Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב לשאלתי הקודמת....

יש לי מגבר 1 של קיקר 350.4 שווה לי ללכת על ההצעה הנל בבי אמפינג ?.

או ללכת על הסט פירלס שפורסם פה למעלה ?

אני לא רוצה יותר מידי להשקיע כי אני צריך מערכת לחצי שנה ...?

החלקים שחסרים לי זה קומפוננט והד יוניט ... הד יוניט החלטתי על 55 של אלפיין לאחר שהתנסתי כמעט שנה ב33 שלהם וה30 חודש אני פשוט אוהב את אלפיין...

אז עכשיו נשאר רק הקומפוננט

נשאר לי פה פחות מחודש ורוצה דעה שלכם בבקשה

פורסם

או קיי -

א. בחירה יפה מאוד!!!

ב. תגביר בבי-אמפינג משום שהחלקים שאתה קונה כאן לא מגיעים כסט מאוזן עם קרוס פסיבי ייעודי להם. בנוסף לכך בבי-אמפינג אתה תשיג תוצאות הרבה יותר מגוונות ממה שאתה תשיג עם קרוס פסיבי.

ג. אם אתה רוצה לחסוך כאן בערוצי הגברה ואתה בכל זאת רוצה להגביר את המידבאסים ואת הטוויטרים ביחד - אתה צריך לעשות אחד משני הדברים... או לקחת את הסט המאוזן של פירלס שהצעתי לך, עד כמה שהבנתי כל תאגיד טימפני בונים רמקולים עם צליל נעים ונאמן למקור - לכן, למרות זה שאסור לקנות רמקולים בלי לשמוע - איכשהו אני מאמין שמהמוצרים האלה צריך לצאת צליל יפה - אם אתה מוכן לנסות... יכול לצאת טוב יכול לצאת קצת פחות טוב.

הדבר השני שאתה יכול לעשות זה לבנות קרוס פאסיבי בעצמך או לקנות באתר גם קרוס פאסיבי שיחסום את המידבאס קצת מעל הגבול התחתון שלו בHPF ושנקודת החיתוך בין המידבאס לטוויטר תהיה בתחום ששניהם יכולים לנגן בו - אבל אני עדיין מעדיף את אופציית הבי-אמפינג.

סתם הערה למישהו כאן שאמר שבי-אמפינג מתבצע ע"י קרוסים אקטיביים - לא רק - למשל - לקרוסים של סדרת אילייט ואפילו אוביישן אני חושב יש אפשרות לבי-וויירינג שזה אומר הגברה נפרדת למידבאסים והגברה נפרדת לטוויטרים דרך הקרוס הפאסיבי עצמו...

ד. - לגבי מדיסאונד - אתה יכול ליצור איתם קשר במייל או בטלפון ולשאול אותם את השאלות בעצמך...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז לפי ההודעה שלך אני מבין שהקיקר ישמש לי הגברה טובה ?

2 ערוצים ל2 טויטרים ו2 למידבאסים?

ויהיה לי ת55 של אלפיין אז אני לא יצתרך קרוסים נכון ?

• תוכן חדש...