Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מרכיב מערכת לחבר, ואני לא מצליח להרכיב לו מערכת ולמצוא את האלמנטים הנכונים במחיר, כי הוא לא ממש מעוניין במערכת SQ או SPL, התקציב הוא 2000 ולא כולל חיווט או התקנה,

הדבר היחיד שאני יודע זה שהקומפ' הקדמי שלו אהיה מורל דוטק, ורדיו דיסק MP3 של פיונר סדרה5

עכשיו תעזרו לי בבחירת מגבר וסאב מתאים בתקציב של 2K

תודה דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

התקציב שנתת הוא מכסה את הדוטק והמכשיר של הפיוניר

אתה צריך להגדיל את התקציב כדי שנוכל להציע משהו

פורסם

אז עכשיו אני בהתלבטות, בין מגבר MAGNAT THE ROCK 800 לבין MAC 4200

מה אתם חושבים יותר עדיף לחיבור של הדוטק, היציאות שלהם כמעט אותו הדבר, ועוד שאלה קיקר C12 הוא 150 RMS בגישור המגברים מוציאים 260 פחות או יותר מה אתם אומרים 100 W עם כיוון גיין נכון לא יפגע בו נכון?

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

המגברים בגישור לא מוצאים 260WRMS ובכיוון נכון גם אם הם כן היו מוצאים לא היה נגרם נזק.

לגבי המגברים, אם ההתלבטות היא בין שני המגברים הנ"ל, אני ההיתי הולך על המאק.

פורסם

גם אני אצטרף לההמלצה על ה - MAC AUDIO Z4200.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...