Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המארגנים פישלו.

חוק הנהיגה הספורטיבית עדיין לא בתוקף, המשטרה לא חייבת לאשר כלום.

נכון שלא לאשר אירוע מסוג זה זו זנות ממדרגה ראשונה, אבל להרים אירוע כזה בלי לוודא הריגה מראש בנוגע לעמדת המשטרה שמחוייבת מתפקידה לשמור על החוק זו פאדיחה אירגונית נטו.

דעתי בלבד,

מוטי

הארוע דווקא תאם בדיוק את עמדת המשטרה וזה נבדק.

אני הייתי בישיבות על הארוע ועברנו על כל הפרוצדורה. הדבר מחייב מספר תנאים של בטיחות קהל מצד אחד ושמירה על כמות קהל מסויימת מהצד השני. לשם כך נערכה הערכה של הקהל הצפוי והועמדו מספר שומרים לשמור על כמות הקהל הנכנס. בנוסף הועמדו בעלי תפקידים לדאוג לשמירת הקהל במקום הבטוח. זו עמדת המשטרה ואלו הדרישות המדוייקות :!:

ביטול הארוע נעשה בפתאומיות, באותה צורה שבא יכולה המשטרה לבטל כל ארוע MDC, או כמו שהמשטרה מבטלת מדי פעם ארועי ראלי. החלטה שרירותית ללא קשר לתקנות ולהוראות שלפיהן נקבע הארוע ועל כך חבל לנו. תשאל את מארגני נארוע הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=118591&page=2&pp=15&highlight=%EE%F9%E8%F8%E4+%F8%E0%EC%E9

ארוע שהיה חוקי ומאורגן ופתאום בוטל.

אני מאוד מצטער על הביטול ואני בטוח שלארוע הבא ננסה לפתור מראש גם את הבעיות האלו...

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מוזר שדווקא בדקה ה90 זה קורה.

משהו פה מוזר, המארגנים לא יכלו לפתור את הבעיה הזאת קודם? למה הם חיכו לרגע האחרון?

הרי עם הם היו מדברים עם המשטרה לפני שבוע, והם לא היו מסכימים, אז כולם כבר היו יודעים שהארוע מתבטל.

האם המארגנים רק היום "נזכרו" שהם צריכים לבקש את אישור המשטרה, או שמשהו אחר קרה?

פורסם

יש לי שאלה מעניינת..

נגיד שאתם מסכמים עניינים עם המשטרה חודש לפני.

מה המניעה לחתום על חוזה - עם סעיף פיצויים.

הרי במצב כזה הם לא יעזו להגיד לא..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מוטי!

אתה לא חי פה במציאות של ארה"ק!!! ולפי מה שידוע לי לא ניסת להרים אירוע חוקי ומאושר בסדר גודל שכזה (או בכלל) בארץ, תקן אותי אם אני טועה, כך שזה מאוד פשוט מבחינתך להאשים את אלתרנטיבי!

ולכל שאר המבקרים, הבעייה של אלטרנתיבי היא דווקא העובדה כי הם מוצאים אישורים ויש להם ביטוח בניגוד לכל שאר המארגנים שפשוט לא "מטריחים" את המשטרה בשטוייות הללו וכך לא מטרפדים להם את האירוע!!!

בתקווה לעתיד טוב יותר (איזו תקווה אין שום תקווה!!!!)

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
יש לי שאלה מעניינת..

נגיד שאתם מסכמים עניינים עם המשטרה חודש לפני.

מה המניעה לחתום על חוזה - עם סעיף פיצויים.

הרי במצב כזה הם לא יעזו להגיד לא..

מה זה נראה לך, DJ?

זאת משטרה, היא לא "חותמת" לך על דברים.

אתה יכול לקבל אישורים - והם יכולים לשנות את כללי המשחק... קרה, קורה ויקרה בעתיד.

ניר

פורסם

חבל..

על סמך מה הם ביטלו את זה? אבל הרי היו אישורים והכל? פתאום הם החליטו שלא וזהו?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

רק בישראל, רבותיי... רק בישראל.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
מוטי!

