Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

3000 סל"ד ב-100 קמ"ש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בעלים טריים של הונדה סיויק 94 ex אוטומטית . במהירות שיוט של 100 קמ"ש מד הסלד עומד על כ-3000 האם זה הגיוני ? האם כך פועל מנוע הויטק על סלד גבוה ?

בתודה מראש

טל

פורסם

אולי אתה לוחץ על הגז, חזק?

תשחרר טיפה שאתה מגיע למהירות זו ואז תראה שהוא יורי הילוך.

אני בעלים טריים של הונדה סיויק 94 ex אוטומטית . במהירות שיוט של 100 קמ"ש מד הסלד עומד על כ-3000 האם זה הגיוני ? האם כך פועל מנוע הויטק על סלד גבוה ?

בתודה מראש

טל

פורסם

או שזו בעיה בקלא'ץ, או שיש לך הזרקה לקויה...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

עד כמה שזכור לי ב94 עדיין לא נמכרו עם V tec אבל זה לא משנה לנושא.

תוודא שהידית באמת בD4 ולא D3 (אין כפתור OD כמדומני).

האם אתה מרגיש החלפת הילוכים מ 3 ל 4?

האם אתה מרגיש בכלל החלפות הילוכים? (גיר נעול במצב הגנה?)

האם אתה מרגיש את נעילת ממיר המומנט? אולי זה מקור הבעיה?

או שזו בעיה בקלא'ץ, או שיש לך הזרקה לקויה...
אולי מישהו שכח לשחרר קלאץ' כשקרא את השאלה או שההזרקה לא תפקדה כשכתב את התשובה?
פורסם

ל ULY תודה על התשובה מנועי ויטק הגיעו משנת 94 .אני נוסע על D4 ושומע העברת הילוכים בנוגע לממיר אין לי מושג על מה אתה מדבר ואני לא יודע איך מבחינים בזה.בכל אופן בארז אמרו לי שבויטק זה מצב תקין ,האם זה נכון?

תודה

פורסם

ממיר המומנט הוא הרכיב שמחליף את הקלאץ' בגיר אוטומטי.

בדרך כלל הוא אינו נעול ואז החיבור בין המנוע לגיר אינו קשיח.

מעל מהירות מסויימת- בדרך כלל 90 קמ"ש בהילוך רביעי (אבל יש גירים עם נעילה בכל הילוך החל מההילוך השני) -הממיר ננעל לטובת חיסכון בדלק ואז החיבור הופך להיות קשיח.

כשהנעילה משתלבת מרגישים ירידה כלשהי בסל"ד אבל פחות משמעותית מאשר בהורדת הילוך ונמשכת קצת יותר זמן ובהדרגתיות מסויימת.

לפני הנעילה, לחיצה חזקה על הגז גורמת מייד לעלייה בסל"ד בלי שינוי כמעט במהירות ואילו אחרי הנעילה זה לא קורה, ממש כמו במכונית עם קלאץ' רגיל.

פורסם

בוקר טוב,

באוטומט התופעה לא מוכרת אבל אצלי (קסנטיה) בידני היחס בין הטורים למהירות די זהה לשלך.

בריאות לכולם!

פורסם

אצלי מיצובישי סופר לנסר וגם אצלי ב 100קמ"ש 3000 סל"ד(וכך גם אצל עוד שתי חברים בעלי מיצובישי סופר לנסר,אצלי ואצלם גיר ידני).

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תודה על התשובה-אני אבדוק את העניין הזה של ממיר המומונט

דרך אגב אתה יודע מתי הויטק נכנס לפעולה?

פורסם

אם אינני טועה, היה כאן דיון נוסף בעבר (על אותו נושא), ורוב האנשים אמרו שאצלם הסל"ד הוא על 3000 (פחות או יותר), ב100 קמ"ש (שיוט).

פורסם
מתי הויטק נכנס לפעולה?

לא יודע איך עובד המיפוי של זה אבל מדובר בשינוי תזמון השסתומים. זה לא משפיע על יחסי ההעברה ולכן גם לא ישפיע על היחס בין סל"ד למהירות נסיעה.

• תוכן חדש...