Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 2.

tavor
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבקש המלצותכם + חוו"ד לגבי מגאן 2 חדשה מודל 07, וכן לגבי הדגם היוצא 06, אודה להתיחסותכם לגבי בעיות אופיניות אם קיימות ? ומה הן ? וכמו כן לגבי יתרונותיה על משפחתיות אחרות, ומה הם ?

ב ת ו ד ה מ ר א ש.

פורסם

בבעלות אבי מגאן 2 דיזל ידנית שאני מבלה איתה גם זמן רב על הכביש.

בעקרון הבעיה היחידה שקראתי עליה היא בגירים האוטומטיים שנוטים למות.

הרכב שלנו ידני לכן לא נתקלנו בבעיה הזאת, ולא היו לנו שום בעיות עם הגיר.

הייתרונות שלה: גדולה מאוד יחסית- מרווח עצום ותא מטען גדול מאוד, בטיחותית מאוד בדגם 07 היא מגיע אפילו עם ESP(בקרת יציבות) אני חושב שהיא המכונית היחידה במחיר שלה עם ESP, נוחה מאוד.

חסרונות- איכות ההרכבה לא מדהימה, ההגה חסר כול תחושה מנותק מהכביש לחלוטין.

מה שכן על אמא שלך הוא התחבב מאוד מכיוון שהוא קל מאוד.

עד עכשיו הרכב עבר באזור ה38K קילומטרים ללא שום ציוץ מצידו.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

טוב... נראלי אני אחד האנשים שמכירים את המגאן II יותר טוב

אז ככה.... לאמא שלי יש רנו מגאן 2 מליסינג שנת 2006 אוטומט 1600 נכון לעכשיו עברה 35K קילומטר וחלק גדול מהם שלי

אז ככה...

המכונית מאוד נוחה ומרווחת, בנושא הנוחות אין בכלל מה לדבר... לא יצא לי לנסוע במשנו יותר נוח (מתחום המשפחתיות)

בטיחות... איסוזו דימקס נכנס בנו... יצאנו עם טיפול של כמה פלסטיקים חדשים... הטנדר היה צריך גרר (2 המכוניות נפגעו באותו המקום)

ההגה רך מאוד, יש אנשים שזה מפריע להם לנהיגה חדה וכו' אבל בתוך העיר זה דווקא נוח ומניסיון שלי (שנה וקצת עם המכונית) גם בכביש המהיר מסתדרים בלי בעיה בכלל

הבעיה לי דעתי כמו הרבה אנשים אחרים היא הגיר... המנוע חזק מאוד אבל רק בסלד גבוה והבעיה שהתיבה מורידה ומעלה הילוכים יותר מידי... יש אופציית טיפטרוניק אבל גם במקרה כזה הגיר מעביר בעצמו.... לי אישית אין בעיה לשמור על המנוע ב5000-6000 סל"ד כי אנחנו לא משלמים על הדלק אבל יכול להיות שזה יפריע קצת (עם מזגן כל יום לירושלים מרגישים, אחרת רק אם ממש לוחצים)

בסה"כ המכונית יציבה מאוד, אם אתה רוצה משפחתית נוחה ובטיחותית... זאת היא, משפחתית לנהיגה ספורטיבית לא נראלי

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

הניסיון שלי, על מגאן 2 2004 מנוע 1.6 הדגם המפואר, עם גג פנורמי, 5 דלתות.

שנה-שנה וחצי הייתה ברשותנו, כ65 אלף קילומטר עברנו איתה.

רכב מאוד מפנק, זריז יחסית, נוח וכמובן בטיחותית מאוד.

חיסרונות,

הגיר האוטומטי, שים עד D וסע, אל תשחק בטיפטרוניק, הגיר עדין, עלול למות מהר. אחרי שנה בערך על הכביש הגיר שלנו כבר הראה סימני מצוקה.

מערכת חשמל לא אמינה , האוטו היה אין ספור פעמים במוסך בעיקר בגלל בעיות חשמל.

היו מספר מקרים שבלב ברירה האוטו מצא את עצמו על גרר בדרך למוסך בגלל המערכת חשמל.

נטייה של המנגנון חלון חשמלי לקבל שיתוק פתאומי(אצלנו מקדימה בצד של הנוסע מת אחרי שבוע על הכביש, ובצד הנהג אחרי חצי שנה-שנה על הכביש)

גג פנורמי, אצלי היו מספר מקרים, בימי הקיץ הלוהטים, שהגג לא נפתח ישר, אלא נפתח אחרי שנתתי לו פוש קטן עם היד כלפי מעלה.

בכנות? מאוד נהנתי מהאוטו, בזמן שהוא לא היה במוסך.

אני חושב שרוב הבעיות בשלי ספציפית נבעו בגלל שהרכב היה בין הראשונים על הכביש בארץ, אם אני לא טועה בין ה10 הראשונות..

