Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

אני אמור לקבל רכב מהעבודה

הבחירה שיש לי היא מאוד מאוד מוגבלת

ויש באמת רק שני אופציות

או סובארו אימפרזה

או היונדאי אלנטרה

מה מבחינתכם נראה כבחירה יותר מוצלחת

אני יודע ששני האופציות לא משהו אבל מה לעשות

יש עצות ?

פורסם

אני מניח שרוב האנשים היו בוחרים באימפרזה,

מתוך הכרות קצרה עם האלנטרה, האימפרזה עדיפה כמעט בהכל. אם לא בהכל.

חוץ מעניין המסגרות של החלונות שלא ברור לי עד היום.

פורסם

תודה על התגובות

במה בדיוק האלנטרה גרועה יש לה יותר כוחות סוס לא ?

היא גם יותר מאובזרת

אז במה בדיוק היא גרועה ?

פורסם

האלנטרה לא גרועה בכלום,ובכל הפרמטרים היא ממוצעת מינוס.

גם האימפרזה היא לא בדיוק בפיסגת ההיצע,אך יש לה שילדה טובה למדי,ואפשר בדוחק להוציא ממנה הנאות נהיגה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני מחבב יותר את הסובארו , לפחות האימפרזה קיבלה עדכון לאחרונה {שכיער אותה עוד יותר , אבל לפחות יש שינויים קטנים} , האלנטרה כבר דיי הרבה זמן היא אותה אלנטרה שאנשים לקחו בליסינג מלפני 3 שנים.

האימפרזה מרגישה יותר איכותית , והתחושה בתא הנוסעים היא לא אפורה כמו באלנטרה.

GOT סחוג?

פורסם

והאימפרזה היא גם דגם ישן אחרי 458K מתיחות פנים.

שתי מכוניות שנמצאות בתחתית סולם המשפחתיות אך עדיין לסובארו יש עדיפות בדמות שילדה יותר טובה.

haters will hate

פורסם

תקשיב, בתור מי שעובד בחברת ליסינג ונוהג יותר מכל אחד כאן כל יום, אני ממליץ לך על ה....אלנטרה.

האימפרזה זוועתית, אני לא יודע בדיוק במה מתבטאת השלדה הכ"כ נהדרת ביום יום, אבל לאימפרזה מנוע חלש משמעותית (או לפחות מרגיש כך), הרכב הרבה יותר קופצני ופחות נוח, מושבים נוקשים - בקיצור זה ממש לא זה.

האלנטרה בגרסה ה"מפוארת" עם בקרת האקלים היא רכב לא רע בכלל ותאמין לי שתהנה ממנו יותר מאשר על האימפרזה.

תעשה סיבוב על שניהם ומייד תבין..

פורסם

הסובארו של הליסינג היא מעפנה חבל על הזמן

כך נסיעת מבחן על שניים ותבין מי עדיפה(לפחות לנהג הממוצע)

המנוע שלה ממש גרוע ופחות איחותי או חזק מזה של הדגם היוצא ובכלל לא משווק באף מדינה מתקדמת אחרת.

פורסם

נקמיצ'י אתה מגזים.

האימפרזה ממש לא זוועתית , היא אולי חלשה יותר , אבל הדגם "החדש" מתוח הפנים יותר נעים מהאלנטרה.

ואני מתפלא שאתה מציין אי נוחות/קופצניות באימפרזה כאשר באלנטרה המצב גרוע יותר.

GOT סחוג?

פורסם

אז רגע לקחת את האלנטרה או האימפרזה כי עכשיו אני בכלל מבולבל

הכי חשוב לי זה נוחות ברכב

איזה רכב הכי נוח ?

ומה זה הגירדה המפוארת של האלנטרה ז"א איזה גירסה זאת

GLI GL GLX ?

פורסם

אני לא מגזים ולא נעליים.

האימפרזה היא כמעט ה-1.6 הכי שנואה עלינו (רק הליאנה יותר גרועה).

מתיחת פנים - אין שום שינוי - פנסים פחות מכוערים וזהו.

ולפותח השרשור - איפה אתה עובד? בכל חברה שמחזיקה ליסינג בטוח יש כמה וכמה אלנטרות וכמה וכמה אימפרזות. תבקש מחברים שייתנו לך סיבוב ותחליט לבד.

רמות גימור באלנטרה - ה-GL הכי נמוכה, אני לא יודע מה הכי גבוהה, זה הדגם היחיד שיש בו בקרת אקלים.

שוב אני אומר לך, אני עובד בחברת ליסינג, אני נוהג על הרכבים הללו כל יום, כל היום.

האלנטרה יותר טובה לדעתי בהכול. נקודה.

מה שכן, אולי, אולי היא אוכלת יותר דלק - לא משמעותי (בייחוד אם יש לך דלקן לא מוגבל).

ושוב אני רוצה לומר לך את הדבר הכי חשוב - זה מאוד איניבידאולי.

אני יכול לחשוב שאוטו מסויים הוא מדהים ואילו בן אדם אחר בכלל לא יאהב אותו.

פורסם

נקמיצ'י , לפחות בעניין הליאנה אני מסכים איתך.

בעניין האינדיבדואליות גם.

להגיד שהאלנטרה טובה יותר מהאימפרזה בכל הפרמטרים - לא מסכים וזה גם לא מדויק , ולדעתי באמת אם הבחור יקח לנסיעת מבחן את שני הרכבים הוא ידע להכניס לפרופורציות את מה שאתה אומר.

ההבדל בין שני הרכבים הוא לא גדול , שניהן לא נחשבות למובילות בקבוצה ו/או בולטות בצורה כלשהי.

אוקיי לאלנטרה מנוע חזק יותר , מצד שני בסובארו שדה הראיה טוב יותר.

לאלנטרה יש בקרת אקלים עם צג סופר מגניב , בסובארו החומרים יותר איכותיים ונעימים יחסית .

יחי ההבדל הקטן.

GOT סחוג?

• תוכן חדש...