Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב-איביזה G.T.I 1998 מנוע 2000. לאחרונה הרכב החל לעבוד בסיבובי סרק לא בצורה רגילה ו"חלקה" כמו בעבר ובמיוחד שמופעל מזגן אין את אותה עליית סל"ד מתבקשת. מה לבדוק, לנקות ולבצע ראשית...? הבנתי שצריך לבדוק מצערת,מנוע צעדים וכיו"ב. עוד משהו שצריך לשים לו לב..?

פורסם

לפני שאתה קופץ לדברים יקרים תבדוק כמה דברים בסיסיים:

תתחיל עם פלאגים וחוטי הצתה.

נתק בכל פעם חוט הצתנ אחד מאחד הפלאגים כשהמנוע עובד בסרק - אם יש חוא שאתה מנתק ולא מורגש הבדל (או כמעט שלא מורגש) בביצועי המנוע, יש לך בעיה בחוט או בפלאג.

אם הבעיה לא שם תמשיך לדברים היותר מסובכים ויקרים.

פורסם

לא צריך להגזים,התחושה היא לא של פלג מנותק, זה לא עד כדי כך קיצוני. זה עדיין ברמות של ניקוי או טיפול כלשהו נדמה לי...

פורסם

ברכב מודרני אסור לנתק חוט הצתה אל המצת (פלאג) כי אז הניצוץ יפרוץ בתוך סליל ההצתה (קויל) והוא עלול להשרות מתח חוזר גבוה בסליל הראשוני שבסליל ההצתה ומתח גבוה זה יחזור אחורה אל מודול ההצתה (או מודול חיצוני או מודול בתוך מחשב נהול המנוע) וישרוף המודול (יקר).

לכן, בדיקות חאפריות עלולות לגרום לנזק גדול ורצוי להמנע מעצות לא מקצועיות ולא מבוססות.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

יש לבדוק את מעגל ייצוב הסיבובים, את בית המצערת, ובעית פיח אפשרית.

יתכנו בעיות נוספות, יש להתחיל באלה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שלום לכולם ולעוזרים בפרט ...

אני נדבק על השירשור לכמה שאלות , גם המנוע אצלי במיני לא עובד חלק , אז חשבתי לבצע את הבדיקה שציינו כאן וכן בהמלצת מכונאי ..

השאלה היא מה יכול לגרום לכך שברגע שמוצאים את בחשמל מהפלג לא מרגישים שינוי ?

בדקתי את הפלג , הוא עובד ומוצא חשמל בנגיע במנוע , יתכן שהוא לא מוציא את כמות הזרם והמתח הדרושים ?

לפני שאני פותח את המנוע מה יכולה להיות הבעיה והכיוון ?

בברכת שבת שלום

מינימן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

השאלה היא מה יכול לגרום לכך שברגע שמוצאים את בחשמל מהפלג לא מרגישים שינוי ?

בדקתי את הפלג , הוא עובד ומוצא חשמל בנגיע במנוע , יתכן שהוא לא מוציא את כמות הזרם והמתח הדרושים ?

לפני שאני פותח את המנוע מה יכולה להיות הבעיה והכיוון ?

בברכת שבת שלום

מינימן

מינימן שלום רב!

אין קשר בין כמות הזרם והמתח שיוצאת מכבל ההצתה. והיא שווה בכל 4 החוטי ההצתה שלך.

במקרה שלך,פרק והוצא את הפלג המדובר, ובדוק האם אין שכבת שמן/ פיח עבה על הפלג, במידה ויש, נקה אותו בעזרת מברשת ברזל , בד שמיר חומר ממיס, ולחץ אוויר, במקרה הצורך אפילו החלף את הפלג, חזור לדווח בפורום על התוצאות.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום לכולם ותודה על התגובה

הפלג חדש מתוצרת בוש , הוא הוחלף לפני כחודש ויש עליו כבר שיכבת פיח

ניקיתי אותה בכל זאת , וניסיתי שוב

אך ללא שינוי .

אשמח לרעיונות נוספים

מינימן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

שיכבת פיח מעידה על תערובת עשירה שמקורה בקרבורטור, כך שכל פלג חדש שתרכיב ולא חשוב מאיזה תוצרת יתפייח, לכן גש תחילה בדחיפות למכון קרבורטורים, לבדיקת וכוון תערובת. יש לבדוק בהזדמנות זאת דחיסה בצילנדר המדובר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מצערת נוקתה, ומנוע צעדים,עדיין פעולת המנוע לא חלקה כל כך... תוך כדי סיבובי הסרק יש רעידות קלות מדיי כמה שניות. לא משהו מוחשי או מאוד קריטי אבל עדיין, רעידות מוזרות שלא היו פעם. האם זה יכול להיות קשור למזרקים, מערכת הדלק או שזה לא קשור וזה כנראה רק במערכת אספקת האוויר? האם כדי לנסות לחבר את הרכב למחשב במוסך וזהו? אין משהו נוסף שניתן לבדוק לבד?

פורסם

תראה זה יכול להיות דברים ממש קטנים כמו מזרקים מעט חסומים שלא מתיזים את הדלק כמו שצריך.

הצריכת דלק שלך עלתה מאז שהתחלת להרגיש ברעידות?

אם כן זאת יכולה להיות אחת הסיבות. גם אצלי המנוע לא עבד בצורה חלקהץץ רעידות קטנות בסרק וכו'

עשיתי 44K ואחרי חצי מיכל ההבדל כבר היה מורגש. לדעתי תן לזה ניסיון. אגב מעכשיו אני הולך לפי המלצת היצרן וכל טיפול אני אשים K44 לי זה עזר.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

המנוע עובד בסדר פחות או יותר,אבל בסיבובי סרק יש מין "השתנקויות" כאלה,מאוד קטנות מדיי כמה שניות... מקווה שזה מספיק מובן ומישהו כבר נתקל בתופעה...

פורסם

אתה מתכוון למתי שהמנוע עובד יש כל מספר שניות מין ירידה בפעולת המנוע?

גם לי יש את זה מדי פעם אבל ב-1600 גיר רגיל

אני חושד בבריחת ניצוץ.

אשמח לדעת גם את פתרון הבעיה אם אכן זאת הבעיה

• תוכן חדש...