Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי....

שלום לכולם!

יש לי לנצ'יה קאפה טורבו ובשבוע שעבר עשיתי לה ראש מנוע.

לאחר כמה ימים של נסיעה לאחר התיקון התחילו השסתומים טיפה להרעיש ונורת לחץ שמן נדלקה.

אשמח לדעת ממה זה נובע.

בתודה!!!

רמי

פורסם
היי....

שלום לכולם!

יש לי לנצ'יה קאפה טורבו ובשבוע שעבר עשיתי לה ראש מנוע.

לאחר כמה ימים של נסיעה לאחר התיקון התחילו השסתומים טיפה להרעיש ונורת לחץ שמן נדלקה.

אשמח לדעת ממה זה נובע.

בתודה!!!

רמי

לחץ שמן נמוך...

האם עשית את השיפוץ בעצמך?

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

קומפרסיה גבוה יותר עקב השחזת הראש, ובריחת לחץ שמן דרך לגרים של הקראנק? :cry:

אבל אולי, ובתקווה לתקלה קלה יותר, אל תסע כמו שהציע קודמי, גרור למוסך, למומחה למנועים אלה, ויש כאלה מומחים, לא חסר.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

סליחה שלא שלחתי תגובות לתשובות שלכם...

מכונאי אחד כבר אמר לי שזה כניראה מהלגרים של הקראנק.

אבל מה זה קשור לקומפרסיה גבוהה עקב השחזת שסתומים

פורסם

תופעה ידועה במנועי לאנצ'יה,לפחות בטורבו 2 ליטר.יש הוראת יצרן להחליף את מיסבי הקראנק כל 100,000 ק"מ,אך בדר"כ אף אחד לא עושה זאת וזו התוצאה.אני מוכן להתערב שהרעש שאתה מחשיב כרעש מהשסתומים,הוא בעצם רעש ממיסבי הקראנק.סוג של גרגור שהולך ומחזק עד שמגיע מצב שהמנוע מייצר רעש של דיזל.

אני באמת מקווה שהבעיה תסגר לך בהחלפת מיסבים בלבד(1200 ש"ח).אם לא אתה הולך להיכנס להוצאה מאוד רצינית.

רועי

coupe turbo 16v

ibiza turbo 20v

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...