Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם המנטליות בארץ והחוסר בושה שאנשים אוהבים ליזקוף לזכותם, הם יתלהבו לככב בראש הרשימה ככה שזה רק יגדיל את עבירות התנועה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
עזוב את המחיר. כל הצעה חדשה שכתובה למעלה גוררת עלייה במחיר. זה לא העניין.

הרעיון הוא שזו ועוד רבים, הצעות שיכולות להקשות את תהליך קבלת הרישיון ולהעלות מעט את הרמה.

כן להעלות את המחיר ל 5 אלף זה גם להקשות על הוצאת הרשיון.

עדיף היו משקיעים במשהו יעיל יותר וזול יותר.

שיקשו טיפה את התאוריה אך לא לגבי מכלולי הרכב, שהתאוריה תהיה יותר מבודדת (אפשר חופשי לחלוק תשובות איך שזה כרגע), לעשות סינון כלשהו למורי נהיגה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
כן להעלות את המחיר ל 5 אלף זה גם להקשות על הוצאת הרשיון.

עדיף היו משקיעים במשהו יעיל יותר וזול יותר.

שיקשו טיפה את התאוריה אך לא לגבי מכלולי הרכב, שהתאוריה תהיה יותר מבודדת (אפשר חופשי לחלוק תשובות איך שזה כרגע), לעשות סינון כלשהו למורי נהיגה.

"שהתאוריה תהיה יותר מבודדת"- זו בדיוק המטרה של ההפרטה לחברה הפרטית שציינתי לעיל- להפוך את מבחני התאוריה לממוחשבים, לכל נבחן מבחן משלו ששם יענה על השאלות (מזכיר את מבחני הצו ראשון).

סינון כלשהו למורה נהיגה, אני בעד. יש יותר מדי חאפרים בכבישים, אפילו מתחת לאף שלי שהייתי מת להוריד. הבעיה היא שקשה ועד בלתי אפשרי לתפוס אותם "בשעת מעשם".

Xbox12341

פורסם

נו, מה הדבר הבא?

אולי כל מכונית שהוכרזה כ"אובדן מוחלט" תפורסם באתר המשטרה באינטרנט?

אולי כל מי שאי פעם ישב בכלא הישראלי מעל 60 יום יפורסם באתר המשטרה באינטרנט?

אולי כל מי שיש לו פחות מ- 60 IQ יפורסם באתר המשטרה באינטרנט... אה, את זה הם כבר עושים.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
טסט ביום ובלילה זה מיותר, גם ככה הרשיון עולה כמינימום 3400 ש''ח, תחשוב עוד שיעורים + עוד טסט שעולה כ 400 ש''ח.

בסוף רשיון יעלה 5K? זה כבר לא עממי!

עמית.

ראשית אני מבקש את סליחתך אולי זה לא כולל אותך מה שאני יגיד עכשיו.

הרישיון עולה לכם על כך יקר .

אז למה אחרי קבלת הרישיון אתם שמים ז#ן עליו ועל חייכם??

התאמצתם לקבל אותו עשיתם הכל ,ואפילו השווצתם ליד החברים שהוצאת רישיון לפניהם.

אז למה אתם לא שומרים עליו??

לפני שנים שהוצאתי רישיון נהיגה על אוטובוס אמר לי המורה נהיגה (היום הוא קצין בטיחות ארצי של אגד ): הרישיון הזה זמני!!!

לאחר עבירה תמיד יכולים לקחת לכם את הרישיון .

הגיעו מים עד נפש.

לאחר מלחמה (מלחמה בכביש) שיש לנו הרוגים יום יום ,

במיוחד בסופ"ש הגיעו להחלטה זו.

אם היא תעזור או לא - אני לא יודע .

אני מאמין שלא .

כי אף אחד ,לא ישב על המחשב ויחפש את שם הנהג שמסיע את הילדים שלו לגן או לביה"ס (אני מאמין ,ומאוד רוצה להאמין כי זה תפקיד של מנהל חברת ההסעות / קצין הבטיחות לבדוק את רישיונות הנהג שעובד עצלו)

או מישהוא יחפש האם שכנו בשלילה.

