Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקייי עקב דיבור כרגע עם המתקין שלי בארץ עלו הדברים הבאים

סט 3 חלקים של HERTZ סדרת אנרגי

מונו של אודיוסון http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=4224

5500 כולל התקנה בניות וכו' בלי אטימה שאולי גם תהיה תלוי אם אני יעלה קצת תתקציב חיווט כולל

כל אלה נקנים בארץ עם אחריות חדשים ... 1500 הולכים להתקנה מתוך ה5500

ומערכת אני יקנה פה של אלפיין 53 אולי 55 עוד לא החלטתי מחר נחליט בחנות

חלקים שיש הם מגבר קיקר 350.4

סאב קיקר L7

קומפ' אחורי של אלפאסוניק PCZ 6.5

לגבי המונו והסט יש דברים יותר מומלצים? לגבי הטעם שלי אני לא מחפש Sq אלא משהו איכותי וחזק בשפה המקצועית יותר SQL טוויטר רך ומיד חזק

על ההד יוניט אני סגור

פורסם

לגבי המונו והסט יש דברים יותר מומלצים? לגבי הטעם שלי אני לא מחפש Sq אלא משהו איכותי וחזק בשפה המקצועית יותר SQL טוויטר רך ומיד חזק

על ההד יוניט אני סגור

תחליט מה אתה מחפש sq כלומר איכות סאונד ונאמנות למקור או spl שזה עוצמה

ניראה לי שעשית סלט

ליום יום קליאו 1400

לבילויים בורה 2.0

פורסם

אני הייתי מוכר את הסאב והקומפ' אחורי ומגביר את הסט הקדמי בברידג או בי אמפ (עדיף)

נישאר עם המונו ולגביי סאב ads/jl-audio/hertz.

אפשר להמליץ על עוד מלא חברות אבל...

(לי למשל יש מורל הייבריד אוביישן)

פורסם

מהסאב אני מרוצה מקסימום זה החלפת תיבה מה 94 פורטד שלי

השאלה היא עם המונו ה2300 והסט ב2100 שווים תהשקעה או שיש דברים טובים יותר בסכומים האלה או

שאולי אני באמת ירד קצת כי הכל הולך להיות לזמן מוקצב של פחות מ8 חודשים ואז אני יאלץ שוב למכור ולעזוב את הארץ

פורסם

אוקייי מגיע לי מזל טוב.... היום התחדשתי ב55 חדשה שנקנתה באמריקה דרך אגב היה קשה למצוא אותה וגם המחיר היה בהתאם למציאה 400 דולר

עכשיו עוד יומיים בארץ עוד שבוע יהיה כבר אוטו ואני רוצה לסיים גם עם סיפור המערכת מה שנשאר הוא סט קדמי איכותי עד 2000

ומונו שיחזיק את הסאב שלי L7 750 ב2 אום התקציב 2300

הרכיבים שהצעתי למעלה שווים את ההצעה או לוותר וללכת על משהו אחר ...(רכיבים חדשים עם אחריות)

יש לי גם הצעה למונו משומש של רוקפורד 1001 BD זה יוזיל משמעותית את המחיר וככה יתן לי כסף לאיטום האם יותר שווה?

פורסם

אז על איזה מונו ללכת שיגביר לי תL7 בצורה טובה +++ עד 1500 אפשר גם יד שנייה?

ותגובות בבקשה על הסט אני אישית לא מכיר אותו אבל אם מישהו מכיר שיסביר לי מה עומד מולי ואיך המחיר שאני משיג האם זה זול או שעובדים עליי

פורסם

תעשה חיפושים ביד שניה אחרי מונובלוקים של רוקפורד מהישנים או קיקרים למיניהם

HU-jvc kdlh810

amp-infinty 475a

comp-infinity refrence 6.5

sw- lanzar vibernat

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מה אתם אומרים על מגבר מונו בלוק אינפיניטי 611a

http://www.infinitysystems.com/caraudio/product.aspx?ProdId= 'REF611A'&Ser=REF&Cat=AMP

הוא יחזיק אותו בצורה טובה או ללכת על משהו חזק יותר ?...

לדני הקיקר עולה קצת יותר מ1500 קצת יותר לכיוון ה2100 ש"ח (לא יד שנייה) לא מצאתי ביד שנייה אותו

פורסם

אני לא מבין...

אתה נמצא בארה"ב, ארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות, ואתה מחפש ציוד בארץ?

בכלום כסף ניתן לקנות באי-ביי ציוד איכותי פי כמה וכמה מהציוד הנפוץ שיש בארץ. 5,500 ש"ח למערכת בארה"ב זה ה-מ-ו-ן. חבל לבזבז את הכסף הזה בארץ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר,

אם אני לא טועה אז U.S.A כרגע נמצא בארץ. לכן הוא מחפש ציוד בארץ.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

שלו אתה צודק כרגע אני בארץ לתקופה לא ידועה...

ועניין הלהביא מחו"ל ירד מהפרק

כמו כן גם התקציב שלי, שעומד על 3 וחצי אלף ש"ח

לחיווט למגבר מונו וסט 2 חלקים

פשוט אין לי כח לבניות אחרי ששמעתי תסיפור שבזה

• תוכן חדש...