Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל גולשי הפורום ולאלפי האנשים שהגיעו לשמוח איתנו באירוע חגיגות 4 שנים לפורום.

אלו מכם שראו אותי (ובמיוחד דיברו איתי) ביום האירוע, בוודאי שמו לב שאני לחוץ מאוד ושאיבדתי את הקול לחלוטין. רבים מכם ביקשו ממני להרגע ואולי אתם צודקים, אבל עליכם להבין את כמות הלחץ ההיסטרית שיש על מי שמארגן אירוע בסדר הגודל הזה. שלומי ואני פירפרנו שם בשביל שיהיה לכם אירוע מהנה ומתוקתק מבחינת זמנים. אני חושב שעמדנו בזה בהצלחה כי קיבלתי תגובות נפלאות מאנשים.

אני חושב שהייחודיות של האירוע הזה נובעת משילוב המרכיבים שמקורו בפורום הזה. יש לנו כאן קהילות נפלאות של חובבי רכב מכל הסוגים. אלו האוהבים מכוניות ספורטיביות, אלו שאוהבים רכבי אספנות, אלו שאוהבים אודיו - וכולם הגיעו לאירוע וחוו שילוב של כל הדברים הללו במקום אחד. זה היה אירוע ששילב את כל מה שאנחנו אוהבים ואני משוכנע שכל אחד מכם ראה שם דברים שלא יוצא לו לראות בהזדמנויות אחרות. תצוגת האספנות הנפלאה (כולל הביצועים על המסלול - שהיו פשוט מדהימים), תחרות האודיו המושקעת, תצוגת הדריפטינג שמשכה קהל אדיר תודות לבני, דני, ג'ון ואלי (וכמובן - דן אמודי שנתן את המיאטה שלו לדוקטור). וכמובן הג'ימקאנה המעולה שהייתה מהנה גם לצופים וגם למשתתפים.

תודה גדולה לספונסרים של האירוע, שתרמו מזמנם ומכספם בשביל שיהיה לכם אירוע איכותי וגדול - לובינסקי יבואנית סיטרואן, פיטסטופ, ספוילד, אוטופרט, מגזין אוטו ובטח יש עוד ששכחתי. אני משוכנע שכל אותם ספונסרים נהנו גם הם מה-3000+ אנשים שהגיעו לאירוע (ויש אומרים 5000...)

תודה ענקית למסלולים על התמיכה האדירה לפני ובמהלך האירוע, מקווים לשיתוף פעולה פורה אתכם גם בעתיד. תודה לשביטל הכרוז המהולל על העזרה והכי חשובים - המנהלים ומשתמשי הפורום שהתנדבו וקרעו את התחת בשבילכם - שמר, אריאל, חן, ליעד, כספר, איציק (BLACKB), רז והמתנדבים אלעד, איגור, רוי ויוליה ואם שכחתי מישהו - אני מצטער.

טוב, אחרי כל התודות, הנה הזמנים:

קטגוריה A:

שרון קוזמה, 205 MI16, תוצאה: 53:63

עומר ניר הוד, 106 ראלי, תוצאה: 53:94

דן אמודי, מיאטה NC, תוצאה: 54:25

עומר גלברט, 106 ראלי, תוצאה: 54:59

ניר מי פז, קליאו ספורט, תוצאה: 54:64

תום סדובסקי, קליאו ספורט, תוצאה: 54:85

יוני פנירי מיאטה NA, תוצאה: 55:04

עופר, 306 XSI, תוצאה: 55:15

ג'רמי קרונין, 106 ראלי, תוצאה: 55:65

שחר שמיוביץ, 106 ראלי, תוצאה: 55:69

לירון אליאסי, 306GTI6, תוצאה: 56:28

גל אופיר, 306 XSI, תוצאה: 56:40

מיקי קרמר, סיוויק VTI, תוצאה: 56:63

טל שביט, מיאטה NB, תוצאה: 57:38

אריק גולדשטיין, PT קרוזר, תוצאה: 58:03

דניאל, 106 ראלי, תוצאה: 58:22

ניב סדובסקי, מיאטה NB, תוצאה: 58:22

אלי מגדל, יאריס TS, תוצאה: 58:22

יובל לוי, 206 XS, תוצאה: 58:38

בן, מיאטה NB, תוצאה: 58:44

דיווי, קליאו ספורט, תוצאה: 58:66

אסי, סיוויק VTI, תוצאה: 59:59

עוז, חיפושית, תוצאה: 1:02:56

גמר קטגוריה A:

