Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבעלותי רכב סאאב 9000 CDE שעבר לא מעט לצערי בחייו, הוא ישן לו בערך שנה מתחת לבית חוץ משטיפה עוברת פעם ב- .

לפני שבועיים החלטנו שאנו או מתקנים או מוכרים את הרכב במצבו הנוכחי.

חבר שלנו הציע לתקן את הרכב- אחרי שיבדוק כמה יעלו החלקים שהוא צריך להביא והעבודה שהוא צריך לבצע, בסוף הוא ירד מזה אחרי שבוע וחצי כשהבין שאין לו מה להתעסק עם סאאב.

החלטתי שאני לוקח אותו מחר למוסך יפיע בחיפה, המוסך ידוע כמוסך לא מורשה אבל מבין ברכבי סאאב- אני מכיר את בעל המקום הנוכחי ואת אביו שעבד הרבה ברכבי סאאב.

הבעיה היא שאני לא בטוח שהדבר הזה כדאי, וכנראה אם עלות התיקונים תהיה מעל 5-6 אלפים אז כל העניין הזה לא כדאי.

השאלה שלי היא האם אפשר למכור את האוטו לחלקים ?

האם מישהו יודע מי מוכן לשלם על רכב כזה ? הרי כל חלק ברכב הזה עולה הון והרכב בסך הכל נוסע ואפילו נסעו בו מתחת לביתי למוסך שבו רצו לתקנו!

האם מישהו מכיר קונה פוטנצאלי ? איזה מחיר נשמע ריאלי עבור רכב סאאב במצב נסיעה אבל לא כדאי לתקנו .

תודה לעוזרים ,

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אם הרכב כבר עבר בדיקה?

איזה חלקים נראה לך שמקולקלים שעלות התיקון תהיה גבוהה?

האם היו בעיות לפני שהוא חנה שנה מתחת לבית? (כי הבלאי של שנה לא אמור להיות יותר מדי - טיפול 10 + כל הנוזלים+ אולי צמיגים + אולי מצבר)

אפשר למכור את האוטו לחלקים/מגרש אבל לא יודע מה המחיר שתקבל אפילו אם הרכב נוסע - כדאי לבדוק...

אתה יכול לנסות להתחיל למכור אותו או קומפלט (פחות כאב ראש) או חלק חלק מה שיכול לקחת הרבה זמן...

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

בגיר עבר שיפוץ לפני שהוא ישב שנה אבל השיפוץ כנראה לא היה ברמה טובה ולכן הגיר לא חלק אבל עובד .

בכלל הבחור שבכלל רצה להתעסק עם הרכב בפעם הראשונה בחייו, החזיר את האוטו אחרי שבוע וחצי בידיים ריקות .

המכונאי שלנו אומר כך עדיין בלי ממש לראות את הרכב שהוא צריך באיזור 6-8 אלפים שקל תיקונים אבל עדיין לא ממש בטוח בקשר לזה

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

טוב, אז כדאי לבדוק מה באמת דרוש תיקון, איך אפשר אולי לצאת בזול (שיפוץ גיר, קנית גיר משופץ?) ומשם להמשיך הלאה...

...Carpe Diem

פורסם

מה המחיר שוק של הרכב במצב תקין?

למכור לחלפים בד"כ לא משתלם (אלא אם כן אתה בעל הפירוקייה ואתה מספק ישירות למוסכים) מכיוון שכל מי שירצה לקנות יציע לך מחירים מגוחכים כי מבחינתם אתה "נואש" להיפטר מהרכב.

אם המחיר מחירון מספיק גבוה שווה לנסות ולמכור לסוחר שישקם את הרכב וימכור אותו עבורכם.

אסף

פורסם

לפי דעתי מחיר השוק שלה כיום הוא 23 אלף שקל במצב טוב , ואני מדבר על מחיר שוק ולא מחירון שלא ממש בדקתי .

הבעיה היא שהרכב מאוד ממש מאוד מפואר ומפנק בצורה בלתי נורמאלית.

