Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהטסו COO

kobos
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טויוטה הולכים על העיצוב החדש שלהם ל"צעירים" ממש כמו עם הסיון. לדעתי קובייתית מדי...

סיון זה בעצם טויוטה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
אתה הרבה זמן מעצבן אותי.:evil:

מה יש לך לעזאזל מדייהטסו ובכלל מרכבים יפנים?:-o

פשוט מאוד, כמו שהחברה שבסימלון שלו הוא כל-כך מתגאה, עדיין ישנם אנשים שחיים בתקופת העבר. הם לא רואים ובודקים באמת מה קורה היום העולם. אבל לא נורא, כמו שהחוסר עיקביות של סאאב הובילה אותה לדרך ללא מוצא (אני מעריך שללא החמצן המלכותי ש GM מספקת לה-ולפי המצב של GM, לא נראה שזה ימשך לנצח). כך גם הדעה של אותם אנשים תשתנה.

אגב, אתם יודעים שהיום בארצות הברית מוכרת סאאב דגם מאוד מעניין שנקרא סאאב 9-2X שהוא למעשה סובארו אימפרזה שמדביקים לה סמל של סאאב. אני מעריך שאפילו אם היצרן השוודי הגאה, פונה לשדות זרים ומוצא אותם כמתאימים מאוד שישאו את סמל המותג שלהם אזי זה אומר משהו.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

נראית כמו קופסת נגינה על גלגלים, או אם תרצו, קסטה (מהישנות האלה עם שוקו וניל בפנים) לתפארת.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם
פשוט מאוד, כמו שהחברה שבסימלון שלו הוא כל-כך מתגאה, עדיין ישנם אנשים שחיים בתקופת העבר. הם לא רואים ובודקים באמת מה קורה היום העולם. אבל לא נורא, כמו שהחוסר עיקביות של סאאב הובילה אותה לדרך ללא מוצא (אני מעריך שללא החמצן המלכותי ש GM מספקת לה-ולפי המצב של GM, לא נראה שזה ימשך לנצח). כך גם הדעה של אותם אנשים תשתנה.

אגב, אתם יודעים שהיום בארצות הברית מוכרת סאאב דגם מאוד מעניין שנקרא סאאב 9-2X שהוא למעשה סובארו אימפרזה שמדביקים לה סמל של סאאב. אני מעריך שאפילו אם היצרן השוודי הגאה, פונה לשדות זרים ומוצא אותם כמתאימים מאוד שישאו את סמל המותג שלהם אזי זה אומר משהו.

רק המנוע מגיע מה WRX
  • תוכן חדש...