Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר את חומר הפלא "איסכורית"?

המחיר של הדרק הזה יקר... האם מישהו מכיר מקומות שמוכרים איסכורית משומשת (מפרוק מחסנים, אתרי בניה וכו')...

רעיונות (אלטרנטיביים) יתקבלו בברכה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

יקר ? זה הגג אולי הכי זול שאתה יכול למצוא היום בשוק. אם כבר יקר אז זה רברעף (60 ש"ח לפלטה ) או לחלופין פלרוף (זה פלסטיק כבר והרבה יותר יקר - באיזור ה 50 ש"ח ) או כמובן סנטף שזה גם באיזור ה 55 ש"ח למטר.

האיסכורית היום נחשב לחומר אולי הכי זול ליצירת גגות\ סככות!

אז יקר זה לא כל כך בשביל הייעוד שלו ביחס למוצרים אחרים, וכנראה אתה צריך לעשות בדיקה של מחירי השוק אני לא יודע כמה הציעו לך על מטר רבוע, אבל אנחנו לדוג' מוכרים את זה ב 25 ש"ח למטר רבוע (לא כולל מעמ).

יום טוב ושבוע טוב.

פורסם

הגג הכי זול יהיה כמובן "פלקך" אותו ניתן גם יהיה למצוא מפירוק:).

בכל אופן, אני אנסה לברר דרך העסק של ההורים שלי (חומרי בניין ואספקה לתעשייה) כמה יעלה דרק כזה:).

ניר

under construction..

פורסם

זה טוב

שמים קצת חציר ועושים ארוחה רומנטית בזמן שיורד גשם מסביב, רק להזהר עם הנרות שלא יגיעו לחציר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

איסכורית הוא שם מסחרי ללוחות / מחיצות מבודדות, העשויות חומר פלסטי בועתי מוקצף וחיפוי של פח / פח גלי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...