Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אספנות עם 7 ספרות בלוחית הרישוי!!!

TheGhost
שימו לב! השרשור הזה בן 6607 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אתמול ראיתי רכב מסוג מרצדס 300 קופה, ככל הנראה משנות השבעים (לפי הצורה) ובלוחית הרישוי שלו רשום "רכב אספנות" ויש לו 7 ספרות (ולא, לא הזיתי). צילמתי אותו אבל אני לא אשים פה את התמונה בהתאם לחוקי הפורום, אבל תאמינו לי, היו לו 7 ספרות לפי הסדר הרגיל.

מישהו יכול לשער איך זה יכול להיות?

אני כן אגיד שהמספר נגמר ב - 14 (00-000-14).

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם יכול להיות שהספרה השמאלית ביותר במספר היא 0 ?

(אני יודע שהאפסים שכתבת הוא סתם)

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא אשים פה את התמונה בהתאם לחוקי הפורום.
תן תמונה אולי יזהו את הרכב לפי סימנים שמתאימים לשנתון מסויים...

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל- הוא לא יכול להיות משנות ה-70, אם יש לו מס' עם 7 ספרות- 7 ספרות התחילו מ80+!

דבר שני- מישהו בטח עשה לעצמו "Custom"- סתם כתב את זה, כדי לבטה את ההרגשתו לאוטו- אבל תהיה בטוח, שזה לא אומר שום דבר לגבי איך שהוא רשום במשרד הרישוי! גם אני חשבתי לעשות את זה על הפיירמונט- אבל ירדתי מזה- נחכה בסבלנות עד הסטטוס "הרשמי"- למה למהר?

דבר שני- ניגמר ב-14- זה או רכב שהיה מונית, או משטרה לשעבר, או יבוא אישי- ובמיקרה שלך- הכי הגעיוני- יבוא אישי (לא מתאים לא למשטרה, ולא למונית הדגם שציינת), והרכב מעל שנת 90 בטוח! הסידרה 14 ניכנסה לשימוש לאחרונה, כאשר ניגמרו כנראה גם "00", גם "15", וגם "57"! וזה אומר, שקיבל את המספר ממש לא מזמן בארץ. אני לא בטוח - יכול להיות, שבאמצע ה-90 הייתה גם סידרה "רגילה" של ה-"14", אבל לא במרצדסים לדעתי בכל מיקרה.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצ"ב תמונה ללא שלושת הספרות האמצעיות, אני חושב שזה בסדר לפרסם אותה כך. המספר 0 לא מופיע בלוחית בכלל.

צילמתי רק את לוחית הרישוי עם הפלאפון, והאיכות לא משהו, אבל אני לא חושב שזה "קסטום"... הדגם בפירוש היה משנות השבעים, אולי שנות השמונים המוקדמות אבל אני בספק לגבי זה.

mercedes 7 num01.jpg

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להיות שהרכב יוצר בשנות ה-70 , אבל הגיע לארץ בשנות ה-80 או ה-90 , ולכן קיבל מספר עם 7 ספרות , אבל מצד שני הוא כבר יותר זקן מ-30 שנה אז אפשר לרשום אותו כאספנות.. , הגיוני??

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוזר.

הרכב שלי שנת 72, הגיע לארץ ב-91 וקיבל 6 ספרות.

מצד שני, הרבה לאדות שהגיעו עם עולים חדשים מרוסיה בשנות ה-90, קיבלו 7 ספרות עם סיומת 00 בלי קשר לשנת יצור הרכב.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי מיטב ידיעתי, רכבי אספנות המגיעים היום לארץ כבר לא מקבלים מס' בן 6 ספרות, אלא 7 עם סיומת 14 שמסמלת יבוא אישי/רכב שעבר רישוי במסלול 1 הידוע...

לשם הדוגמא ניתן לצין כי רכבים המגיעים לארץ ביבוא אישי והם משנות החמישים, הרי לא קיבלו מס' בן 5 ספרות, אלא 6 - גם המרצדס שלי, שהיא שנת 1956, הגיעה ב-1968 וקיבלה מס' בן 6 ספרות!

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוזר.

הרכב שלי שנת 72, הגיע לארץ ב-91 וקיבל 6 ספרות.

מצד שני, הרבה לאדות שהגיעו עם עולים חדשים מרוסיה בשנות ה-90, קיבלו 7 ספרות עם סיומת 00 בלי קשר לשנת יצור הרכב.

העולים קיבלו סיומת 00 שסימלה ייבוא אישי משנת 1990 ועד 1995 לערך. אני ראיתי לאדות שקיבלו סיומת 89' ומטה. כיום קשת קשה למצוא כאלו, וטוב שכך...

במחשבה שניה, אולי הסיומת היתה שווי הרכב בדולרים? או סיומת של שירותים, כי זה היה חרא של רכב? (אני יודע, חוש הומור ירוד - נראה אתכם כלואים בבית 3 שבועות!)

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה לי שזהו רכב שהגיע אך לאחרונה לארץ בייבוא אישי, ועל כן ההסבר למס' הזה, שהסיומת הזו בשימוש משרד הרישוי זמן לא רב.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עד לפני מספר חודשים, רכבי אספנות אשר הגיעו לארץ בייבוא אישי, היו מקבלים מספרים בני 6 ספרות, המתחילים ב- 89.

לאחר שהמלאי אזל, רכבי האספנות המיובאים, מקבלים מספר בן 7 ספרות (כמו מכוניות חדשות), בסיומת 14.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6607 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...