Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיטים לקסנון - איכות / חוקיות

כעובדה: כל קיט After Market הוא בלתי חוקי!!! גם באמריקה.

קיט aftermarket בדרך כלל מגיע בלי האופטיקה המתאימה ולכן גורם לזוהר (glare), מה שמסכן ומסנוור את הנהגים שעוברים מולכם ומלפניכם.

כמו כן, קיטים מגיעים בדרך כלל עם חיווט שמתחבר לחיווט המקורי של הרכב, זהו דבר מסוכן שדורש הרבה מאוד מהמערכות החשמליות של הרכב בשעת ההדלקה. החוטים עלולים להתמוסס / להשרף עם הזמן. קיטים איכותיים יותר מגיעים עם מעקפים שמזרימים את המתח מהסוללה לממירים ישירות ולא דרך מערכות הרכב.

יש להזהר מקיטים זולים של חברות לא ידועות מהמזרח, גם אם הם משתמשים בנורות OEM או בממירים OEM. בשביל איכות ובטיחות צריך לשלם.

ושוב, את שאר המאמר המצויין תמצאו

כאן.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אבל הכי מעצבן? אנשים שמצד אחד מתיימרים להיות אנשים טובים כביכול ולהטיף לא לעשות דברים מסוכנים ואז הולכים ומתקינים מערכת שלא מתאימה ומסכנת את הרכב, לא ידעתי כלום למעשה על קסנון ולא ידעתי שהצריכה גם גבוהה יותר.

פורסם

והכי מצחיק זה שלגלעד (fizban) יש קיט קסנונים על האוטו שלו.

ההטפה הזאת מיותר ולא נכונה אלפי קיטים אם לא מותקנים על רכבים בעולם ומעולם לא קרה כלום למערכות שלהם.

אני אישית מכיר מספר רכבים שנוסעים כבר זמן לא מועט עם קיטים כאלה מעולם לא היו להם שום בעיות.

לא של טסט ולא טכניות.

ושוב, את שאר המאמר המצויין תמצאו
כאן.

קליאו ספורט :roll:

פורסם

1. במערכת קסנון מקורית, מלבד האופטיקה מונעת הסינוור ש fizban הזכיר בסקירה המצויינת בלינק, חייבת להיות מערכת איזון אוטומטית שמתאימה את זוית האור לזוית המרכב שתלויה בחלוקת עומס המשקל במכונית (אבטיח בבגאז' או רוזאן בר ליד ההגה).
  2. מקריאת כתביו של פותח האשכול לאורך כל האשכול עולה בברור שהוא פתח פה בשאלת סרק כדי לצוד קונים פוטנציאליים למוצר שאותו הוא מנסה למכור (אמיתי? מזוייף? מה שבטוח שהוא אינו חוקי וגורם לסינוור).

לדעתי זו סיבה מספקת לנעול.

פורסם

1. במערכת קסנון מקורית, מלבד האופטיקה מונעת הסינוור ש fizban הזכיר בסקירה המצויינת בלינק, חייבת להיות מערכת איזון אוטומטית שמתאימה את זוית האור לזוית המרכב שתלויה בחלוקת עומס המשקל במכונית (אבטיח בבגאז' או רוזאן בר ליד ההגה).
  2. מקריאת כתביו של פותח האשכול לאורך כל האשכול עולה בברור שהוא פתח פה בשאלת סרק כדי לצוד קונים פוטנציאליים למוצר שאותו הוא מנסה למכור (אמיתי? מזוייף? מה שבטוח שהוא אינו חוקי וגורם לסינוור).

לדעתי זו סיבה מספקת לנעול.

אני לא בא למכור שום דבר

ביקשתי ייעוץ בקשר למנורות שנראו לי מוזרות בהתחלה

זה שאנשים אחרים מנסים לצוד קונים תחת האשכול שלי זה כבר לא בעיה שלי

פורסם

יש לי באוטו מן עדשות כמו שהוזכרו בשרשור עם ההסבר על הקסנון.. זה אומר שיש לי ברכב קסנון ?

אני מצרף תמונה כדי שתבינו על מה מדובר..

valeo_ece1b.jpg

פורסם
יש לי באוטו מן עדשות כמו שהוזכרו בשרשור עם ההסבר על הקסנון.. זה אומר שיש לי ברכב קסנון ?

