Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני חולה או משועמם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יפהפיה (כמו כל אלפא)

QUOTE]לא קניתי אותה בגלל היופי כי היא לא יפה . אבל המנוע והשם אלפא רומיאו שווה כל שקל

בתור בעל אלפא, כל אלפא מהיותה אלפא הופכת ישר ליפהפיה!

והיופי הוא בעיני המתבונן!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קצת תמונות של האוטו לפני שיפוץ .ותמונות של אותו אוטו אחרי שיפוץ . אני מקווה מאוד שאני ישיג חלקים קוסמטים לאוטו אין להשיג בארץ וגם בחול

מכוניות 128.jpg

מכוניות 130.jpg

90-01.jpg

פורסם

האלפא 90 שהוצגה בשנת 84' כמחליפתה של האלפטא הוותיקה,לא היתה אלא מתיחת פנים מקיפה למדי שלה.

האלפא 90 המשיכה לעשות שימוש במכללי האלפטא בשינויים קלים-למנוע ה 2.0 נוספה הזרקת דלק וניהול מנוע ממוחשב,הגה כח הפך לציוד תקני ונוספה אופצייה למנוע V6 הנהדר של אלפא שהגיע הישר מה GTV6,כשנוספה מערכת תיזמון שסתומים מישתנה כחידוש.

בנוסף,הספויילר הקדמי היה משנה את גובהו בהתאם למהירות הנסיעה.

העיצוב הפנימי שונה והפך למהודר מאד,ובדגמי ה 2.0 אפילו המושבים היתכווננו חשמלית.

המוטיב העיקרי בתא הנוסעים של האלפא 90 היה ניסיון לחקות קוקפיט של מטוס,כשמתגים רבים הועתקו אל תיקרת המכונית,בנוסף לתאורה ירוקה ומיתעמעמת ובלם יד בצורת האות ח.

רק חבל שאיכות הגימור של המכונית היתה נמוכה ומערכת החשמל היתה כמיטב המסורת האיטלקית-מבולגנת ובעייתית,ובנוסף מנוע ה 2.0 המוזרק לא היה נעים לשימוש,ביצועיו לא היו מדהימים והרעש שלו הפך למעצבן.

בשנת 87' נעלמה האלפא 90 בקול דממה דקה,והוחלפה על ידי האלפא 164.

אין ספק שלאלפא 90 היה חלק לא מבוטל בנפילתה של אלפא והצלחה גדולה היא לא נחשבה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תאמינו לי,שלא כתבתי את שכתבתי מרוע,חלילה,אלא פשוט מניסיון של חבר שהחזיק כמה שנים אלפא 90 2.0 כזו ושבע ממנה מרורים,כשעוד היתה חדשה יחסית.

קשה עד בלתי אפשרי למצוא חלפים לאלפות הללו,בייחוד חלקי פלסטיקה וקוסמטיקה,החלודה הכתה בהן ללא רחם,איכות הגימור איומה וכנ"ל מערכת החשמל ועוד כהנה וכהנה.

קל ונוח להגיד לבחור "יופי,קנית מכונית נהדרת,תשקיע ותהנה",אבל מניסיון שלי האלפות האלו הן פשוט בור ללא תחתית,תרתי משמע.

האלפא היחידה שהיתה טובה באמת זו ה 75.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
תאמינו לי,שלא כתבתי את שכתבתי מרוע,...

קל ונוח להגיד לבחור "יופי,קנית מכונית נהדרת,תשקיע ותהנה",אבל מניסיון שלי האלפות האלו הן פשוט בור ללא תחתית,תרתי משמע.

תגיד לי, זה רלוונטי? :wink:

אתה הרי יודע בדיוק כמה צרות עשתה לי הסקורפיו, שבודאי איננה המכונית הטובה ביותר של פורד שאני יכול להחזיק, הרי יש לי גם סיירה גיאה 93 נהדרת, חודשים במוסך, כעשרים אלף שקל תיקונים בשנה, חוסר ודאות מוחלט לגבי הגעה ליעד הנסיעה, ואתה יודע בדיוק כמוני שזה לא משנה כלום, ופעם עוד תהיה לי סקורפיו אחרת. :oops:

תן לילד להנות, גם ככה מפגיזים אותו כל הזמן.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

יובל

בשנייה הרסת לי את הטיפול בילד, זהו עכשיו הוא שוב בריגרסיה....

בכל מקרה, אני לא חושבת שחן "משבית שמחה" ולירוי מספיק "חולה ומשועמם" להחליט במהלך הדרך כמו הרבה אחרים שאולי לא כדאי או כן, לפי מה שאתה אומר כל מי שמכניס את עצמו "להרפתקה" כדאי לחסוך ממנו מידע שאולי גם אולי יכול לחסוך ממנו המשך הוצאות או פעולות גם אם הוא החל בהן?

שום דבר הוא לא "בלתי הפיך" חוץ ממוות וג'ודי ניר מוזס.

שבת שקטה

• תוכן חדש...