Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע ראיתי קליאו שנת 96 יד שניה שעברה 89 אלף ק"מ

הבן אדם רצה 20 אלף אבל הורדנו לו ל17 וחצי

יש לו ספר טיפולים הוא הראה לי שהוא עשה טיפול לפני 4 חודשים החליף מלא דברים לא זוכר כבר מה בדיוק - טיפול גדול.

כמו כן הוא עשה בדיקה של הרכב לפני כשבוע והוא הראה לי תטופס של הבדיקה - אין שוב בעיה מיוחדת באוטו - אוטו במצב מצויין רק יש משו קטן שצריך לבדוק לגבי מרים חלונות אבל זה שטויות

עכשיו רציתי לשאול אם כדאי לי לקחת תאוטו - הרבה אנשים אומרים לי שאוטו למרות שהוא עם מנוע 1400 אוכל די הרבה דלק למנוע כזה ושהטיפולים שלו יקרים

מה אתם אומרים?

פורסם

הבעייה הגדולה של האוטו היא הגיר. גיר 3 הילוכים שגורם לאוטו לצריכת דלק מוגברת יחסית לגרסה הידנית. בנוסף הגיר האוטומטי הופך את הרכב לעגלתי.

הגיר האוטומטי יקר לטיפול וכדאי לבדוק עם הוא עבר שיפוץ או לא.

אסף

פורסם

באוטומט "רגיל" יש 4 הילוכים. לרוב המכוניות האוטמטיות באותה תקופה היו גיר 4 הילוכים.ב-106 בסקסו ובקליאו גיר 3 הילוכים. הדבר מתבטא בצריכת דלק גבוהה וגיר מסרס. בכל מקרה, הגיר עצמו הוא העקב אכילס גם מבחינת האמינות של הרכב.אסף

פורסם

או בקיצור - רכבים קטנים מתחילת\אמצע שנות ה90 + אוטומט הם לא מתכון טוב.

יש מניעה כלשהיא לגיר ידני?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אמינות של צרפתיות כמו רנו מעולם לא הייתה טובה ( חוץ מבמשאיות שצרפתיות טובות ויפניות מוציאות את הנשמה )

הגיר שלו לא חסכוני בעליל ואני בכלל לא אוהב צרפתיות ( קצת את פז'ו וסיטרואן אבל לא משהו רציני )

אני לא הייתי קונה אותה...

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

גיר בעייתי שמסרס את הרכב בצורה מאוד מורגשת, טיפולים\חלפים יקרים ואמינות מפוקפקת, עצתי לך חפש רכב אחר.

במידה ואתה נעול על קליאו מאותם שנתונים = רק גיר רגיל ועם כמה שפחות קילומטראז.

• תוכן חדש...