1. עומר ניר הוד, 106 ראלי, תוצאה: 53:00

2. דן אמודי, מיאטה NC, תוצאה: 53:28

3. שרון קוזמה, 205MI16, תוצאה: 54:22

4. ניר מי פז, קליאו ספורט, תוצאה: 55:03

5. עומר גלברט, 106 ראלי, תוצאה: 55:31

קטגוריה B:

אלי אבוחצירא, מיצובישי איוו 8, תוצאה: 49:40

ערן גומר, מיצובישי איוו 9, תוצאה: 50:03

גיא אמודי, מיצובישי איוו 9, תוצאה: 50:79

ג'ון צ'יקו, ניסאן SX200, תוצאה: 51:91

אפי יהושוע, מיצובישי איוו 9, תוצאה: 52:13

אורן בנבנישתי, מיצובישי איוו 8, תוצאה: 52:31

שי אלבינצר, אימפרזה STI, תוצאה: 52:88

רמי שוכטוביץ, אימפרזה STI, תוצאה: 53:53

רוני פוסמן, מיצובישי איוו 9, תוצאה: 54:37

אלירן יפרח, אימפרזה GT, תוצאה: 54:69

אסף, אימפרזה WRX, תוצאה: 55:03

מאוד הילר, אימפרזה GT, תוצאה: 55:75

איגור גור-ארי, אימפרזה WRX, תוצאה: 56:81

סרגיי, ניסאן SX200, תוצאה: 58:90

אבנר, ניסאן SX200, תוצאה: 1:01:69

גמר קטגוריה B:

1. אלי אבוחצירא, מיצובישי איוו 8, תוצאה: 50:50

2. ערן גומר, מיצובישי איוו 9, תוצאה: 51:38

3. ג'ון צ'יקו, ניסאן SX200, תוצאה: 51:56

4. גיא אמודי, מיצובישי איוו 9, תוצאה: 51:72

5. אפי יהושוע, מיצובישי איוו 9, לא נרשמה תוצאה

אלוף האלופים בחסות לובינסקי (כל המתחרים עלו למסלול עם סיטרואן C2) - אין לי את הזמנים, אבל חשוב לומר כי במקום הראשון זכה שרון קוזמה.

תצוגת דריפטינג: הציגו אלי אבוחצירא במיאטה NC של דן אמודי, ג'ון צ'יקו בניסאן SX200, בני בב.מ.וו 328 ודני מ-MAX TUNING בניסאן SX200. לבחירת הקהל נקבע כי בני הוא המציג הטוב מכולם (אם כי יש לציין שכל האחרים עשו גם הם תצוגה נפלאה ועל כך כל הכבוד להם!!)

זהו, שוב תודה לכולם ונתראה באירוע הבא!!!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ועוד משהו לצלמים שהיו באירוע, אלו מכם שדיברתי איתם מראש על צילום בשביל הפורום - אשמח מאוד לקבל מכל אחד מכם עד 10 תמונות באיכות גבוהה שצולמו באירוע. אנא פנו אלי בה"פ.

גם כל מי שצילם ויש לו תמונה או שתיים איכותיות במיוחד, מוזמן לפנות אלי בה"פ ואשמח לקבל את התמונה לצורך פרסום באינטרנט ובמדיות תקשורתיות אחרות.

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כמי שצופה באירועים כאלה כבר שנים, מאז אשקלון בשנות ה80, אני רוצה להגיד כל הכבוד למארגנים ולכל המתנדבים באירוע (כן רוני, גם אתה...תודה לרוני שכתב תודות לכולם ולא ציין את עצמו).

זה היה אירוע מקצועי ומאורגן על הצד הטוב ביותר, החל מהסדרן שכיוון את התנועה ועד אחרון המארשלים.

לדעתי, היה אפילו מקום לקהל רב יותר מזה שהגיע.

רק הערה קטנה:

הקריינות של טל שביט היתה טובה ומקצועית.

עם זאת, אני חושב שמכיוון שהיה קהל רב של אנשים שלא מהתחום, היה מקום להסביר יותר על המכוניות.

מצאתי את עצמי מסביר לזוגתי על איוו, STI, הנעה אחורית, טורבו וכו', תוך כדי שאני שומע מאלה שלידי שטויות שנובעות מחוסר ידע.

היה יכול להיות נחמד אם היו מציינים כמה מילים על כל מכונית, שיפורים שהוכנסו בה (טוב, פה אפשר לצנזר קצת...) וכו'.

• תוכן חדש...