אני מצרף תמונה כדי שתבינו על מה מדובר..

העדשות הינם תוספת מבורכת

פורסם
בלי להעליב אבל זה אחד הקיטים הכי מזוייפים שראיתי בחיים שלי! מה זה הממיר המסכן הזה?

ולמה הוא מפלסטיק? ועד עכשיו לא ראיתי לקסנון מנורה כחולה.

1200nis? אני בתהליכים להביא ארצה דרך דוד שלי קסנון 10000K של פיליפס 199$

קסנון 10000K יאיר באור כחול שימשוך כל שוטר בסביבה. כמו כן, הוא מאיר פחות חזק מ 6000K או 4100K

פיליפס לא מייצרים קיט קסנון. הם מיצרים ממירי מתח ונורות. צד שלישי לוקח את החלקים, עושה חיווט שמתאים נורות מסוג H ומוכר את זה כקיט.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
והכי מצחיק זה שלגלעד (fizban) יש קיט קסנונים על האוטו שלו.

ההטפה הזאת מיותר ולא נכונה אלפי קיטים אם לא מותקנים על רכבים בעולם ומעולם לא קרה כלום למערכות שלהם.

אני אישית מכיר מספר רכבים שנוסעים כבר זמן לא מועט עם קיטים כאלה מעולם לא היו להם שום בעיות.

לא של טסט ולא טכניות.

אתה צודק. אבל מכיון שאין לי אפשרות לתקן את המאמר (פלוס שגיאות כתיב שיש בו) שנכתב לפני שנה או שנה וחצי אין מה לעשות.

היום הקיטים כבר יותר איכותיים. את שלי התקנתי אחרי שהיה מותקן אצל חבר באוטו זהה חצי שנה.

חוץ מעניין הזהירות לגבי הקיטים מהמזרח, כל מה שכתוב במאמר תקף.

קסנון לא אמור לעבור טסט בארץ, לא 4000, לא 6000 ולא כלום. אפילו לרכבים שבאים עם קסנון מקורי מהיצרן אין תקינה ישראלית עדיין (לפחות עד כמה שאני יודע).

רוצים לשים קיט קסנון?

א - דאגו שלא יהיה יותר מ 6000K

ב- במידה והבקליות שלכם עכורות, דאגו להחליף אותן. קרני האור של הקסנון מתפזרות ולא יעילות (ומסנוורות) אם הבקליות מלוכלכות או ישנות ועכורות.

ג - כוונו את הפנסים כמו שצריך, שלא יסנוורו נהגים ממול.

ד - קנו בסדנאות בארץ, שלפחות תהיה לכם אחריות כלשהי.

ה - זיכרו שמחיר כל נורה כ- 450 ש"ח.

ו - הדלקה וכיבוי תכופים של נורות קסנון מקצרות את חייהן.

בהצלחה.

נ.ב קיט קסנון בארץ עולה 1500 ש"ח ומעלה. אם מציעים לכם משהו ב 200 ש"ח כנראה שהוא לא איכותי.

פורסם
אתה צודק. אבל מכיון שאין לי אפשרות לתקן את המאמר (פלוס שגיאות כתיב שיש בו) שנכתב לפני שנה או שנה וחצי אין מה לעשות.

היום הקיטים כבר יותר איכותיים. את שלי התקנתי אחרי שהיה מותקן אצל חבר באוטו זהה חצי שנה.

חוץ מעניין הזהירות לגבי הקיטים מהמזרח, כל מה שכתוב במאמר תקף.

קסנון לא אמור לעבור טסט בארץ, לא 4000, לא 6000 ולא כלום. אפילו לרכבים שבאים עם קסנון מקורי מהיצרן אין תקינה ישראלית עדיין (לפחות עד כמה שאני יודע).

רוצים לשים קיט קסנון?

א - דאגו שלא יהיה יותר מ 6000K

ב- במידה והבקליות שלכם עכורות, דאגו להחליף אותן. קרני האור של הקסנון מתפזרות ולא יעילות (ומסנוורות) אם הבקליות מלוכלכות או ישנות ועכורות.

