Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש המלצה למוסך טוב בירושלים שמתמחה ומתמצא ברכבי שטח.

מדובר על HYUNDAI TERRACAN דיזל ואני מחפש בשבילו מומחים טובים.

* נא לא להמליץ על אוטוויק ולב-גן

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אתה מוכן לומר למה לא אוטוויק? גם מעולים במכונאות וגם מבינים היטב ברכבי שטח (ולוקחים כל פעם מקום ראשון במירוצי הראלי או איך שקוראים לזה, גם עם טראקאן)

פורסם

מצתרף להמלצה על אוטוויק.

עבדתי שם במסגרת הקורס שלי (חודש וחצי) ואני חייב לציין שברכבי שטח הם מבינים טוב מאוד.

לפי דעתי בכלל המוסך די איכותי.

החסרון הוא שזה מוסך יבואן ולכן המחירים שם די גבוהים ואני מאמין שזה הסיבה שאתה לא מעוניין לטפל שם.

פורסם

אם הם לקחו אחריות ותיקנו הכל על חשבונם אז הם פעלו נכון ויפה.

כל אחד, בכל מקצוע עלול לטעות, ובמקרה זה יתכן ובכלל היה כשל של חלק ולא של עבודה לקויה.

נא ספר את עוד פרטים משלימים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
אם הם לקחו אחריות ותיקנו הכל על חשבונם אז הם פעלו נכון ויפה.

כל אחד, בכל מקצוע עלול לטעות, ובמקרה זה יתכן ובכלל היה כשל של חלק ולא של עבודה לקויה.

נא ספר את עוד פרטים משלימים.

רפי, הרכב נכבא במהלך הנסיעה ולא הניעה. הובא למוסך X ואובחן כי חגורת הטיימינג לא במקום. את הטיימינג עשינו באוטוויק לפני 10 חודשים (32 אלף ק''מ) לכן גררנו את הרכב מ-X לאוטוויק והוא שם כבר יום שלם ועדיין אין להם תשובה. לפי מה שאני מבין האחריות בתוקף 5,000 ק''מ או 3 חודשים מההחלפה אז זה כבר לא תופס, נכון??

ובכלל, איך זה הגיוני שטיימינג חייבים להחליף כל 90,000 אלף אבל אחרי 30,000 הוא קופץ ואף אחד לא אחראי על זה? מה אתה אומר?....

פורסם

אל תתקרב לגיפבריש

פעם אחרונה זה עלה לי 12000 שח על גיפ שעולה 10000 ועוד 10K בתיקונים חוזרים בתי משפט ועוד

פורסם
אל תתקרב לגיפבריש

פעם אחרונה זה עלה לי 12000 שח על גיפ שעולה 10000 ועוד 10K בתיקונים חוזרים בתי משפט ועוד

וואללה??... שמעתי שהם עברו עכשיו למישור אדומים. אז אין עוד מוסכים טובים ל-ארבע על ארבע בירושלים?

פורסם

אם רצועת התזמון (טיימינג) שהורכבה הנה מקורית ואין שום גורם חיצוני אחר לתקלה אלא רק פגם של הרצועה, אז לדעתי עליהם לפנות אל יבואן הרכב ולדרוש שזה יתוקן כתיקון באחריות על חשבונם.

אם לא יענו ויסכימו לכך אז פנה אל משרד התחבורה כי רצועת תזמון אורך חייה חייב להיות יותר ארוך וזאת גם לפי הוראות יצרן הרכב.

פורסם
אם רצועת התזמון (טיימינג) שהורכבה הנה מקורית ואין שום גורם חיצוני אחר לתקלה אלא רק פגם של הרצועה, אז לדעתי עליהם לפנות אל יבואן הרכב ולדרוש שזה יתוקן כתיקון באחריות על חשבונם.

אם לא יענו ויסכימו לכך אז פנה אל משרד התחבורה כי רצועת תזמון אורך חייה חייב להיות יותר ארוך וזאת גם לפי הוראות יצרן הרכב.

רפי,האם המוסך חייב להציג לי חלפים שהוחלפו תוך כדי העבודה?

פורסם

כמדומני שעל המוסך לשמור החלפים כמה ימים בלבד אם תרצה לראותם. אני דוגל שהמוסך ישאל הלקוח אם הוא רוצה החלפים בגמר התיקון וזאת כדי למנוע חיכוכים, אם הלקוח יורה לזרקם אז שהמוסך יזרוק ואם הלקוח ירצה לראותם או אפילו לקחתם זאת זכותו.

• תוכן חדש...