Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW-כיעור בהמשכים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

BMW חושפת סדרה 6.

הרכב מבוסס על שלדת ה-5 החדשה ויוצא בהתחלה עם מנוע 4.4 המשמש גם את ה-X5 וסידרה 7.

בהמשך יוצאו מנועים קטנים יותר וכנראה גם גרסת M6.

כל זה לא משנה את העובדה שלפחות לפי דעתי מדובר ברכב מכוער ומגושם שיותר מכל מזכיר מכוניות קופה אמריקאיות גדולות כגון מונטה-קרלו.

מי שישים לב יוכל לראות שמלבד לתא המטען הבולט (תמונות פרופיל ואחוריות) הדמיון להכלאה מוזרה עם 911 גדול ורק תא המטען שנראה כאילו לא קשור משנה את הרצף.

6g.jpg

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עיצוב יפה :!:

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם

הייל כריס! הייל כריס! אני מת על העיצובים של המטורף הזה!

כל העיצובים שלו מעולים, מעניינים ומהווים פריצת דרך, וזרם חדש באמנות עיצוב הרכב, ולא משנה כמה קטילות יביאו עליו כתבי העיתונות המוטורית.

:puzzled:
פורסם
הייל כריס! הייל כריס! אני מת על העיצובים של המטורף הזה!

כל העיצובים שלו מעולים, מעניינים ומהווים פריצת דרך, וזרם חדש באמנות עיצוב הרכב, ולא משנה כמה קטילות יביאו עליו כתבי העיתונות המוטורית.

כל אחד ודעתו שלו.

תשאל את עצמך אם היה סמל של לאדה גם היתה קורא לעיצוב פריצת דרך? :idea:

פורסם

דווקא אני אהבתי.

אומנם זה לא עיצוב קליל אבל הוא בהחלט זורם גם אם הוא משדר מסיביות... אחרי הכל, זה רכב מסיבי.

בכלל לא מזכיר את האוניות האמריקאיות שבד"כ מאופיינות בעיצוב טיטאניקי...

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
דווקא אני אהבתי.

אומנם זה לא עיצוב קליל אבל הוא בהחלט זורם גם אם הוא משדר מסיביות... אחרי הכל, זה רכב מסיבי.

בכלל לא מזכיר את האוניות האמריקאיות שבד"כ מאופיינות בעיצוב טיטאניקי...

אכן רכב מאסיבי,אבל גם ה-XKR.

טוב אני אפסיק להרוס לכל אוהבי העיצוב את הכיף.

באנגל על באנגים :drinking:

XK8.jpg

פורסם

הוא מנופח ועגלגל מדי... אני מתגעגע ל-6 הקודמת. עם החרטום המשוך קדימה בחלקו העליון - פשוט נפלא...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...