ג - כוונו את הפנסים כמו שצריך, שלא יסנוורו נהגים ממול.

ד - קנו בסדנאות בארץ, שלפחות תהיה לכם אחריות כלשהי.

ה - זיכרו שמחיר כל נורה כ- 450 ש"ח.

ו - הדלקה וכיבוי תכופים של נורות קסנון מקצרות את חייהן.

בהצלחה.

נ.ב קיט קסנון בארץ עולה 1500 ש"ח ומעלה. אם מציעים לכם משהו ב 200 ש"ח כנראה שהוא לא איכותי.

מה חיי אורך נורת קסנון בתנאי מאמץ קשים לדוגמא?

פורסם

רוצים לשים קיט קסנון?

זה באמת נראה לך הגיוני שרכב שנרכש מהסוכנות עם קיט קסנון, לא יעבור טסט?

זאת סיבה מספקת לתבוע את הייבוא, ואם כך היה המצב, הם היו נתבעים מכל פינה...

ברשותי רכב סקודה סופרב עם קסנון מהחברה שבא כחלק מרמת הגימור, ואני רוצה לראות שהרכב לא עובר עם זה טסט...

פורסם

אתה לא יודע כמה כוח יש ליבואני רכב.

אמרתי שאני לא בטוח לגבי חוסר התקינה לקסנון בארץ.

אל תדאג, הרכב שלך יעבור טסט מכיון שהמערכת המקורית ברכב שלך לא מסנוורת ומיועדת לרכב. מי שמתקין קסנון לא מקורי יכול להכשל בטסט אם הנורות שלו מסנוורות או לא מכוונות. אף אחד לא יתחיל עכשיו לבדוק תקינה, ועוד של רכב מקורי.

אל תשכח שאנחנו חיים בישראל, שבה מורידים מהכביש רכבים עם "אגזוז לחץ" אבל אנשים שמרכיבים סט בלימה חלופי ב-100 ש"ח או נוסעים בלחץ אויר של 10 PSI נוהגים בכיף ברחבי הארץ.

פורסם
זה באמת נראה לך הגיוני שרכב שנרכש מהסוכנות עם קיט קסנון, לא יעבור טסט?

זאת סיבה מספקת לתבוע את הייבוא, ואם כך היה המצב, הם היו נתבעים מכל פינה...

ברשותי רכב סקודה סופרב עם קסנון מהחברה שבא כחלק מרמת הגימור, ואני רוצה לראות שהרכב לא עובר עם זה טסט...

רק קיט אפטרמארקט לא עובר טסט

קיט מקורי מהחברה עובר = הרווחת כיף לך:lol:

פורסם
אתה לא יודע כמה כוח יש ליבואני רכב.

אמרתי שאני לא בטוח לגבי חוסר התקינה לקסנון בארץ.

אל תדאג, הרכב שלך יעבור טסט מכיון שהמערכת המקורית ברכב שלך לא מסנוורת ומיועדת לרכב. מי שמתקין קסנון לא מקורי יכול להכשל בטסט אם הנורות שלו מסנוורות או לא מכוונות. אף אחד לא יתחיל עכשיו לבדוק תקינה, ועוד של רכב מקורי.

אל תשכח שאנחנו חיים בישראל, שבה מורידים מהכביש רכבים עם "אגזוז לחץ" אבל אנשים שמרכיבים סט בלימה חלופי ב-100 ש"ח או נוסעים בלחץ אויר של 10 PSI נוהגים בכיף ברחבי הארץ.

לקסנונים אין תקינה בארץ כביכול אבל וזה אבל גדול בגלל שמספר גדול של מכוניות מגיע בימינו עם קסנונים אין להם ברירה אלא להעביר אותם טסט.

קיטים אפטרמרקט עוברים יפה מאוד טסט בלי שום בעיה.

גלעד הרי הרבה חבר'ה מהמועדון (OP) וגם מעוד מועדונים עוברים בלי בעיה.

קליאו ספורט :roll:

פורסם

אני לא חולק עליך. ברור שאנשים עוברים טסט.

תמיד קיימת האפשרות שבוחן כלשהו יעשה דווקא. (לא מדבר על משהו מקורי).

• תוכן חדש...