Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
באיזה צבע אתה מישתמש (הצבעי הישתמש) לצביעה של הריצפה? זה ניראה צבע "עבה"...

באילו חומרים אתה מצפה את הריצפה אחרי זה?

גילי

אתם מדברים על זה?

norm_6853DFC8172A42809DE7DE9D632BC433.JPG

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

אני מאמין שכן רק מה שהראת אני מניח על בסיס טינר לפי מה שזכור לי

בכל אופן יפה מאוד בני

מה הצפי של סיום השיפוץ

ואיזה צבע אתה עושה לה ?

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

הצפי קשור בחלקים שיגיעו.ישנם חלקים גדולים שהוחזרו והחלקים הנכונים כבר בנמל כך שמרבית ההרכבה תסתיים תוך איזה שבועיים. בנתיים עובדים על המנוע וסביבתו וכפי שאתם רואים הכל כמעט גמור ומוכן להתנעה ראשונה שתהיה אחרי יום העצמאות. אחר כך נארגן עוד משלוח של חלקים קטנים וקישוטים למיניהם. אני מניח שתוך חודש עד חודשיים הכל יהיה גמור לגמרי.

הרכב ייצבע באדום כמו שאני אוהב, כמו הפלקון, כמו שהיה (וכמו שכתוב ברשיון...).

הנה תמונה של תא המנוע כפי שצולם השבוע.

Copy of IMG_4140.JPG

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

וואללה! מנוע בדיוק כמו שלי! אבל איזה יופי של התא המנוע "החדש"!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אין כמו שיפוץ יפה ואורגינלי, מחכים בחוסר סבלנות לתוצאות

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם
הצפי קשור בחלקים שיגיעו.ישנם חלקים גדולים שהוחזרו והחלקים הנכונים כבר בנמל כך שמרבית ההרכבה תסתיים תוך איזה שבועיים. בנתיים עובדים על המנוע וסביבתו וכפי שאתם רואים הכל כמעט גמור ומוכן להתנעה ראשונה שתהיה אחרי יום העצמאות. אחר כך נארגן עוד משלוח של חלקים קטנים וקישוטים למיניהם. אני מניח שתוך חודש עד חודשיים הכל יהיה גמור לגמרי.

הרכב ייצבע באדום כמו שאני אוהב, כמו הפלקון, כמו שהיה (וכמו שכתוב ברשיון...).

הנה תמונה של תא המנוע כפי שצולם השבוע.

במשלוח האחרון או לפני האחרון :wink: הוסף משאבת דלק מקורית ,ובא לציון הגואל :-)

שפוץ המוסטאנג שלך מוכיח שניתן לעשות שפוץ בארץ ברמה הגבוהה ביותר בעולם!

אי אפשר כלל להשוות למכוניות מיובאות .

ובנימת יום העצמאות - צריך פשוט חזון ! כחול לבן .

אודי.

פורסם

אודי, העבודה יפה מאד רק שהרבה שיחזור אין פה,אלה בעיקר פירוק והרכבה.

א.לטוב מזלו של בני ניתן להשיג חלקי פח חדשים ואין צורך לשחזר כלום.

ב.העבודה נעשתה במכונית במצב טוב יחסית.

אל תישכח גם שהושקעו במכונית סכומים לא מבוטלים-עבודה+חלפים,ואם תצרף אותם,נניח,לסכום הכולל קנייה של מוסטנג לפני שיפוץ,תיווכח שיבוא מכונית במצב טוב הינו כדאי בהרבה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני דווקא לא מסכים איתך חן, מכיוון שלו היית רואה את מצב הרכב של בני כשפורק היית מבין שהוא במצב רע מאד והרבה דברים דרשו שיחזור ותיקון ולא רק החלפת חלקים. אשר לסכומים שהושקעו אני מניח הזה טבעי ברמת עבודה כזו. וחוץ מזה גם כשמייבאים אוטו מחו"ל שנראה יפה מלמעלה לא תמיד יודעים מה יש בפנים. ואיפה ההנאה שבשיפוץ?...

