול האחריות (עצוב שזה כך).

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

אדי

אף אחד לא ביטל את האחריות, ולא משנה מה קרה למכשיר.המכשיר היה בדרך למעבדה , אבל אחרי כמה שעות אדי החליט לחזור . הוא אמר "תביא לי מכשיר חדש או שתקן אותו במעבדת אפריל " איך אפשר ?

אי אפשר לתקן אותו באפריל במסגרת אחריות, כי המכשיר לא של אפריל.תאמין לי היו מתקנים לך את המכשיר והיתה מקבל אותו חדש .

פורסם

שוב בפעם האלף ויטלי לא להגיד דברים שאני לא אמרתי בחיים לא אמרתי לך ווליאור במהלך השיחה עצמה שאני הולך לאפריל טקליין ולא קבעתי שום תנאי.... אלה ביקשתי להחליף מכשיר או לקבל את הכסף מתי שנענתי בסירוב שלכם ביקשתי לפחות לא לשלם על התיקון וליאור אמר לי שהוא לא בטוח בזה ויכול להיות אני ישלם אז סלחו לי מי בכלל דיבר על אפריל אני אמרתי לכם רק בסוף שאני הולך לתקן באפריל ואתם ישר אמרתם אתה הולך לשם אז הלך לך ה"אחריות".....

שבאמת היה צריך להפעיל את ה"אחריות" כמו שאתה אומר ליאור אמר לי שאם זה לא יעלה לו כלום או יותר נכון הוא ינסה לידחוף לו את מכשיר בכוח יענו זה לא ברור שזה ישלח לתיקון וזה יבוצע כטובה או ג'סטה ואז יוחלט אם אני ישלם או לא ואם כול כבוד אני לא רוצה לקחת סיכון ולשלם עוד כסף כי לך תידע מי תיקן מה תיקן עוד איזה מעבדת שוש ואחרי זה יבוא עוד תיקון ועוד תיקון וכסף וכסף כי הרי אם שילמתי בפעם הריאשונה אתם הרי בטוח לא תיתנו לי אחריות על התיקון כי הרי אם כבר מראש ניסתי להפעיל אחריות לא קיבלתי לכן אני חשבתי ללכת אפריל כי שם לפחות מקבלים אחריות בטוחה...כי הרי אם באמת הייתה זו אחריות נורמלית המכשיר היה נישלח ישר בלי לחשוב בכלל ולא היה בכלל מדובר על כסף או טובות....לכן לא צריך להיצתדק פה......

לסיכום אם לא קיבלתי אחריות על התקלה הזו ונאמר שאני התקנתי ואני הרסתי אז איזה אחריות תהיה לי בעתיד? גם אם אני יבוא אם עוד תקלה אתם תגידו לי "אאאאה אדי התקנת לבד נידפקת שלם "

ושוב פעם המכשיר היה תקין ואז היתקלקל וליטעון שהבעיה בי ולא במכשיר הכי קלה אבל זה כבר עבר לא משנה לא נחזור על דברים שנאמרו....

פורסם

אנשים להירגע, לא צריך לחרוץ פה דין של חנות.

בוא נשמע קודם את הסיכום של מעבדת אפריל טקליין, אני מאמין באמינות שלהם.

ומשם כבר נראה לאן כדאי לפנות ומה לעשות אם בכלל!

פורסם

אני לא מבין מה בכלל הסיפור הזה אמור לעניין את הפורום.

אדי היה צריך ללכת לפתור את כל הבעיות עם הפאנל החדש שהוא רכב במיטב כספו.

ורק לאחר שהכל יסתדר(לטובה אני מקווה) לפרסם פה את הסיפור על מנת שילמדו לקח(לטוב או לרע).

אבל להתחיל להתנצח פה זה ממש לא לעניין, לא לוויטלי שמייצג את החנות ולא לאדי AKA הלקוח.

תפתרו את הבעיות מבלי להוציא את כל הבוץ החוצה, אם לאחר הכל עדיין אדי יחשוב שמה שהיה לא בסדר אזי שיפרסם את הסיפור ויקבל את הבמה המלאה לכך.

אבל שאר חברי הפורום לא אמור להיות פה "חבר מושבעים".

אדי, אני מקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר !

תעדכן אותנו בסופו של דבר.

ניר

under construction..

פורסם

העידכון

עכשיו סלבה היתקשר אלי ואמר להגיע בערב עליו ולקחת את מכשיר כמו שנאמר עוד לפני התיקון הבעיה היא לא התקנה אלה במכשיר עצמו ומעבדות אפריל תיקנו גלגל שניים שהיה מקולקל וזה כמו שסלבה וסוכן אפריל אמרו נכלל באחריות על המכשיר ולא נגרם כתוצאה של התקנה לקויה משמע הבעיה הייתה במכשיר ולא בהתקנה.

כי באמת בסופו של דבר הכי קל היה להגיד הינה קנית הרסת גמרנו סיפור תישלח ותישלם.... והינה ההוחכה שאני צדקתי לאורך כול הדרך...

פורסם
העידכון

עכשיו סלבה היתקשר אלי ואמר להגיע בערב עליו ולקחת את מכשיר כמו שנאמר עוד לפני התיקון הבעיה היא לא התקנה אלה במכשיר עצמו ומעבדות אפריל תיקנו גלגל שניים שהיה מקולקל וזה כמו שסלבה וסוכן אפריל אמרו נכלל באחריות על המכשיר ולא נגרם כתוצאה של התקנה לקויה משמע הבעיה הייתה במכשיר ולא בהתקנה.

כי באמת בסופו של דבר הכי קל היה להגיד הינה קנית הרסת גמרנו סיפור תישלח ותישלם.... והינה ההוחכה שאני צדקתי לאורך כול הדרך...

אני מאד מקווה כי ליאור לא יתנער מאחריות ויתן לך פיצוי הולם!

מכיוון שהטיפול עד עכשיו, לפי דעתי האישית, היה לא מקצועי ולא מכובד.

• תוכן חדש...