אתה לא חי פה במציאות של ארה"ק!!! ולפי מה שידוע לי לא ניסת להרים אירוע חוקי ומאושר בסדר גודל שכזה (או בכלל) בארץ, תקן אותי אם אני טועה, כך שזה מאוד פשוט מבחינתך להאשים את אלתרנטיבי!

ולכל שאר המבקרים, הבעייה של אלטרנתיבי היא דווקא העובדה כי הם מוצאים אישורים ויש להם ביטוח בניגוד לכל שאר המארגנים שפשוט לא "מטריחים" את המשטרה בשטוייות הללו וכך לא מטרפדים להם את האירוע!!!

נדב

נדב, יש פעמים שלא צריך להיות שף כדי לדעת אם התבשיל טוב או לא.

במקרה כזה ישנן שתי אופציות -

1. או שמוודאים עם מי שיושב בראש שיש אישור מסודר לקיים את האירוע ואז מודיעים על קיום האירוע.

2. לחילופין (ולא שזה דבר רע במקרה הספציפי) אפשר לשים ז*ן אחד גדול על המשטרה ומקיימים את האירוע כדי לקבוע עובדות בשטח.

לא ברור לי איזה ביטוח מיוחד צריך אדם כדי לבוא ולנהוג בין קונוסים במהירות שהיא אפילו יותר נמוכה מזו הקבועה בחוק לתנועה בינעירונית רגילה (ונראה מי החכם בלילה שיבוא וייספר על הדריפטים שלו ב-150 קמ"ש בכיכרות...), זה שהמערכת הרגילה אנשים לאמץ את הרעיונות העקומים שלה זה לא אומר שככה הדברים אמורים להיות.

יש חוקים שנועדו להשבר.

בגלל זה אתה לא נוסע 90 קמ"ש בכביש מהיר של 90.

את הנעשה אין להשיב וקיום של אירוע כזה לא יעשה לחוק הנהיגה הספורטיבית כל נזק, כי, בעצם, מה כבר יכול לקרות למשהו שלא קורה לו כלום?

שוב, זו דעתי בלבד.

מוטי

פורסם

מוטי היקר!

אירועים בארץ מקבלים אישורים סופיים מהמשטרה רק ברגע האחרון ולא חודשים מראש! גם לא שבוע מראש, בגלל זה כל הביטולים!!!

ולעניינו יש סיכויי טוב שאם היו קוראים לזה "תצוגת שליטה דריפטינג" במקום "תחרות דריפטינג" הכל היה בסדר...

ומעבר לכך לשים "זין" על חוק ולבצע את האירוע זה לא בעייה עד שהמשטרה באה ומבטלת, ואז מאבדים הרבה השקעה הנהגים אוכלים חרא והמצב נהייה גרוע עוד יותר

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
מוטי!

נדב

\

אהלן נדב...

הנקודה של הביטוח גם מאוד גבולית. למיטב הבנתי מדברי המנכ"ל, הם מסתמכים עדיין עם ביטוחי הנהג, בתואנה שלא מודדים זמנים בדריפטים, ולכן זו לא תחרות - והביטוח יכסה.

קרא את דבריו של איתי, ומה שעניתי - ואני אהיה שמח אם תאמרו לי שאני טועה...

http://www.scale-forum.com/forum/viewtopic.php?t=8924&postdays=0&postorder=asc&start=81

פורסם

למרות שהגעתי רק לגמר היה נחמד מאד, אני לא יפספס גם את האירןע הבא בסבב..

הבחור ב BMW הלבנה היה ממש טוב!

היה ממש שווה למרות שהגעתי רק לגמר כמו שאמרתי..

הייתי מת שתהיה לי איזו 240SX S14 כזאת וללמוד איתה דריפט :)

אבל אין לי ואין לי כסף אז..

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

למרות שהאירוע בוטל עדיין הגיעו מספר צופים לצפות ב "אירוע הדרכה" שאגב היה מדהים, עד עכשיו העיניים שלי דומעות מרוב עשן הצמיגים שהיה שם, מקווה שבפעם הבא לא תיהיה בעיה לגבי האישור ונוכל לצפות למשהו באמת מיוחד שעד שלא רואים את זה לא יודעים עד כמה זה מדהים

• תוכן חדש...