Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אריה לא לדאוג לפחות לא לזה

הייתי בשטח , המתנפחים כבר עומדים

המקום נראה כמו מוכן לפסטיבל

מכוניות סוברו עומדות בתצוגה

אהל VIP סוברו כבר עומד - אני מקווה שגם יהיה ממזוג עד מחר

וראוי לציין כי בשטח מפוזרים מלא בתי שימוש כימיים לטובת הציבור - כל הכבוד

מה נשאר להגיד

למרות האכזבות צריך לקוות קודם שמה שיהיה יהיה טוב

ויפתח צוהר לבאות

להתראות מחר

שאול זיטמן

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עדיין לא עניתם לשאלתי. מתי לבוא? ועד מתי זה?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

להזכירכם ולמי שעדיין לא יודע.

מחר יתבצע ראלי "סובארו" בתל עדשים וחשוב שתהיה נוכחות למען ההכרה בספורט המוטורי והתעיניינות הקהל מה שייתן עין טובה לנותני החסות לאירועים הבאים.

האירוע מחר יהיה מאורגן מאוד והושקעו בו מאמצים רבים וכספיים!

חשוב להצטייד בשימשיה מים ומצלמות :wink: .

נראה אותכם שם לסיום סופ"ש מוטורי טהור.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
כל האירועים המוטוריים האלו, למרות שאנו במדינה שאינה מעודדת ספורט מוטורי... :-P
תאר לעצמך מה היה קורה לו היא כן היתה מעודדת :-)

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

אפשר פרטים על הראלי כי זה זה מראה ג'בריש

איפה מתי וכו?

שלחו בה"פ או דרך פה

ערן

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

פורסם

טוב שנזכרת. מחר בבוקר מ10 עד 5 בתל עדשים בצפון בעמק יזרעאל.

hagggg55 כתב:

פורסם

חזרתי. לא כל כך נהניתי. בגלל זה חזרתי כ"כ מוקדם. זה היה אמור להתחיל ב10, התחילו את סיבוב ההיכרות ב10:30, היו "פקקים" על המסלול, עד שנגמר סיבוב ההיכרות היה כבר 10:50. ב11 הודיעו לנו שיש בעיות אז המירוץ יתחיל רק ב11 וחצי. 11 וחצי התחיל המירוץ, הרכב הראשון הוזנק, באמצע ההקפה שלו הוזנק הרכב הבא בטעות מה שגרם לכך שהוא חייב לעצור ולחזור אחורה, דבר שגזל זמן נוסף.

האיזור המוצל היה מרחק שנות אור מהאקשן אז הייתה את הדילמה להיצלות בחיים או לראות כלום.

האירון מבחינת חנייה היה מושלם. היו כוונים שהדריכו אותך איפה לחנות והכל, לא היו תקלות בחלק הזה בכלל. מצויין.

בכל מקרה, אני הגעתי לשם ברבע ל10, עד שהתחילה התחרות כולי הזעתי ונשרפתי עוד יותר מעל הכוויות של אתמול. ב11:45 כבר ממש נמאס לי ואמרתי לעצמי שרק נראה כמה איוו'ים וכמה אימפרזות ונלך. ראיתי שמתחילים קודם עם גרופ S וראיתי שיש עוד הרבה זמן עד שמה שאני רציתי לראות יופיע- הלכתי.

נקווה שלהבא אני אהיה יותר חכם ואביא שמשיה, כסאות, שתייה ואוכל. אני אוכל להישאר ימים שלמים בלי לסבול.

אורן

hagggg55 כתב:

פורסם

היה נחמד.

המון אנשים, וכמו ש x plan כתב הארגון של החניה היה טוב.

היה חם, ופשוט בלתי אפשרי לצפות במכוניות ללא צל, אז קניתי קובע של סובארו.

תנאי השטח במסלול לא היו טובים כל כך, האדמה הייתה צריכה להיות יותר מהודקת.

הכי אהבתי את הנהיגה של ג'וני במיצובישי איבו.

כל הכבוד למי שהשתתף ותרם למען האירוע.

כן ירבו.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

היה נחמד מאוד,מאורגן היטב ובקיצור מהנה.

גם אני נשרפתי בעמדת רישום הזמנים וזה הדבר היחיד שקילקל לי קצת (המזג אויר-חם מדי בשבילי).

ד"א לירן,בבוקר מוקדם היית במקרה בתחנת דלק על יד צומת רעננה?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

ד"א לירן,בבוקר מוקדם היית במקרה בתחנת דלק על יד צומת רעננה?

לא ידידי.

אני באתי לאירוע מעפולה, לא מאיזור רעננה.

יתכן שהראלי שראית הייתה של עומר.

ממה שהצלחתי לראות, אני והוא היינו היחידים באירוע עם ראלי S2.

הייתה גם אחת שחורה S1 שחנתה בכניסה.

ראיתי אותה רק כשיצאתי.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

ושוב המזל לא מאיר לנו פנים....

הפעם - לקראת הסטייג השלישי - הלכה צירייה. סיימנו (הפעם ניווטתי לישראל הלפרין ב - 205GTI1.6). למישהו יש את הזמנים הסופיים.

אני הכי נהניתי משלושה נהגים: מג'וני עם ה EVO שפשוט נהג ממש יפה. את _____ אני משאיר בינתיים לכם לגלות (כי אני מתכנן להעלות קצת יותר מידע עליו אח"כ) - עם האימפרזה שבסוף הסטייג' השלישי היה מהיר כמו ג'וני - ותאמינו לי שזה היה לא קל היום במסלול ממש גרוע מבחינת אחיזה.

האחרון - כרגיל לא מאכזב אף פעם - ושוב הוא על הפודיום - הפעם במקום השלישי - קובי כהן עם ה 205 ראלי (שפעם הייתה שלי - אז אני יודע להעריך את ההישג שלו). עם רכב קטן והרבה נשמה - קובי נתן פייט יפה לכל המתחרים בקטגוריית S - כך זה נקרא הפעם (2X4 עד 2000 סמ"ק) כולל לסובארו 4X4 של הפוביצרים ולא היה רחוק מלסיים במקום הראשון.

ניר בורנשטיין היציב עם ה - 106 ראלי כמובן על הפודיום יחד עם הפוביצרים שסיימו ראשונים - (כך הבנתי - כי הייתי חייב לעזוב לפני שהוסיפו עוד סטייג').

בקטגורייה העליונה (מעל 2000 טורבו) היו קרבות יפים וצמודים. אני משאיר לאחרים מהקטגוריה לתאר מה היה שם. בין הבולטים היו כאמור: ג'וני, רמי שוכטוביץ (איך לא) ו - מי לעזעזל הטייס הזה עם האימפרזה שכמעט נתן לכל ה EVO - ים בראש...

נשמח לראות תוצאות רישמיות....

על האירוע עצמו והאירגון - ארחיב בהמשך - זה שווה פרק בפני עצמו...

אלון

• תוכן חדש...