Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאסטה מרופא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נתקלתי בהצעת מכירה לרכב "מציאה". מדובר על פיאסטה 99 יד ראשונה עם 77K ק"מ

הרכב ננהג ע"י נהגת אחת בלבד, נראית מאוד זהירה, והרכב בכלליות נראה שמור גם חיצונית.

הגברת רוצה עליה מחירון ולא שקל פחות, לדעתי זה יוצא משהו כמו 25000 שח. האם שווה לדעתכם או שלשלם מחירון מלא בשביל פיאסטה זה מוגזם? למיטב ידיעתי הן נסחרות מתחת למחירון בד"כ.

שאלה נוספת לגבי דגמי 99 של הפיאסטה - האם הם מוצלחים כמו דגמי 96? יותר..? פחות...?

תודה מראש.

פורסם

לי יש ניסיון עם פיאסטות משנים נמוכות רכבים אמינים ... אני לא הייתי משלם מחירון על אוטו קודם יש דבר שנקרא בדיקה,אם היא מוכנה להתחייב תסעו לבדיקה ותקבעו מחיר בהתאם .

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

כדאי קודם שתציץ במחירון כמה תצטרך להוסיף בגלל היד והק"מ הנמוכים ואז אולי תבין שהמחירון עובד ל-2 הכיוונים, בדיוק כמו שאתה מוריד מהמחירון בגלל יד וק"מ גבוה אז ככה גם צריך להוסיף אם היד והק"מ נמוך.

לסיכום, תוספת למחירון שמגיע (לפי דעתי כ-5%, לוי יצחק יתן לך את המחיר המדויק) - תיקונים שיעלו בבדיקה (ובטוח שיגלו, אין דבר כשזה רכב מושלם) = מחירון. לכן נראה לי שהמחיר שהיא דורשת הוא סביר בהחלט.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בתחום מחירים כזה, 5% הם סכום זניח לעומת הזובור שאפשר לחטוף מרכב לא תקין.

אני בעד למחול על הכבוד ואם אין ריג'קטים משמעותיים כמו שציין 240, ויש תיעוד טיפולים מסודר ללכת על זה.

פורסם

הכל תלוי בכמה אתה רוצה את האוטו ומה האלטרנטיבה בשוק.

אתה חושב שאתה תמצא עוד פיאסטה כזו?

אתה חושב שעלות הקנייה של אחת אחרת + עלות תיקון הריג'קטים תצא פחות ממחיר המחירון שהיא דורשת?

שיקול שלך.

אני הייתי נותן לה מחירון בשמחה אם הרכב במצב טוב.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

זו המשמעות של מחירון, מחיר של רכב מהמודל הזה כאשר הוא תקין ללא רג'קטים...

כמו ש-ULY אמר, אלף שקל לכאן או לכאן זה זניח לעומת העלויות שעשויות להיגרם מרכב במצב בינוני מינוס.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני יכול להמליץ לך על הפיאסטה כרכב חביב לנסיעות, אמנם לא הכי נוח, אבל חביב בהחלט...

אני מחזיק את ה 1.25 (16V) והוא ממש חמוד, לאחר שגיליתי מה היתה הבעיה במנוע שלו, הוא עובד ממש טוב...

הרכבים כן ניסחרים במחיר מחירון, הם בעלי סחירות די גבוהה וממש מבוקשים.

דבר עם המוכר/ת ותסביר לה שאין לך בעיה לשלם מחירון אם הרכב "יוצא פיקס" בבדיקה... ועל כל ריג'קט יש להוריד ממחיר הקניה. כמו כן, אם המוכר כל כך בטוח באוטו שלו, בקש "חצי-חצי" ממחיר הבדיקה כאשר אם האוטו יוצא "פיקס" (ללא תאונות שילדה, ללא מנוע גמור) אתה מחזיר את החצי שלך ללא קשר לאם אתה קונה את האוטו...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

שלום,

מחירון לוי יצחק הוא בגדר המלצה (בשבילי) רכב שנסע 77K משנת 99' ללא עבר תאונתי משמעותי תחטוף את הרכב.

במידה והתגלו תקלות לאחר הבדיקה בקש להוריד זאת מהמחיר המבוקש.

אנשים קונים רכב גם עם 150K ומשלמים מחיר מחירון פחות כמה אלפים, אבל לאחר מכן משלמים בריבית דריבית.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...