Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שתי שאלות, שתי תשובות:

בנוגע לפילטר אויר הסתבכתי...

קניתי בהרשי פילטר כרום והוא לא מתאים...אז אשתמש במקורי הצבוע עד הרשי הבא...

בנוגע לתחתית הרכב (וכל החלקים הנלווים) את זה השארנו לשלב הבא כשנרכיב את הרכב ואז נעלה אותו על ליפט. התחתית תנוקה ותצופה בזפת (לא יודע איזה סוג, כרגע).

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

חן,

לכל רכב בעולם כולל אקזוטיים במיוחד ניתן להשיג חלקי פח חדשים .

זו עבודת שפוץ לעלא ולא פירוק והרכבה -כל בעל רכב יכול לרכז את רמת השפוץ ודרך השפוץ כראות עיניו .

אחד נוהג בחיפושית האחר בפורשה שניהם מגיעים יחד למפגש ... כל אחד וכיסו וכוסו...

לנושא השפוץ ,שפוץ טוב בארה''ב עולה לא פחות .מכוניות שמורות יש בארה''ב אכן יותר אולם יבוא של רכב יקר -מגיע לסכומים גבוהים גם כאן.

בני , לענין המשאבה, משאבה מיכנית אמינה לאין שעור ממשאבה חשמלית ... יתכן שמקור הבעיה הוא אחר ,קאמשפט שחוק או משאבה לא תקינה .

אודי.

פורסם

אודי,לא ירדת לסוף דעתי..

הרבה יותר קל להשתמש בחלקי פח חדשים מאשר לשחזר מישטחים רקובים,והתוצאה תמיד תצא יפה.

במקרה של המוסטנג,קל מאד למצוא חלקי פח חדשים וגם מחירם סביר ביחס.

סביר להניח שחלקי הפח החדשים ממוגנים נגד חלודה טוב יותר מהמקור,כך שצפוי שקט מכיוונם שנים ארוכות.

שוב אני חוזר-עלות השיפוץ(ברמה גבוהה כזו)+קנייה של מוסטנג כזו,הופכת פשוט ללא כדאית כלכלית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אובכן, לגבי שיקולים יבוא/שיפוץ, אז: בעד:

א. לא כל אוטו ניתן פשוט להשיג בארץ: חלקם שהיו קיימים - לא שרדו/נישארו בודדים אצל מי שלא ימכור, וחלק פשוט לא הובא מעולם לארץ.

ב. הרבה פעמים ביבוא ניתן אכן להשיג מחיר יותר זול, במיוחד כאשר מדובר ברכבים "עממים", ולא יקרים מדי, שמראש לא היו בחו"ל במצב מוזנח, אלא נישמרו "כמו שהם", ולכן לא הושקעו בהם סכומי עתק בשיפוץ.

ג. כאשר מוצאים "גרוטאה" בארץ, ורוצים לשפצה למצב "מקורי"- דבר לא רק יקר מאד, אלא גם צריך לדעת טוב-טוב, למי נותנים לעשות את העבודה- אחרת, אחרי שתשקיע סכום לא-מבוטל, אתה עלול למצוא את עצמך עם רכב האהוב מתפורר תוך זמן מאד קצר! וזה כאב ראש לא נורמלי!

נגד:

א. אם לא נסעת ובדקת בעצמך- אתה עלול באמת ליקנות "חתול בשק", או יותר גרוע - להוציא כסף, ולא לקבל כלום!

ב. זה מאד סובייקטיבי - אבל, לי לפחות, באופן אישי - יותר "עושה את זה" מכונית, ש"חיה" בארץ כבר כמה שנים, לפחות חלק גדול מחייה, מאשר "עולה חדשה" "טריה"!

ג. הנאה של לקחת ערימת זבל, ולהפוך אותה למכונית, רק לראות מבטים של אלה, שראו אותה לפני- זה עושה את הכל!:twisted:

ד. אחרון-חביב, וזה השיקול העיקרי של בני כנראה (ושלי עם הקאפרי, ויגיע הזמן אני מקווה)- קשר רגשי לאוטו! אחרי, שהאוטו מסויים שלך היה איתך כמה שנים, עברת איתו "באש ובמים" - יהיה מאד עצוב להחליפו באחר דומה, אפילו במצב יותר טוב! ואני אישית דווקא יכולתי מזמן ליקנות קאפרי במצב מצויין ועם מנוע יותר חזק בארץ, ולא ממש ביוקר- אבל אני אעדיף להשקיע פי-כמה בשיפוץ של שלי!

בקיצור - בני, בהצלחה בשיפוץ, מעניין יהיה לראות את התוצאות!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ברור שכשאתה מחזיק 18 שנה במכונית אתה ניקשר אליה ריגשית,ויותר מכך,אתה גם יודע בשעת שיפוץ(פחות או יותר..)למה אתה ניכנס ואיך תצא מזה.

הבעייה היא שרבים,בעיקר בתחילת דרכם,רואים ערמת חלודה וסבורים שכמה אלפי שקלים בודדים,והופ יש להם מכונית קלאסית נוצצת ומקורית..

במקרים רבים ה"קלאסית הנוצצת" מיתגלה כבור ללא קרקעית,ששואבת עשרות אלפי שקלים ללא אור בקצה המינהרה,ודוגמאות לא חסרות,כולל של כותב שורות אלו..

במיקרים כאלו באמת כדאי לשקול יבוא מכונית במצב טוב.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...