Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל מקרה זו החלטה של אבא שלי .... אני לא התכוונתי לערער על ההחלטה הזאת.. זה גם הכסף שלו והוא יקנה איתו מה שבא לו.

ולשואל.. אני עוד מעט 18.. האוטו יגיע כנראה 3 ימים אחרי היום הולדת

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם כבר מדברים על זה , מה הגיל המוקדם ביותר לרשיון רכב ?

כבר שחכתי

אגב מזל טוב תתחדש ותנהג מאוד בזהירות כי רכב ספורט זה לא צחוק.

אגב, יש לך מערכת חגורה ?

בטויוטה קורולה יש...

זה יהיה לך מאוד שימושי שתזכור לחגור חגורה...

מזל טוב !~! :wink:

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

הכי מוקדם למכונית זה 17.

זהו לא רכב ספורט..זה רכב שנראה ספורטיבי ולא יותר מזה.

מערכת חגורה לא שמעתי על זה..

פורסם

אני רואה שהיום אני עוסק בפירושים.

הוא התכוון למערכת שמצפצפת כשאתה נוסע בלי חגורה מעל מהירות X.

ולבחור, מזל טוב, אחלה איבזור ומחיר וגם אוטו מעולה.

פורסם

אה.. אין לי מושג.. אבל אני לא יכול לנסוע בלי חגורה... משהו פסיכולוגי..

זאת אומרת לפעמים יוצא לי שאני שוכח ואחרי כמה מטרים שיצאתי מהחניה אני מרגיש ששחכתי משהו..

בכללי אני ממש מקפיד על זה... אף פעם לא נתתי לחברים שלי להיות לא חגורים...אצלי זה לא צחוק..

פורסם

עצוב שאנשים בארץ חושבים שאוטו חזק זה מה שיגרום לתאונה. אני גולש בפורומים בחו"ל ורואה ילדים בני 17-18 נוסעים על קורבטים, v8 משופרים, הונדות טורבו ומה לא....ואני לא רואה שכל שבוע שם נפתחים תרדים על תאונה שמישהו עשה.

ופה איזה איביזה טורבו ישר מקפיצה הודעות בסגנון : זה לא רכב לנהג חדש בלה בלה בלה...

פורסם
עצוב שאנשים בארץ חושבים שאוטו חזק זה מה שיגרום לתאונה. אני גולש בפורומים בחו"ל ורואה ילדים בני 17-18 נוסעים על קורבטים, v8 משופרים, הונדות טורבו ומה לא....ואני לא רואה שכל שבוע שם נפתחים תרדים על תאונה שמישהו עשה.

ופה איזה איביזה טורבו ישר מקפיצה הודעות בסגנון : זה לא רכב לנהג חדש בלה בלה בלה...

אתה משווה את הנוער פה, לנוער שם..?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

כן!

בפורומים שם גם מדברים על מירוצי רחוב והאנשים במקרה גם משתתפים בכמה. כמו הנוער פה....זה שיש תאונה מדי פעם זה לא אומר כלום כי יש גם המון תאונות שקורות במשפחתית רגילה.

שלא לדבר על אופנועים שם...שבגיל 16 אם אני לא טועה אפשר לקנות אפילו r1...

אני מאמין שאם מלמדים בבית את הילד מגיל קטן אז אפשר לקנות לו כל אוטו...זה שיש לך 300 כח סוס לדוגמא זה לא אומר שאתה חייב לנסוע כמו מטורף.

בכל מיקרה תתחדש. :-)

פורסם

אין קשר.. אני בא ממשפחה עם תרבות מוטורית לא גדולה אבל גם לא קטנה בכלל..

גיסי היה מקום שלישי בארץ במוטוקרוס

אח שלי היה מקום שני בארץ בקארטינג..

אבא שלי מכונאי רכב..(זה לא העיסוק שלו)

הוא תמיד היה לוקח אותי לתערוכות גם בחו"ל..

זה לא שהוא אטום.. ההפך הוא כן חושב על הדברים האלה..והוא מצא לנכון שזה לא בשבילי..

תאמין לי כשאתה נמצא ברכב שכל מקום אתה רואה הידור של FR על ההגה על הכסאות על הלוח שעונים...קיצר כן נותן לך דחף לעשות לפעמים שטויות.. זה משפיע פסיכולוגית ואין על זה ספק בכלל!

ואגב... תודה :):)

ולבחור ששאל...3 דלתות

פורסם
כן!

בפורומים שם גם מדברים על מירוצי רחוב והאנשים במקרה גם משתתפים בכמה. כמו הנוער פה....זה שיש תאונה מדי פעם זה לא אומר כלום כי יש גם המון תאונות שקורות במשפחתית רגילה.

אני מאמין שאם מלמדים בבית את הילד מגיל קטן אז אפשר לקנות לו כל אוטו...זה שיש לך 300 כח סוס לדוגמא זה לא אומר שאתה חייב לנסוע כמו מטורף.

בטח יעשו לי לינץ' על זה אבל בכל זאת:

שם לפחות הם נוהגים ברכבים אמיתיים שנועדו לכך, פה הערסים עושים את זה עם המזדה שלוש המשפחתומית מהליסינג.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

מכוניות שם הרבה יותר זולות מאשר פה. שלא לדבר על רכבים יד שניה שם....לחסוך 5-6 חודשים ואפשר להביא רכבים שפה אנשים בני 40 עם משכורת טובה בקושי מצליחים לתחזק....חלקים יקרים יותר וכו'.

טוב בוא נפסיק להרוס לו את התרד על האיביזה החדשה.:-)

פורסם
כן!

מסכים עם כל מילה.

:mm_yeah:

ד"א אתה מגיע לאירוע 4 לקארס?..דבר איתי בה"פ ניסע מחיפה ביחד :).

פורסם

קודם כל די עם הפלצפנות,עובדה יש אנשים נוסעים ב SCLASS למיניהם עם 353 כ"ס והרים של מומנט והם לא מתחרעים.

נו אז מה?

בין לקנות איביזה קופרה לדגם ה "ספורט" אין הרבה הבדל,אתה יכול להרג עם שתיהן במידה ורק תרצה.

אגב גיר רגיל או אוטומאט?

• תוכן חדש...