Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקרוא להפנים ולבכות...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקומם,מעצבן,מייגע ומושחתים נמאסתם.

אלה ארבעת המ"מים שלי.

אבל, עד כמה שזה עצוב, זה בכלל לא מפתיע.

כבר מזמן הבנו שהממשלה שלנו מושחתת, ומורכבת מאנשים שרוצים רק משכורת בלי באמת לעשות משהו.

עצוב.

פורסם

אחח, מדינת ישראל או יותר נכון כנסת ישראל בשיא פעילותה. סחבת, בירוקרטיה וזריקת סמכויות.אף אחד לא באמת חשב לעשות משהו, אז מה אם אמרו לו והוא היה אמור לעשות. זה אומר שהוא צריך לעשות משהו?

בושה וחרפה, שאלו הם נבחרי הציבור, והם אלה שצריכים לייצג אותנו שם למעלה. ד"א הסיפור של חלוץ והמניות רק מראה מה בדיוק חשוב להם: כסף. כל אחד דואג לתחת המזורגג של עצמו, למשכורת שלו ולרכב שלו.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

כולכם ישבים מול המחשב ומקללים ת'מסך אבל האם מישהו פנה לזכיין או לקבלן והציע לו לבנות מסלול??

זה בכלל לא מפתיע שלא נעשה כלום כי אנשים כמוכם האיש הקטן שאוהב מכוניות לא עשה כלום אולי אני נאיבי אבל אם הייתם מציעים לזכיין לבנות מסלול אולי הוא היה מסכים ואולי לא אבל הייתם לפחות עושים משהו במקום לקלל את המחשב...

פורסם
אולי אני נאיבי

זה לא נאיביות.

השאלה הראשונה שמשקיע או "זכיין" ישאל כשמציעים לו להקים מסלול מרוצים היא "האם המסלול חוקי והאם יהיה אפשר להשתמש בו ?".

התשובה כרגע היא לא.

אם יש לך עצות יותר מועילות, נשמח לשמוע.

ואנשים פה לא סתם מקטרים.

נדב שפתח את השרשור הוא נהג ובעלים של מכונית המשתתף בארועים מוטוריים במטרה לקדם את הספורט.

דני לוי, האיש שחתום על המסמך משתתף בפורום הספורט המוטורי בפורום זה ופועל כבר שנים לקידום החוק.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מכירים את התכנית "הכרישים" בערוץ 10,אם מישו פה היה פונה אליהם ומציע להם את ההצעה של מסלול מירוצים ,הם היו מרוויחים המון כסף.

הרי סך הכל יש פה כמות נכבדת של נהגים עם רכבים טובים,וכן גם אנשים עם קאוואליר,ג'אסטי, ולאנטיס היו שמחים לבוא קצת למסלול ולהשתגע קצת.

לגבי הצעת החוק,אם להרים פה איזה דף חתום על ידי כל משתמש שאנחנו מכירים וכל החברים,ההורים,והאנשים שאנחנו מכירים אפשר להגיע בקלות ל 50 אלף איש חתומים.

למה שלא ננסה?

מתחייב באופן אישי להגיע עם זה לשאול מופז.

החתימה נמחקה על ידי הנהלת האתר.

פורסם

אני מופתע ממכם כל פעם מחדש.

אתם זוכרים באיזו מדינה אתם? מקום קטן שניקרא ישראל? יופי.

למה בדיוק ציפיתם, שכל 120 חברי הכנסת יקדישו מזמנם לטיפול בחוק?

או אולי אפילו חשבתם ששימעון פרס יתראיין בטלוויזיה ויגיד ש"זה התקדמות גדולה בדיירך למייזרח תייכון חדשש"?

איפה אתם חיים?!

למילואימניקים במילחמה לא היה אוכל ומים,אנשים פרטיים היו צריכים לדאוג להם,ולא הצבא\ממשלה\גוף רלוונטי זה או אחר.למילואימניקים במילחמה! ואתם מצפים שמישהוא ידאג לנושא "שטוטי ושולי" כמו הרצונות של האזרח הקטן?

אל תתפלאו יותר מידיי חברים.זה היה צפוי מראש.

חיפשתי פה הודעה שלי מלפני זמן מה, רלוונטית לנושא, שבה טענתי כבר שיעברו כ-10 שנים לפני שנוכל להנות מספורט מוטורי בארץ.את ההודעה לא מצאתי, אבל אני עדיין עומד מאחורי ההכרזה שלי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

התשובות באדום.

מכירים את התכנית "הכרישים" בערוץ 10,אם מישו פה היה פונה אליהם ומציע להם את ההצעה של מסלול מירוצים ,הם היו מרוויחים המון כסף. לא קראת את תשובתי למעלה. שום איש עסקים לא ישקיע כסף במסלול שיעמוד ריק מכיוון שהחוק אוסר נסיעה בו.

ההצעה של דני בלינק שנתן נדב מתייחסת לחוק עצמו, ולאו דווקא למסלול ספיצפי. מירוצי ראלי נערכים בכל העולם בקטע דרך שנסגר במיוחד לצורך הארוע, ולא רק במסלול סלול ייעודי לכך.

העדר מסלול כרגע זו לא הבעיה בכלל.

ברגע שהענין יהיה חוקי היזמים יידעו לבנות מסלול, מבלי לקבל רעיונות מהפורום.

הרי סך הכל יש פה כמות נכבדת של נהגים עם רכבים טובים,וכן גם אנשים עם קאוואליר,ג'אסטי, ולאנטיס היו שמחים לבוא קצת למסלול ולהשתגע קצת.לא חידשת כלום.

לגבי הצעת החוק,אם להרים פה איזה דף חתום על ידי כל משתמש שאנחנו מכירים וכל החברים,ההורים,והאנשים שאנחנו מכירים אפשר להגיע בקלות ל 50 אלף איש חתומים.

למה שלא ננסה? מנסים כבר שנים. ובדרכים יותר יעילות מאשר עצומה של כמה חבר'ה.

מתחייב באופן אישי להגיע עם זה לשאול מופז.

שאול מופז לא צריך מסלול מרוצים. הוא עושה את זה בכביש הציבורי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...