פורסם

כמה דברים בנוגע לייבוא מול שיפוץ

אני חושב שבכל זאת שייבוא רכב במצב משופץ למשעי יקר יותר וגם אם ניקח בחשבון שלא יודעים בדיוק איזה חתול נמצא בשק.....

יחד עם זאת, שיפוץ רכב זה כמו שיפוץ אמבטיה. אתה מרים בלטה ומסיים עם חדר אמבטיה חדש...

הרכב שופץ לאחרונה באופן ייסודי לפני כעשרים שנה, זה כלל גם כן פירוק הרכב, תיקון (ולא החלפה) של חלקי פח, וכן החלפת מנוע. אז 20 שנה חלפו וכשפתחנו ופירקנו, רק אז ראינו שכמה הנחות ייסוד התנפצו והחלק האחורי, שחשבתי שהוא במצב טוב יחסית, היה רקוב לגמרי מבפנים (דבר שמתגלה רק כשמפרקים) והחלק הקדמי, שחשבתי שהוא במצב גרוע, היה לא רע, אבל גם הוא הוחלף.

ברור שכיום העניין יותר קל (ויותר יקר) כי כמו שנאמר כאן, יש חלקים מוכנים ובתי עסק בארה"ב שאורזים, שולחים וכו'. אתם לא יכולים לשער את ההבדל בקטע הזה בין המוסטנג והפלקון (אני יכול לכתוב רומן הרפתקאות על "איך מצאתי במגרש גרוטאות בקולורדו גריל לפלקון 1960 ולמה הוא עדיין לא בארץ"...).

ויש עוד נקודה ששוללת ייבוא: זו המוסטנג שלי שנמצאת איתי כבר 18 שנה. אז מתקשרים לרכב. זו לא הקורדובה שהיום היא כאן ומחר היא אצל מישהו אחר...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

שוב,בני מתכנן להחזיק במכונית עוד שנים ארוכות(וטובות..)כך שההשקעה כדאית.

לא כל אחד יכול להרשות לעצמו להוציא סכומי כסף כאלו,ולא בכל מכונית זה כדאי,ואז היבוא הופך למישתלם בהרבה,שלא לדבר על הריצות ואובדן ימי העבודה.

ראיתי לא מעט מכוניות מיובאות,ולרמה שהן נימצאות בו קשה מאד עד בילתי אפשרי להגיע בשיפוץ,ובטח שלא בעלות שלהן.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אה..ובנוגע למשאבת דלק מקורית:

אחרי שאכלתי מרורים עם משאבת הדלק המקורית, השארתי אותה תקועה במקום (כדי לסתום את החור) ומזה 10 שנים מתקתקת לה בנחת משאבה חשמלית של מיצ'ובישי לנסר... ואין לי כוונה לשנות את חוסר המקוריות הזה...

בתמונה נראות שתי המשאבות...

Copy of IMG_4137.JPG

פורסם

בני אתה יכול להזמין משאבה כזאת זה גם לא יקר

חבל אם אתה מצפה מהרכב להגיע לרמת שיחזור כמה שיותר מקורית

חבל ליפול בדברים הקטנים

אישית אני ישיםחשמלית כי היא עדיפה

אבל אם אתה רוצה מקוריות חבל ליפול על קטנות

עוד משהו זה אם אתה רוצה אתה יכול להחליף את המערכת הצתה שלך לאלקטרונית

או על ידי מודול שמתלבש ואז לא רואים ששינת

או שתיקח של פירמונט

זה אחלה שיפור והמנוע עובד יותר מדוייק

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

אני חושב כמוך ומשאיר את החשמלית...

ןבנוגע להצתה, רעיון מעניין שיישקל באהדה...

תודה

• תוכן חדש...