Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש משפט שאומר... שמי ששואל מה הצריכת דלק של מרצדס, לעולם לא יקנה אחת... ;-)

אין לי מושג מה צריכת הדלק, לא בדקתי מעולם באף מכונית שהייתה לי מסיבה פשוטה, זה לא ישנה כלום... אם אני "אגלה" שהצריכה היא בעצם צריחה... זה לא יגרום לי להוריד את הרגל מהדוושה ולו לרגע... ואם אני אגלה שצריכת הדלק טובה משחשבתי, טוב נו, אין מצב.. ;-)

ליאור.

אני משתמש בצריכה לחישבו העלויות המשוערות

אני לא נוסע יותר רגוע או חזק (:twisted:) בגלל הצריכה

אני פשוט יודע כמה כסף אני מבזבז פלוס מינוס

ויודע כמה אני יכול ליסוע ושישאר לי כסף למסטיק

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראיתי את הכלה היום, וגם קבלתי הצגת תכלית של מנגינת ה-V8

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
המינוח המקצועי לרכיבים אלו בקרב' כאלו הוא "ספלים"...

תלוי באיזה עיר...אתם מקלקלים גם שמות של דברים אחרים....מחייה השפה העיברית אליעזר בו יהודה ובנו איתמר (בן אב"י) גדלו, חייו ואהבו בי-ם-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
למזלי יש יתרון ענק למכוניות האמריקאיות על "יתר" המכוניות בכל הקשור לרישוי ושיפורים, זאת בשל העובדה שכמעט לכל רכב אמריקאי, הוצעו תמיד גרסאות מנוע שונות, אם שישה צילינדרים ואם שמונה. כל מה שצריך הוא להביא אישור מהנדס ראשי של UMI + ספר רכב מקורי לאדם מסויים במשרד הרישוי והוא מאשר את ההחלפה. במקרה שלי, השינוי אפילו יותר פשוט, שכן בעבר היה מותקן ברכב מנוע V8 בנפח 5700, כך שאני לא צריך לספק אישורים...

איזה כיף לך!

לי אפילו לא מאפשרים להתקין 1.6 עלוב...:evil:

היא נראית מדהימה. כל הכבוד!

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
ואז גם המנוע יהיה שווה פי 4 מהאוטו.

אני לא רואה את עצמי מוכר את האוטו (נכון ל5-6 השנים הקרובות - ואם זה יהיה תלוי בי, אני גם לא אמכור אותו בכלל - לא שווה לי, וזה רכב שאני רוצה לשמור)

השקעתי על הסייסטה הזו כבר כמעט פי 2.5 ממחיר הקנייה, + -. ואחרי הפחחות (שתבוא, זו שאלה זמן) אני רוצה לחזק אותה קצת.

פשוט נמאס לי לבעוט לה בתחת אחרי 120...:twisted:

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
יש משפט שאומר... שמי ששואל מה הצריכת דלק של מרצדס, לעולם לא יקנה אחת... ;-)

אין לי מושג מה צריכת הדלק, לא בדקתי מעולם באף מכונית שהייתה לי מסיבה פשוטה, זה לא ישנה כלום... אם אני "אגלה" שהצריכה היא בעצם צריחה... זה לא יגרום לי להוריד את הרגל מהדוושה ולו לרגע... ואם אני אגלה שצריכת הדלק טובה משחשבתי, טוב נו, אין מצב.. ;-)

ליאור.

אהבתי!

בקצב הזה- עוד נגיע לבדיקת צריכה של הוואנדורה (טוב, את זה אני כבר יודע:x )! לא שזה מפריע להחזיק דוושה בריצפה, עד שניגמרת העליה...:twisted: וכולם מרוצים: אני- שהצלחתי לעבור, ומנהל הבנק- טוב, נו...:-)8)

אגב, מה צריכת דלק ב-AMG550?:twisted:

ולהיות רציניים לרגע- אצלי (שזה אותו המנוע כמו של ליאור, רק בלי שיפורים והאוטו הרבה יותר כבד)- צריכה בין 1 ל-5 (דימיוני), לבין 1ל-1, או יותר אפילו- תלוי מה הסיגנון הנהיגה והעומס.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ליאור, שאלה

על המאווררים החשמליים - האוטו במקום מאורר על ידי מאורר עם פולי

התקנת מאווררים יונקים [מושכים אוויר דרך הרדיאטור לכיוון המנוע] או דוחפים? [החוצה- מתא המנוע החוצה]?

באיזה מאווררים השתמשת? [אפטר מרקט? מפירוק? - של איזה רכבים?]

והכי חשוב - האם הם מופעים על ידי ריליי ויוניט או מתג?

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
ליאור, שאלה

על המאווררים החשמליים - האוטו במקום מאורר על ידי מאורר עם פולי

התקנת מאווררים יונקים [מושכים אוויר דרך הרדיאטור לכיוון המנוע] או דוחפים? [החוצה- מתא המנוע החוצה]?

באיזה מאווררים השתמשת? [אפטר מרקט? מפירוק? - של איזה רכבים?]

והכי חשוב - האם הם מופעים על ידי ריליי ויוניט או מתג?

רון.

המאווררים יונקים אוויר לכיוון המנוע.

המאווררים הם אפטר-מרקט מתוצרת Perma-Cool בקוטר "14, עם ספיקה של 2950CFM כל אחד. השילוב של שני מאווררים עם ספיקת אוויר גבוהה מאפשרת חום מנוע יציב (ניתן להשיג ב- Summit במחיר של כ-100$ ליחידה.

מופעלים עם יוניט מאוורר + ריליי.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...