Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב המדובר הוא סופר לנסר אוטומט 96

שעבר ניקוי רדיאטור 3 פעמים.

הבעייה היא שהרכב מתחמם דווקא בנסיעה ארוכה יסית (חצי שעה) בכביש מהיר ולא בנסיעה עירונית.

למישהו יש רעיון למקור הבעייה?

תודה מראש .

פורסם

אם כך, כדאי לפרק את משאבת המיים ולבדוק אם האימפלור תקין, כלומר הכנפיים שלמות והוא אינו מחליק על צירו. מש' מיים פגומה תגרום שהיא תעביר דרכה כמות קטנה מדי של מיים/נוזל קרור ולכן יתחמם המנוע דווקא בנסיעה מהירה בה היא אמורה להעביר כמות מיים גדולה.

כמו כן יש לבדוק שמאורר הרדיאטור מסתובב בכוון הנכון, כלומר שואב אויר מקדמת הרכב לכוון תא המנוע.

נא עדכן בתוצאות.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
עדכון , משאבת מיים הוחלפה לפני שנה.

אני החלפתי לפני חצי שנה (למשהו זול) והייתי צריך להחליף שוב לפני חודש מהסיבה ההיא.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

האם מערכת הקירור מאבדת מים ?

האם אתה משתמש במי ברז או נוזל קירור איכותי ?

האם בוצעה בדיקה בעזרת מחשב OBD2 על-מנת לבדוק מהי טמפ' הנוזל ? אולי השעון מזייף.

גש לבצע בדיקה ממוחשבת במידה וקיים ברכב שלך שקע דיאגנוסטיקה.

איזה כייף לי :)

פורסם

לפני כל זה , הייתי מוציא לנסיון את התרמוסטט ומבצע נסיעה. יש לי הרגשה שמשום מה יש אצלך בעייה עם הסירקולציה של הנוזל בצורה כלשהי. בתור שלב ראשון הייתי מבטל את חסימת מעבר הנוזל מהמנוע לרדיאטור כדי לנסות לשלול בעייה של מעברים סתומים וכו'.

פורסם

יש לבדוק את כל מה שרשמו לך, דבר נוסף, אני , לא הייתי מסתמך ש 100% הרדיאטור תקין.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הכל מורה על רדיאטור, על אף שעשו 3 פעמים ניקוי כמו שאתה אומר שכולל פתיחת הרדיאטור והלחמתו מחדש(אני בספק אם נעשה כך ), בכל אופן, המעברים ברדיאטור של המיצובישי הם דקים מאוד ולכן רוב הסיכוי שהרדיאטור פגום\סתום.

פורסם

אני מודיע מראש - אני מעלה כאן השערה/ שאלה לא מלומדת (תגיבו אם זה יכול להיות ואולי גם אני אלמד משהו) - במכוניות אוטו' אני יודע שלפעמים (תמיד?) מערכת הקירור מקררת גם את הגיר דרך מחליף חוף שנמצא בו.

יכול להיות שבמהירות גבוהה הגיר מבשל את המערכת?

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

שלום.

הבעיה היא בטרמוסטט.

שים לב ידידי במיצובשי יש מחלה או תופעה שהטרמוסטט ניתפס במצב חצי פתוח וזה בדיוק הסימפטום לתופעה שאתה מיתלונן .

או שתבטל את הטרמוסטט לנסיון כמו ששייייימר אמר או שתחליפו בחדש.

אגב בפרוק אתה או בעל מיקצוע שמבין עינין ידע בדיוק למה היתכון המשורר.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...