Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח לרכב למשך חודש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני רציתי פעם לעשות......

זה אפשרי. זה קודם כל.

תנסה בחברה שנקראת "מנורה"

אני דיי בטוח שהם עושים כאלה דברים

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

יש חברה שנקראת הפול.

הם מבטחים אופנועים בעיקר וביטוחים מיוחדים.

כמדומני,הם עושים ביטוחים לפי זמן.

שווה לנסות.

פורסם
יש חברה שנקראת הפול.

הם מבטחים אופנועים בעיקר וביטוחים מיוחדים.

כמדומני,הם עושים ביטוחים לפי זמן.

שווה לנסות.

אתה יודע איך רוכשים ביטוח בפול?

אף פעם לא הבנתי מי מנהל את זה

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

פורסם

אוקיי, תודה על התגובות המהירות.

אבי ביטח את הרכב ב"הראל" לא מזמן, זה אפשרי לעשות ביטוח לחודש בחברה אחרת בנוסף.(למשל אצל מנורה כמו שהצעתם).

ד"א אני נהג חדש אם זה משנה משהו.

ומה יהיה טווח המחירים?

Lancia Delta 1.8 200HP

פורסם

ביטוח לפיאט פונטו 70 לנהג מעל גיל 40 ,לחודש יצא 140 שקל. כמה יעלה לך? תלוי ברכב. בכל מקרה חבל סתם לטחון מים בפורום, תתקשר לחברות הביטוח ושאל אותם הם יענו לך הכיטוב.

ROOONEEYY

פורסם

שאלתי משהו אחר, האם ניתן לעשות את הביטוח ה"מיוחד" הזה(למשך חודש) בחברת מנורה אפילו שהרכב מבוטח ב"הראל"?(כלומר הרכב מבוטח בשני חברות שונות)

Lancia Delta 1.8 200HP

פורסם

ניתן לעשות ביטוח לחודש בכל חברות הביטוח.

סוכני הביטוח לא מעוניינים להתעסק עם זה כי הם מפססידים כסף בגלל שעלות הטיפול גבוהה מהעמלות.

סוכן הביטוח שלי, שאני שומר לו אמונים כבר 25 שנה, עושה לי ביטוח גם לשבוע אם צריך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ניתן לעשות ביטוח לחודש בכל חברות הביטוח.

סוכני הביטוח לא מעוניינים להתעסק עם זה כי הם מפססידים כסף בגלל שעלות הטיפול גבוהה מהעמלות.

סוכן הביטוח שלי, שאני שומר לו אמונים כבר 25 שנה, עושה לי ביטוח גם לשבוע אם צריך.

ואי אפשר לעשות בכל החברות...הם פשוט לא מסכימות

פורסם

טכנית ניתן לעשות ביטוח חובה לחודש או לשבוע. זה תלוי אך ורק ברצון הטוב של הסוכן שלך, כי בסה"כ זה לא משתלם להם משיקולי עמלות וכו'. דרך הפול זה מאוד יקר, יכול לעלות יותר מכפול מעלות חודש ביטוח בחברה רגילה.

פורסם

סוכנות ביטוח "הפול" נמצאת בבית הטקסטיל בטיילת בתל אביב, קצת לפני הדולפינריום, זה בניין משרדים לבן ארוך. (מקסימום תשאל אנשים)

הטלפון שלהם זה 035161220, אבל הם לא עונים בדר"כ.

לגבי מחיר, ביטוח חובה לשבוע לאימפלה שלה עלה לי 128 ש"ח.

שעות העבודה שלהם:

א'- ה' 8:00- 15:00

והם לא עובדים בשישי....

בהצלחה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תוכן חדש...