ובמוסך לא היה להם שום מושג איך לטפל באוטו, ובעצם הם עשו את כל הנסיונות על האוטו שלנו.

השוק המשומש של הרכב, לא בשיאו.

אין לי מושג לגבי אמינות הדגמים החדשים.

פורסם

בקשר למה שטופ ספיד אמר... המכונית שלנו היא הדגם ההכי פחות מפואר (ביזנס) - 2 חלונות חשמל ובכלל חישמול מינימלי אבל הציוד הבטיחותי נמצא במלואו

שנה וקצת על הכביש כאמור עבר הרבה התעללות (פעם בשבועיים בית שמש-קרית שמונה וכל יום בית שמש-ירושלים) ולא נתקלנו עדיין בבעיות חישמול

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

מנסיון של כ-70,000 ק"מ בשנתיים וחצי, הרכב מומלץ בחום.

ברשותנו דגם הסדאן, המצוייד במנוע בנזין 1.6 ובגיר ידני.

המנוע מרגיש נמרץ מאד (למרות המשקל הלא נמוך), אך אני מניח כי בדגם האוטומטי ההבדל בתאוצות משמעותי.

ולמרות כל זאת - חסכונית ביותר.

מעבר לכך, חבילת האבזור שופעת, כבר בדגם ה-EXP.

על חבילת הבטיחות אין מה להוסיף, בעיקר בדגמי 2007, עם תוספת ה- ESP (היחידה בקבוצתה עם מערכת זו כסטנדרט).

לגבי בעיית החלונות שצויינה לעיל - אכן הייתה קיימת, וחלק מהמכוניות נקראו לריקול תיקון החלונות הקדמיים.

אצלך התקלה "תפסה" אותך... :-)

אם מותר לי להציע לגבי דגם ספציפי - לך על גרסת טורבו דיזל הידנית (מנוע 1.5 dCi).

ואם ידני אינו בא בחשבון, הדגם האוטומטי מצוייד במנוע ה-1.9 טורבו דיזל , בהספק מחוזק של 130 כ"ס (החל מדגמי 2007. ב-2006 הדגם האוטומטי היה משודך למנוע 1.5 עם 100 כ"ס).

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

מניסיוני, בהשוואה לשאר המשפחתיות הסולדיות (מזדאה 3, קורולה פוקוס ושות') המגאן 2 מרגיש הכי "עגלה" מכולם...

פורסם

רכב מרווח ונוח.

גימור זול.

תיבה אוטומטית מעצבנת ומציקה.

ביחס למתחרות כגון : הפוקוס , 3 , קורולה ,אלנטרה , אלמרה וכו' , הכי פחות אמין.

GOT סחוג?

פורסם

אצלנו הייתה 1.6 אוט' דגם EX.

מודל 04' כשנה וחצי ו120 אלף ק"מ.

מבחינת אמינות, דיי טובה.

איזשהו גיזמו בגיר באיזור ה110 אלף ק"מ ואחרי תאונה, תוקן תוך פחות מיום, מצבר שמת מהר מאוד (קרה גם לשכן שלי). וזהו.

נורות קידמיות נשרפות פה ושם ופשוט סיוט להחליף!

מה שכן הרכב לא מזדקן בכבוד.

אחרי 100 אלף ק"מ המתלים היו דיי סמרטוטיים והרכב כבר הרגיש כאילו הוא עבר לא מעט.

אני לא אוהב את הרכב.

הגיר האוטומטי דפוק למדי, שמסרס מנוע דיי טוב.

ההגה דורש הרבה הסתגלות והמתלים עושים הכל כדי לשמור את הרכב על הכביש ושהנהג לא יהנה.

בצד היתרונות מרווח, נוחות ובטיחות ללא תחרות במחיר שלה.

לנהג המשפחתי הרגוע היא המכונית הטובה ביותר בישראל לדעתי.

במקום השני פורד פוקוס.

פורסם

מסכים עם: מניסיוני, בהשוואה לשאר המשפחתיות הסולדיות (מזדאה 3, קורולה פוקוס ושות') המגאן 2 מרגיש הכי "עגלה" מכולם...

המנוע באמת חזק והגיר פשוט מוציא כל חשק לנהוג ברכב הזה...

אילו היו שמים לו איזה גיר אוטומטי מעפן טיפש הייתי חותם שהרבה מאוד אנשים היו קונים את הרכב הזה אבל אחרי סיבוב קצר ישר מרגישים מה קורה.

עד היום מכל רכבי הליסינג דרגה 2 אני עדיין חושב שהשילוב המושלם הוא הפורד פוקוס הישנה

[גם זריזה = יותר מהמגאן ומהפוקוס החדשה

גם מרווחת = יותר מהמאזדה 3

גם כיפית לנהיגה יותר מהמיצובישי והטויוטה]

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...