אגב למשל האם אפשר למכור את הכסאות החשמליות של הרכב ? אני בטוח שהן שוות לפחות אלף שקל . אבל מי צריך זו השאלה .

מנוע במצב טוב מאוד שעבר 170 אלף גם שווה איזה משהו ,

רביעיית ג'נטים .

אבל הכל אם אני רוצה למכור אותו כחלקים ,ולא לתקן, אבל הבעיה שגם אם אני אתקן עדיין יהיו לו בעיות כי הוא עבר שתי תאונות שאחת לא טופלה כראוי - פגיעה במדרכה שגרמה לפתיחת כריות האוויר - העלות של החלפת כריות אוויר מנעו ממני להחליף אז וגם אחרי בזמן מה לקחתי לי אוטו ליסינג מהחברה והרכב נזרק עד שאוכל להרשות לעצמי לתקן , אבל אחרי שכבר חשבתי על זה אולי כדאי בכלל למכור כחלקים ולמצוא אחת יותר שמורה ?

קצת בדילמה קצת בבעיה כי אני ממש אוהב את הסאאב אבל :S

Henry Miller

פורסם

ביטוח של סאאב מקיף עולה 9 אלפים שקל,

תלך אל ג'נרל מוטורס ותקנה רכב שלם ב 23 - סתם הציעו לי בהזדמנות לפני שבוע .

נראה לך שכדאי לעשות לרכב כזה ביטוח מקיף ;)

Henry Miller

פורסם

שתי אופציות, שלוש בעצם...

אחת - עשה ממנה באגי

שתיים- נסה למכור חלקים בשוק הפרטי - אולי תצליח אולי לא. זה עסק הפכפך

שלוש - מכור אותה למוסך של סאאב או לפירוק, קבל עליה 1000-2000 שקל ותפנק את עצמך בסופ"ש בתורכיה.

סאאב זה לא רכב נפוץ, ומכיוון שמדובר ברכב אפילו קצת מורכב ורגיש למי שמטפל בו - אין הרבה אנשים שבכלל יה יו מוכנים לגעת בו

שלב את זה יחד עם מחיר ברצפה ויוקר אחזקה גבוה - ויש לך מתכון לרכב, שכמו שאתה אמרת, חונה מתחת לעץ...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

ואני מוכן לתת 1,001 :-D

וברצינות - אם תרצה למכור חלקים יש הרבה אנשים (כולל אותי) שישמחו לרוץ ולפרק לך את האוטו.

דבר איתי בה"פ אם תגיע למסקנה הנ"ל.

פורסם

תודה אורן אבל על הרכב בשלמותו לקבל אלף שקל אני אעדיף לעשות ממנו לול תרנגולות ;)

ובכלל קיבלתי הצעות פי כמה יותר טובות :)

אני עדיין מתלבט בקשר לרכב אבל לא יודע מה המחיר הריאלי שלו בשוק החלקים , ובערך זו השאלות שהכי מטרידות אותי כי אני לא יודע את התשובה עליה

Henry Miller

• ספונסר פורום
פורסם

ועכשיו ברצינות..לא כתבת איזה שנת יצור הרכב..ושאר פרטים כגון יד ומספר ק"מ

במידה ואתה מחליט למכור את הרכב שלא למטרת פירוק אני מעוניין!

אורן בן סימון

פורסם
ועכשיו ברצינות..לא כתבת איזה שנת יצור הרכב..ושאר פרטים כגון יד ומספר ק"מ

במידה ואתה מחליט למכור את הרכב שלא למטרת פירוק אני מעוניין!

אורן בן סימון

סאאב 9000 CDE

2.3 ליטר אטמוספירי

יד שלישית

עבר 170 אלף אם אני לא טועה - עברה שנה והוא הלך ישר למוסך אבל משהו כזה לא זוכר בדיוק .

תמונות של הרכב עצמו ?

בבקשה

attachment.php?attachmentid=58012

attachment.php?attachmentid=58013

Henry Miller

• תוכן חדש...