נראה לי כי בהמשך יצאו עוד גזירות לא מלהיבות במיוחד.

והכי חשוב

סעו בזהירות.

ירון מאיר

פורסם
ראשית אני מבקש את סליחתך אולי זה לא כולל אותך מה שאני יגיד עכשיו.

הרישיון עולה לכם על כך יקר .

אז למה אחרי קבלת הרישיון אתם שמים ז#ן עליו ועל חייכם??

התאמצתם לקבל אותו עשיתם הכל ,ואפילו השווצתם ליד החברים שהוצאת רישיון לפניהם.

אז למה אתם לא שומרים עליו??

לפני שנים שהוצאתי רישיון נהיגה על אוטובוס אמר לי המורה נהיגה (היום הוא קצין בטיחות ארצי של אגד ): הרישיון הזה זמני!!!

לאחר עבירה תמיד יכולים לקחת לכם את הרישיון .

הגיעו מים עד נפש.

לאחר מלחמה (מלחמה בכביש) שיש לנו הרוגים יום יום ,

במיוחד בסופ"ש הגיעו להחלטה זו.

אם היא תעזור או לא - אני לא יודע .

אני מאמין שלא .

כי אף אחד ,לא ישב על המחשב ויחפש את שם הנהג שמסיע את הילדים שלו לגן או לביה"ס (אני מאמין ,ומאוד רוצה להאמין כי זה תפקיד של מנהל חברת ההסעות / קצין הבטיחות לבדוק את רישיונות הנהג שעובד עצלו)

או מישהוא יחפש האם שכנו בשלילה.

נראה לי כי בהמשך יצאו עוד גזירות לא מלהיבות במיוחד.

והכי חשוב

סעו בזהירות.

ירון מאיר

כל הכבוד, צודק ב-100%...

Xbox12341

פורסם
נו, מה הדבר הבא?

אולי כל מכונית שהוכרזה כ"אובדן מוחלט" תפורסם באתר המשטרה באינטרנט?

אולי כל מי שאי פעם ישב בכלא הישראלי מעל 60 יום יפורסם באתר המשטרה באינטרנט?

אולי כל מי שיש לו פחות מ- 60 IQ יפורסם באתר המשטרה באינטרנט... אה, את זה הם כבר עושים.

הלוואי והשלב הבא יהיה :

אתר שיראה פדופילים ואנסים

אתר שיראה סוחרי סמים

שודדי זקנים ואנשים מסוכנים לציבור בעלי עבר עשיר....

בתור אבא לשני יהלומים אני מאוד אשמח !!

[URL="http://www.scale-forum.com/"] [/URL]הלחץ של הילדים היה חזק עליי, הלכה הS4 חזרנו שוב לאסתי (: [U][COLOR=#22229c][b][url=http://www.facebook.com/album.php?aid=2009172&id=1346995126&page=2#/profile.php?id=528377437&ref=name]facebook....[/url][/b][/COLOR][/U] [U][URL="http://www.mekusharim.co.il/AlbumViewAll.aspx"][/URL][/U]

פורסם

אקס בוקס, ההצעות שכתבת, הן הצעות שקל להציע אבל מאוד קשה לקיים.

ברור שהיה עדיף אם בשיעורי נהיגה היו גם עוברים נהיגה מתקדמת,מגרשי החלקה וכד', אבל אלה אינם דברים ברי ביצוע מבחינה לוגיסטית.

אני דיברתי על הצעות מעשיות ומועילות.

פורסם
אקס בוקס, ההצעות שכתבת, הן הצעות שקל להציע אבל מאוד קשה לקיים.

ברור שהיה עדיף אם בשיעורי נהיגה היו גם עוברים נהיגה מתקדמת,מגרשי החלקה וכד', אבל אלה אינם דברים ברי ביצוע מבחינה לוגיסטית.

אני דיברתי על הצעות מעשיות ומועילות.

אוקיי, אז הגענו למסקנה, שהצעות מועילות (מאוד- שיכולות לעורר שינוי) שכולם מסכימים לגביהן, קשה להציע בארצנו הקטנטונת.

Xbox12341

• תוכן חדש...