Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תעמוד בצד הכביש, תחכה שהיא תגיע, וכשאתה רואה אותה, פשוט תכוון שוט-גאן חביב לכיוון של הגלגל הקרוב אליך.

נראה אותה יוצאת לעקיפות אח"כ.

לא, עזוב אותך משטויות.

RPG יהיה יותר יעיל, למען יראו וייראו.

יש לחבר שלי סבתא כזאת, מדביקה דוושות, סוגרת סקאלה (סתם, לא ממש, 120 ככה), אבל בקושי מצליחה לשתות קפה. פשוט עצוב, ומסוכן.

תנסה להתקשר חצי שעה קודם לכן למשטרה, ותגיד שמישהו מסכן אנשים, נוהג כמו מטורף, תספר להם כבר את הסיפור, אם הם יהיו חכמים באותו יום (זה לא תמיד קורה), הם יבואו. תלוי במצב רוח.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

גם אני נתקלתי בחוצפן כזה שהיה נוהג בפראות בקאיין טורבו ששווה מיליון ש"ח אך מתייחס אליה כאילו זה רכב השכרה.

מה שאני עשיתי הוא התלוננתי לימע"ר תנועה דרך אתר משטרת ישראל-זו יחידה שעוקבת אחריי אנשים מהרגע שהם יוצאים מהבית-אתה רושם להם מ"ס רכב ומיקום מדוייק היכן היא נוסעת יום יום ויורידו את המנוולת הזאת מהכביש כבר.

אגב לאחר שחודשים בעקביות הייתי רואה את המנוול הזה שמשתלולל מידיי בוקר יומיים לאחר ששלחתי תלונה כבר לא ראיתי אותו בכלל.מעניין מה קרה לו :-) ...

נסה ותראה כמה שזה טוב

אגב האישה שאתה מתאר נשמעת כאגואיסטית טיפשה ופחדנית במיוחד אם היא ברחה שיצאת אליה ולא הסתכלה לכיוונך ברמזור.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

תתעד אותה בוידיאו או שנוסע לידך, גש אם זה לימע''ר האלו כמו שנאמר כאן לפניי, והם יעקבו אחריה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• אחראי פורום
פורסם

אז אני מבין ש-RPG יעבוד הכי טוב ? :twisted:

אני אשתדל לתעד אותה איכשהו.

ה"מזל" הוא שהרוב נוהגים פה כמו חמורים אז כנראה זה מסתדר ביחד...:roll:

אבל ברור שיום אחד זה לא ייגמר טוב.

תודה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

צא מהאוטו,דפוק לה חזק על השמשות

פתח את הדלת ותגיד לה שאם עוד פעם היא משתוללת-אתה אתה תזיין אותה.!

אה ואז בעצם אתה תיסבול...במחשבה שנייה אל תגיד לה אתה זה,היא עלולה "להרים" את הכפפה.

• אחראי פורום
פורסם

:-)

מה שבטוח- קשישים מעצבנים עושים אותנו יצירתיים מאוד.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

כולם לנשום עמוק, ולשחרר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...