Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אבא שלי נוסע לארה"ב בקרוב והוא רוצה HU לאוטו שלו הוא משגע אותי שהוא רוצה פיוניר כי זה מה שיש לו היום ויש לו גם צ'ינג'ייר וזה והוא רוצה להמשיך להשתמש בו, אמרתי לו עזוב אותך תביא רדיו דיסק MP3 הוא מכיל יותר שירים מכל הצ'ינג'ייר שלך, בקיצר התקציב שלו זה בסביבות ה200$ אם יש לכם המלצות לאלפיין / פיוניר שמשתלם להביא מארה"ב אני אשמח, בעיקרון אין לו מערכת מי ישמע משו יש לו סה"כ 6*9 מאחורה ומקדימה רמקולים 4 או משו כזה שבאים עם האוטו. הוא רוצה משוכלל כי ככה זה אצלו אם כבר אז כבר. בקיצר לסיכום:

HU - פיוניר / אלפיין

מוצא - ארה"ב

מחיר - כ200$

ועזבו שטויות של מכס, אחריות וכל זה הוא טוען לא אכפת לו \= שיבושם לו. אני רק שליח.

המון תודה (=

רותם

פורסם

במילה אחת - "שכנזיייי" חח ראסמי לא יודע אחי זה מה שהוא רוצה. יש לו היום פיוניר דגם ישן קצת רדיו טייפ שומעים סבבה ביותר ביחס למה שיש פשוט הצג לא עובד טוב ביום משו עם התאורה, וגם הכפתורים דפוקים אמרתי לו תביא פיוניר סידרה 4 / 3 משו כזה זה יעבוד לך בנזונה, הוא עושה לי לא לא אני רוצה יותר וזה הוא נראה לי סתם רוצה להתלהב עליי אחי. בקיצר עזוב לא יודע רק אם יש הצעות תרשמו

רותם

פורסם
אם הוא לא משקיע במערכת כולה למה צריך רדיו דיסק כזה יקר?

אנא בחר את התשובה המתאימה לך :

1. כי ככה בא לו

2. כי יש לו כסף

3. הוא אוהב דברים יקרים

4. משעמם לו

5. הוא פזרן ידוע

6. הוא אוהב מותגים

7. הוא אוהב צעצועים

8. כל התשובות נכונות

עכשיו אתה יודע למה הוא רוצה רדיו דיסק יקר.

בבקשה, עכשיו תוכל לענות לשאלה של פותח התרד או שסתם רצית לדעת.

לא, כי בשביל זה יש הודעות פרטיות.

אני כבר הבנתי - זה הכימיקלים שלי שלא הבינו.

jingel

פורסם

מהפיונר הוא יכול להביא את הסדרה 7

חבר שלי הביא את ה 760או770 לא זוכר מקנדה ב300$(לפני שנה) וזה דולר קנדי

אני מאמין שאולי הוא יכול להביא משהוא יותר טוב .

כשה אבא שלך יחזור אם רדיו דיסק חבל"ז כך אותו לעצמך ותן לו את שלך:wink:

פורסם

חחח עזוב אחי עד שהבאתי את שלי אני מסופק. אבל אמרתי לו תביא אלפיין טוב ובכיףףףף אני מחליף איתך עכשיווווווו! אני מת לאלפיין אחי. חבל יקרים בארץ.

תודה רבה, אבל אין איזה המלצה לדגם ספציפי?

רותם

פורסם
במילה אחת - "שכנזיייי" חח ראסמי לא יודע אחי זה מה שהוא רוצה.

אם אבא שלך אשכנזי כנראה שאתה מאומץ (חח).

יש דגמים טובים מאוד של פיוניר בחו"ל, כמו סדרות 7,8 ו 9 שיספקו בהחלט את צרכיו של המשתמש הממוצע. יש גם דגמים יקרים יותר שכוללים תמיכה בבלוטות' ומכשירי היי-אנד אמיתיים כדוגמה ה P90.

לצרכים הפשוטים והרגילים בהחלט יספיק מכשיר פיוניר מסדרה 8XXX או 9XXX. שים לב שהתדרים בארה"ב לא תואמים לארץ, ואם בטעות הוא יביא מכשיר לא-תואם המכשיר יצטרך לעבור "ניתוח" להחלפת צ'יפ ע"מ לקלוט תחנות רדיו בארץ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...