Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי בערך 1000 תקלות ועיקובים ומה לא שנפרסו על גבי 3 חודשים שהיו תלואים במיליון גורמים חוץ ממני, יצאתי היום לראשונה עם מערכת SQL פחות או יותר לפי התכנון.

2 אנשים שלהם נתונה התודה והקרדיט. ניר (GREEN MONSTER) בילעדיו שום דבר לא היה קורה נקודה! וכמובן עופר רותם מא.ד.י מערכות שלקח על עצמו את ההתקנה ועשה זאת בצורה הכי מקצועית בעזרת הידע והניסיון העצום של האיש הזה. פשוא לקנא. העבודה מושלמת.

מה הותקן:

HU: Alpine IVA-D310

Component Amp: Rockford Fosgate Power T15004

הוחלף ל Phase Evolution OPUS 150.4 מבאס קצת אבל החילוף מוכיח את עצמו.

SUB AMP: JL Audio 1000/1

SUB: JL Audio 12W7 בנוי בתיבה מקורית אטומה.

Front Doors Component : Morel Elate 2 WAY

Rear Doors Component:Morel Hybrid Ovation 2 Way

Capacitors : Stinger SHD3M

Power Kits: Rockford Fosgate and Stinger

RCA: Stinger Dream

Speaker Cable: Stinger Expert 10 G

Dampers: Cascade Audio V-MAX

and VB-1S PRO Sprays

משך ההתקנה : 3 וחצי ימי עבודה מלאים.

על ההתקנה: הדגש היה על איכות סאונד ולא על בניות ויצירות אומנות ראווטניות לעיניים.

ביקשתי התקנה סולידית שניראת מכובד ונשמעת מעולה. והכי חשוב שיעשה במקצועיות וקפדנות יתרה.

חוות דעת: פשוט תענוג לקבל את הרכב אחרי כמה ימים שאתה לא רואה אותו ועוד משודרג בצורה שכזאת שנשמעת מדהים.

לא התחשבנו איתי על הקטנות והדגש היה להוציא אותי מרוצה ואת הרכב כמו שצריך. המטרה הושגה.

לסיכום:

אני נורא מרוצה זה הכי חשוב. יום שבת אני יגיע לראשונה למיפגש בהיותי חדש לתחום. ומי שרוצה מוזמן להתרשם ולתת חוות דעת, אני ישמח להכיר לראשונה את השמות מאחורי הכינויים ולשמוע עצות.

אפילו קצת עזרה בכיוון לא תזיק לי :-)

בקרוב תמונות.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מברוק על המערכת..

תיהנה

מערכת רצינית ביותר ..

תדאג לכיוונים טובים תיזהר על הטווטרים שלא יישרפו כי אז חבל על הזמן.ץ

ממש מקווה שתיהנה..

אני בטוח שתשיג הישגים דיי טובים בתחרויות..

פורסם

תתחדש!!

נשמעת מערכת מצוינתתת!

הלוואי שאני הייתי יכול לבוא למפגש בפעם הראשונה עם כזאת מערכת :)

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

"קול ששון וקול שמחה..." מזל טוב, תהנה ממנה , נראה/נשמע מבטיח

רק לא הבנתי איך אחרי שלושה וחצי ימי התקנה אתה עדיין צריך שיעזרו לך בכיוונים :) בכל מקרה נראה את הכלה במפגש.

אריק.

בשיפוצים

פורסם

תודה לכולם על הפירגון..בקשר לכיוונים..3 וחצי ימים לקח רק להתקין בגלל האיטומים וכו'. כיוון זה משהו אישי ועופר לא ידע מה אני יעדיף..אז הוא כיוון פחות או יותר.שומעים טוב עכשיו אבל אני רוצה לראות אם אפשר להשיג תוצאות טובות יותר.יותר אלקטרוני משחק תפקיד אצלי בשמיעה.

פורסם

תתחדש אחי מזל טוב, נשמעת מערכת רצינית ביותר.

אני מקווה שבע"ה אני יוכל להגיע למפגש ביום שבת אבל עד אז תמונות תמונות ושוב פעם תמונות.

יומטוב.

פורסם

.....

thumb_thisthreadisworthlesswithoutp.gif

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

dj-uri,

תתחדש!!! אחלה מערכת, אשמח לשמוע וליראות אותה במפגש בשבת. באיזה רכב המערכת מותקנת?

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

א. התקנה מבית היוצר של עופר רוטמן ובתמיכה אנציקלופדית של ניר דה מונסטר חייב להיות משהו משובח - מחכה בקוצר רוח להדגמה!

ב. תבטח, תבטח, תבטח!

ג. elik כל כך צודק... זה פשוט מרגיז שאין תמונות!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...